单选题Which of the following is INCORRECT according to the first two paragraphs?A Some cities in Albania have completely solved the problem of urban wastes.B There is lack of an adequate system for the collection and transportation of solid waste.C The count

题目
单选题
Which of the following is INCORRECT according to the first two paragraphs?
A

Some cities in Albania have completely solved the problem of urban wastes.

B

There is lack of an adequate system for the collection and transportation of solid waste.

C

The country has not elaborated a strategy on urban solid waste.

D

There is a continuous danger for the infection of drinking waters with sewage waters in some cities.


相似考题
更多“单选题Which of the following is INCORRECT according to the first two paragraphs?A Some cities in Albania have completely solved the problem of urban wastes.B There is lack of an adequate system for the collection and transportation of solid waste.C The count”相关问题
  • 第1题:

    Two users share the same Windows 7 computer. The first user creates a document intended to be used by both users, and then logs off. The second user logs on and types the name of the document in the Start menu, but the document is not found. Which of the following is the problem?()

    • A、The document is set to hidden.
    • B、The document is locked.
    • C、The document was saved as a system document.
    • D、The document is owned by the first user.

    正确答案:D

  • 第2题:

    A System p administrator has been instructed to verify that all filesets have all required requisitesand are completely installed. Which of the following commands will provide this information()

    • A、lslpp
    • B、lppchk
    • C、geninstall
    • D、installp

    正确答案:B

  • 第3题:

    A system administrator is attempting to restore some files from a backup tape. The restore failed. The system administrator suspects the block size of the tape drive is incorrect. Which of the following commands can be used to determine the block size of the backup tape?()

    • A、dd
    • B、tar
    • C、cpio
    • D、restore

    正确答案:A

  • 第4题:

    单选题
    A System p administrator has been instructed to verify that all filesets have all required requisitesand are completely installed. Which of the following commands will provide this information()
    A

    lslpp

    B

    lppchk

    C

    geninstall

    D

    installp


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第5题:

    单选题
    A customer indicates that a system is experiencing printing problems. After checking the system, and successfully printing, no problem has been found.  Which of the following procedures should be performed next to further clarify the problem?()
    A

     Reboot the system.

    B

     Check the file system sizes.

    C

     Have the customer repeat the task to recreate the problem.

    D

     Inform the customer that no problems were found, and to call back if the problem reoccurs.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第6题:

    单选题
    Which of the following statements is incorrect according to the passage?
    A

    Women did not have the right to vote before 1900.

    B

    Women had the right to vote throughout the country in 1920.

    C

    A little number of women held high academic and government positions in 1920.

    D

    “Career women” were largely restricted to some areas.


    正确答案: C
    解析:
    事实细节题。由文章第三段可知,到1900年,不少州的妇女已经赢得了选举权,但这并不意味着美国妇女在1900年以前没有选举权。其他三项均可以在文中找到对应语句。

  • 第7题:

    问答题
    Directions:In this section, there is one passage followed by a summary. Read the passage carefully and complete the summary below by choosing no more than three words from the passage. Remember to write the answers on the Answer Sheet.  Questions 1-5 are based on the following passage.The City of the Future  What will city life be like in the future? Some people think that life in the cities is going to be horrible. They predict that cities will become more and more crowded. As the number of people increases, there will be less space for each person. This overcrowding will cause other problems—more crime, dirtier streets, and worse problems with traffic than we have now. How will people find enough drinking water, energy (such as gas and electricity), and housing? Because life will be hard, people who live in cities will worry more, and they may become sick. For these reasons, some say that nobody will want to live in urban areas.  How can we solve such problems as overcrowding, crime, and traffic? In some cities, thousands of people are already sleeping in the streets because there is so little suitable housing—and because rents are so high. The crime rate isn’t going down. Instead, it is increasing so fast that many people are afraid to go out at night. Traffic is also getting worse. More and more often, traffic jams are so bad that cars don’t move at all for several blocks. These urban problems have been getting worse, not better, so many people see no hope for the future of the city.  Los Angeles, California, for instance, has no subway system and the buses are slow. Instead, most commuters drive many miles from their homes to work. Many of these drivers spend several hours each day on busy freeways. New York, by contrast, has a mass transit system—buses, commuter trains, and subways. Because the public transportation is crowded and dirty, however, many people drive private cars, and the traffic jams are worse than in Los Angeles.  On the other hand, some cities have clean, fast, and pleasant public transportation systems. In Paris, France, and Toronto, Canada, for example, anyone can use mass transit to move quickly from one part of the city to another.  The disadvantages of any modern city are not unique to that city—that is, cities all over the world have to solve the problems of traffic jams, crime, housing, energy, drinking water, and overcrowding. Yet many cities have found answers to one or more of these difficulties. Some European cities, such as Stockholm, Sweden, or London, England, have planned communities that provide people with apartments, jobs, shopping centers, green space, entertainment, and transportation. Many U.S. cities are rebuilding their downtown areas. Urban planners can learn from one another. They can try solutions that have been successful in other parts of the world.  Summary:  Some people think that life in the cities is going to be horrible. They say that cities will become more and more crowded and many other problems will be caused by this  1 Due to the hard life, people do not want to live in  2 These urban problems such as overcrowding, crime and traffic have been getting worse, so many people  3 for the future of the city. However, these disadvantages of any modern city are not unique to that city. All the cities all over the world must solve the problems and fortunately, many of them have found answers to one or more of these difficulties. For example,  4 or London has planned communities providing people with apartments, jobs and so on. Besides, many U. S. cities  5 In a word, solutions that have been successful in a place should be adopted and tried in another place.

