单选题The best title for this text would be ______.A How My Mother-In-Law Helped MeB How I Received a Gold Watch I likedC How I Made My Wife Travel With meD How I Came to Marry My Wife

题目
单选题
The best title for this text would be ______.
A

How My Mother-In-Law Helped Me

B

How I Received a Gold Watch I liked

C

How I Made My Wife Travel With me

D

How I Came to Marry My Wife


相似考题
参考答案和解析
正确答案: C
解析:
首先排除A、C两项。整篇文章说的是作者求婚失败然后妻子答应自己的求婚,故选 D“我是如何同妻子结婚的”。B项还是太肤浅。
更多“单选题The best title for this text would be ______.A How My Mother-In-Law Helped MeB How I Received a Gold Watch I likedC How I Made My Wife Travel With meD How I Came to Marry My Wife”相关问题
  • 第1题:

    I have reached a point in my lifeI am supposed to make decisions of my own.

    A whichB where C how D why


    正确答案:B

  • 第2题:

    A

    I was waiting for a phone call from my agent. He had left at message the night before, telling me that my show was to be cancelled. I called him several times, but each time his secretary told me that he was in a meeting and that he would call me later. So I waited and waited, but there was still no call. Three hours passing by, I became more and more and impatient. I was certain that my agent didn’t care about my work, and he didn’t care about me. I was overcome with that thought. I started to shout at the phone, “Let me wait, will you? Who do you think you are?”

    At that time I didn’t realize my wife was looking on. Without showing her surprise, she rushed in, seized the phone, tore off the wires, and shouted at the phone, “Yeah! Who do you think you are? Bad telephone! Bad telephone!” And she swept it into the wastebasket.

    I stood watching her, speechless. What on earth...?

    She stepped to the doorway and shouted at the test of the house, “Now hear this! All objects in this room----if you do anything to upset my husband, out you go!”

    Then she turned to me. Kissed me and said calmly, “Honey, you just have to learn how to take control.” With that, she left the room.

    After watching a crazy woman rushing in and out, shouting at everything in sight , I noticed that something in my mood (情绪) had changed. I was laughing. How could I have trouble with that phone? Her anties helped me realize I had been driven crazy by small things. Twenty minutes later my agent did call. I was able to listen to him and talk to him and talk to him calmly.

    56. Why did the author shout at the telephone?

    A. He was mad at the telephone.

    B. He was angry with his agent.

    C. He was anxious about his wife.

    D. He was impatient with the secretary?


    正确答案:B

  • 第3题:

    - Let me show you how to use the printer. -()

    A、Thanks for your help.

    B、I’ll do my best.

    C、No, I can use it myself.


    参考答案:A

  • 第4题:

    I don’t know how to express my thanks.——()

    A、it’s my pressure

    B、The pleasure is mine.

    C、Nice to meet.

    D、No, not.


    正确答案:B
    解析:当某人对你表示感激的时候,礼貌的回答可以是 “The pleasure is mine.”

  • 第5题:

    My parents are deeply () how little food I eat.

    A、concerned about

    B、concern about

    C、concerns about

    D、concerning about


    参考答案:A

  • 第6题:

    ( )? —I'm sorry, my watch has stopped.

    A. When is it

    B. How much is it

    C. What is the time

    D. What's the clock.


    正确答案:C      

  • 第7题:

    How I wished to live______!

    A.on my own

    B.of my own

    C.with my own

    D.to my own


    参考答案:A

  • 第8题:

    "how did you do on the test?" "i think i passed, but i won't know until tomorrow. i'm keeping my fingers crossed!"().

    A、crossing my fingers so that you can have fun

    B、hoping you can see my crossed fingers

    C、showing you my crossed fingers

    D、hoping strongly for the best


    参考答案:C

  • 第9题:

    __I cannot keep up with my classmates.

    A.How I try hard
    B.Whatever hard I try
    C.No matter how I try hard
    D.No matter how hard I try

    答案:D
    解析:
    no matter how=however,表示“无论如何”。

  • 第10题:

    单选题
    I really _______ when I asked him how his wife was—they got divorced last year!
    A

    landed on his feet

    B

    got off the wrong foot

    C

    found my feet

    D

    put my foot in it


    正确答案: D
    解析:
    我真的失言了,我问他“你的妻子好吗”?这真的令他很难堪,因为他们去年就离婚了。put one’s foot in失言,得说错话,令人难堪。land on one's feet安然脱险。get off the wrong foot开始做某事时就错了。find one's feet能够站稳,能够走稳。

  • 第11题:

    单选题
    —How do you like ______ color of my dress?—Wonderful! I like it very much.
    A

    a

    B

    an

    C

    the

    D

    /


    正确答案: D
    解析:
    考查冠词。根据问句句意:你认为我的长裙的颜色怎么样?此处表示谈话双方都知道的事物,表示特指,所以用the,故选C。

  • 第12题:

    单选题
    —Would you like some more chicken?  —Yes, please, it’s really delicious.  —Well, I’m glad you like it. How about some Jiaozi too?  —______
    A

    No, thanks, I’m already too full.  

    B

    Thanks, I can eat Jiaozi.

    C

    Good, I’ll try my best.    

    D

    No, I don’t like to eat it.


    正确答案: D
    解析:
    当别人邀请你吃东西,而自己已经吃饱时,要回答No, thanks, I’m already too full.

  • 第13题:

    Tom:Kate,you are back from vacation! How was it?

    Kate: To tell you the truth, I feel tired.

    Tom: _________?

    Kate: I had to visit all my relatives.