    正确答案:
    1.overcrowding 文章第一段第五句提到“This overcrowding will cause other problems - more crime, dirtier streets, and worse problems with traffic than we have now”,题目为原文的被动语态表述,因此答案为overcrowding。
    2.urban areas 文章第一段最后两句提到“Because life will be hard, people who live in cities will worry more, and they may become sick. For these reasons, some say that nobody will want to live in urban areas”,即,由于生活的艰辛,没有人愿意生活在市内。
    3.see no hope 文章第二段最后一句提到“These urban problems have been getting worse, not better, so many people see no hope for the future of the city”,因此答案为see no hope。
    4.Stockholm 文章最后一段第三句提到“Some European cities, such as Stockholm, Sweden, or London, England, have planned communities that provide people with apartments, jobs, shopping centers, green space, entertainment, and transportation”,句中Stockholm与London并列,因此答案为Stockholm。
    5.rebuild downtown areas 文章最后一段中作者举例说明很多城市已经找到了解决城市存在的问题的方法,美国城市即所举例子之一。倒数第三句提到:“Many U. S. cities are rebuilding their downtown areas”,同时考虑到答案不能超过三个词,可知答案为rebuild downtown areas。
    解析: 暂无解析

  • 第8题:

    单选题
    According to the first two paragraphs, which has the least probability to happen on mentally troubled undergraduates?
    A

    Have an eating disorder.

    B

    Cut themselves deliberately.

    C

    Consider committing suicide.

    D

    Seek help from counselors.


    正确答案: D
    解析:
    事实细节题。根据题干提示定位至前两段。由第一段末句中的比例可知考虑自杀的学生比例最小为1/10,接着在第二段中just 8.5 percent of students used their college’s counseling services…students were more likely to consider killing themselves than to seek help.可知寻求咨询的比例比考虑自杀的学生还要低,即他们最不可能去心理咨询,故答案是D。

  • 第9题:

    单选题
    According to the third paragraph, which of the following statements is INCORRECT?
    A

    Every epitaph on the tomb is overstated.

    B

    Some epitaphs are modest while others are exaggerated.

    C

    There are accounts on the monuments.

    D

    The owners of some monuments are not clear.


    正确答案: A
    解析:
    细节题。由题干定位到文章第三段。由第一句中examined it more particularly by the accounts可知,C项正确;由二、三句可知,一些碑文过分夸张,而另一些又谦虚过分,故选项B正确;由最后一句中的uninhabited可知,一些碑是无名碑,故D项也正确。第三句中的excessively modest表明,并不是所有的碑文都夸大其词,因此选项A错误,答案为A项。

  • 第10题:

    单选题
    A system administrator is attempting to restore some files from a backup tape. The restore failed. The system administrator suspects the block size of the tape drive is incorrect. Which of the following commands can be used to determine the block size of the backup tape?()
    A

    dd

    B

    tar

    C

    cpio

    D

    restore


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    An administrator installed new components on a server. After the device installation, two of the components fail.Which of the following is the cause of the problem?()
    A

    The server was not powered off correctly.

    B

    The proper ESD procedures were not used.

    C

    The devices were installed in the incorrect sequence.

    D

    The devices are incompatible with the system.


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    单选题
    A server will not power on. Which of the following devices should the administrator use FIRST to determine the problem?()
    A

     Loop back plugs

    B

     Power supply tester

    C

     System logs

    D

     TDR


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第13题:

    A server will not power on. Which of the following devices should the administrator use FIRST to determine the problem?()

    • A、Loop back plugs
    • B、Power supply tester
    • C、System logs
    • D、TDR

    正确答案:B

  • 第14题:

    A System p administrator is attempting to restore some files from a backup tape. The restore failed. The system administrator suspects the block size of the tape drive is incorrect.  Which of the following commands can be used to determine the block size of the backup tape ()

    • A、dd
    • B、tar
    • C、cpio
    • D、restore

    正确答案:A

  • 第15题:

    A customer indicates that a system is experiencing printing problems. After checking the system, and successfully printing, no problem has been found.  Which of the following procedures should be performed next to further clarify the problem?()

    • A、 Reboot the system.
    • B、 Check the file system sizes.
    • C、 Have the customer repeat the task to recreate the problem.
    • D、 Inform the customer that no problems were found, and to call back if the problem reoccurs.

    正确答案:C

  • 第16题:

    单选题
    A: What seems to be the problem with the blouse, miss?  B: ______
    A

    How do you know I have a problem with the blouse?

    B

    No, thank you. There is nothing wrong with the blouse.

    C

    I was not careful and spilled some coffee on it.

    D

    Well, look what happened the first time I washed it. The color changed completely.


    正确答案: D
    解析:
    A方的问话“小姐,这件衬衣有什么问题?”显示对话最可能发生的场景是商店,而B方是顾客。D项具体指出了衬衣的问题,是这一情景下的正确反应。

  • 第17题:

    单选题
    According to the passage, which of the following statements is TRUE?
    A

    Different aspects(方面)of an urban environment, such as the crowded streets, can lead to an increase in self control.

    B

    Small changes in urban design cannot reduce the negative side effects of city life.

    C

    For the first time in history, the earth's population is more urban than rural.

    D

    A walk down a busy city street will improve brain performance.


    正确答案: C
    解析:

  • 第18题:

    单选题
    A System p administrator is attempting to restore some files from a backup tape. The restore failed. The system administrator suspects the block size of the tape drive is incorrect.  Which of the following commands can be used to determine the block size of the backup tape ()
    A

    dd

    B

    tar

    C

    cpio

    D

    restore


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第19题:

    单选题
    Which of the following is true according to the first two paragraphs?
    A

    The U.S. schools don’t want the parents know their plans for disasters.

    B

    Parents should push schools to make reasonable plans for disasters.

    C

    The U.S. schools have done too little to prepare for disasters.

    D

    Most U.S. parents do not know the disaster preparedness plan of their schools.


    正确答案: B
    解析:
    细节题,可在文中找到相关线索直接进行判断。选项A“美国学校不希望家长们了解其备灾计划”,文章前两段中并未直接表明学校希望与否,只是提到家长应当知晓学校的计划,而家长可能是由于缺乏沟通不清楚学校的计划,并非学校有意不让家长们了解,因此[A]项不正确;B“家长应当促使学校制定合理的备灾计划”,正好与第二段中“There should be an outcry from parents to push their schools …to develop a plan that makes sense,”相对应,因此是正确选项;C“美国学校在备灾方面工作做得太少”,文章第二段只是说“学校应当做更多计划应灾”,并无指责其太少之意,因此可排除此选项;D“大部分美国家长都不知道其学校的备灾计划”,文中只提到根据调查45%的家长表示不知道他们孩子的撤离地点,并不代表大多数,因此也可以排除。

  • 第20题:

    单选题
    When implementing a solution to a problem, which of the following is the BEST course of action to take?()
    A

    Replace all components simultaneously to ensure that the system is functional.

    B

    Replace all hardware associated with the problem first to eliminate the possibility of hardware and move onto software

    C

    Purchase new parts for the system to confirm that they function.

    D

    Implement one change at a time, reversing the change if it has not resolved the problem.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    Which of the following is the FIRST step when troubleshooting an issue?()
    A

    Identify the problem.

    B

    Verify full system functionality.

    C

    Document all findings.

    D

    Establish a theory of probable cause.


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第22题:

    单选题
    Two users share the same Windows 7 computer. The first user creates a document intended to be used by both users, and then logs off. The second user logs on and types the name of the document in the Start menu, but the document is not found. Which of the following is the problem?()
    A

    The document is set to hidden.

    B

    The document is locked.

    C

    The document was saved as a system document.

    D

    The document is owned by the first user.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    According to the passage, which of the following statements is true?
    A

    School phobia, which is widespread in many countries, is no cause for alarm.

    B

    The problem of school phobia in Japan can not be solved unless it gets rid of its social evils.

    C

    Despite school phobia the Japanese educational system remains on of the best in the world.

    D

    Unrelenting pressures in the Japanese society contribute greatly to success.


    正确答案: C
    解析:
    文章最后一段讲述了导致school phobia出现的一些因素,最后东京大学身心医学部的负责人称“The problem won’t be cured until Japanese society as a whole is cured of its deep-rooted social ills”,与B项表达意思相一致。