    A. Anything special

    B. Why not

    C. What's hurry

    D. How come


    正确答案:D
    Tom问Kate的假期如何时,Kate的回答是:“我感觉挺累的。”选项D(怎么会呢?)符合语境,选项A(发生了什么意外吗?),选项B(为什么不?),选项C(急什么?),均不符合题意。

  • 第14题:

    I will never give in _______ they might do or say about my plan.

    A.whatever

    B.however

    C.no matter how

    D.how


    参考答案:A

  • 第15题:

    I often feel lonely when I engage in my online learning.()?

    I join the online course community.

    A. How do you solve this problem

    B. How do you think about it

    C. How often do you engage in online learning


    参考答案:A

  • 第16题:

    ().Please call me Mary. That's my first name.

    A. How are you

    B. How shall I address you

    C. Are you Mary


    参考答案:B

  • 第17题:

    Shop-assistant: May I help you, sir?

    Mr. Blair: Er…I want to buy my wife a gift for Christmas, but I don’t know what she would like.

    Shop-assistant: _______________________ These are all from Paris.

    Mr. Blair: No. She has very good taste in clothes. I don’t want to take the risk.

    A: Do you want to buy a pair of shoes?

    B: What about a gold necklace?

    C: How about an evening gown?

    D: Don’t you think a gold watch would be very nice?


    参考答案:C

  • 第18题:

    John: Linda, this is Rose, my wife. Rose, this is Linda, my new student from Beijing. Rose: ( ). Linda: Pleased to meet you, too.

    A. Hello, Linda! How are you?

    B. Hello, Linda! I am pleased to meet you.

    C. Good evening, Linda.


    答案:B

  • 第19题:

    – I lost my purse. -- _________________.

    A、I’m sorry to hear that.

    B、Where?

    C、How could you lose it?

    D、How can I help you?


    正确答案:A

  • 第20题:

    Mary: Oh, Lucy! Something terrible happened on me. I fell off my bike and hurt my right leg.

    Lucy: Did you?______. How did it happen?


    正确答案:F

  • 第21题:

    共用题干
    Time is very important in our lives.It organizes our everyday moments.However,time never had any importance in my life until I received a watch from my father that organized my life and made me more responsible.
    It came from Denmark to the U.A.E.jewelry shop in a gray box.It weighs 0.24 kilograms. It's round in the center with two silver bands that go around my wrist.And all of it is made of silver. This object tells me the importance of time in my life.
    I received this gift on a gray-sky day.I had to go to the airport at 9:00 AM to pick up my uncle Aui and take him to my father's house.However,I was late because I was hanging out with my friends.Later on that day,around 11:00 AM,I remembered my uncle,but I was very late for him. He had left the airport and taken a taxi to my father's house.
    I got to my father's house at 2:00 PM on the same day and looked at my angry father's face.I felt ashamed of myself at that moment.After I said hi to my angry father and tired uncle,my father asked me to sit next to him where he handed me this watch which was a gift from him.Then he said,"Essa,did you have fun with your friends today?"I answered, "Yes,father,and I'm sorry about not picking up my uncle Ali."He said,"What you did was not very nice and you should be sorry for your actions."I was ashamed and said,"Father,I'll never do it again.I promise."He said,"I hope today you learned something important,and this watch will be a reminder for you." He told me to take this watch and use it as an organizer of my life.
    I learned a very important lesson from my father:to respect time and never be late to get someone.This watch is important to me,not because of its price,but because of the lesson that I learned from it.

    Time was not so important in my life and I was not a very responsible person before I received a watch from my father.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:A
    解析:
    根据是文中第一段第三句话:但是,以前时间在我的生命中并不重要,直到我从父亲那里收到一块手表,这块手表帮助我安排我的生活而且使我变得更加有责任感。
    根据是第二段第一句:这块丹麦制造的手表装在一只灰色盒子里,是在阿拉伯联合酋长国的一家珠宝首饰店买的。
    第三段第三句:可是因为和朋友们出去玩,我迟到了。可见作者不是因为做作业而迟到。
    根据是第四段第二句:那一刻我感到很惭愧。
    文中对此没有提到。
    依据是第四段最后一句:他让我拿走这块手表,用它来安排自己的生活。
    依据是最后一段最后一句:这块手表对我来说很重要,不是因为它价格昂贵,而是因为我从中学习到的这个道理。

  • 第22题:

    单选题
    The best title for this text would be ______.
    A

    How My Mother-In-Law Helped Me

    B

    How I Received a Gold Watch I liked

    C

    How I Made My Wife Travel With me

    D

    How I Came to Marry My Wife


    正确答案: B
    解析:
    首先排除A、C两项。整篇文章说的是作者求婚失败然后妻子答应自己的求婚,故选 D“我是如何同妻子结婚的”。B项还是太肤浅。

  • 第23题:

    单选题
    To show how easy it is. I’ll ask my ______ to answer it, said the driver.
    A

    student

    B

    driver

    C

    teacher

    D

    uncle


    正确答案: B
    解析:
    对文章有了大概的了解可知“这次演讲是由爱因斯坦的司机做的,而司机遇到了难题,他便会急中生智让他的“司机”爱因斯坦替他来回答”,故选B。

  • 第24题:

    单选题
    Only when I left my parents for Italy ______ how much I loved them.
    A

    I realised

    B

    I had realised

    C

    realised I

    D

    did I realise


    正确答案: B
    解析:
    句意:只有当我离开父母去意大利的时候,我才知道自己有多么地爱他们。only+介词结构/状语或状语从句放句首时,主句要用部分倒装。故答案是D项。