更多“This passage provides us with_______.”相关问题
  • 第1题:

    This passage tells us______.

    A. how photography was developed

    B. how to show your ideas and feelings in pictures

    C. how to take pictures in the world

    D. how to use different cameras


    正确答案:A

    40.答案为A  本文主要讲述摄影术的发展历程,因此选A

  • 第2题:

    The passage mainly(主要地) tells us how to ( ).

    A. care for others

    B. do more at school

    C. be top students

    D. use the Internet


    正确答案:C
    C[解析]这篇文章的内容主要是讲在新的行为准则下如何做一个好学生。ABD项的内容都只是一部分,太片面,C项是概括性的,比较全面,所以答案选C。

  • 第3题:

    The passage is intended to _____________

    A. warn us of the danger in the subway

    B. show US how to save people in the subway

    C. tell US about a subway rescue

    D. report a traffic accident


    正确答案:C
    【解析】写作目的题。写作目的或告诉人们一个事实或给人得到某种教育或让人娱乐,本文只是告诉我们一个在地铁救人的一个事实。

  • 第4题:

    What is the main purpose of the passage?

    A.To show us the hidden beauty in our world.

    B.to warn us not to get lost in the fantasy world.

    C.To argue against the misuse of the sense of wonder.

    D.To discuss the influence of the world of make-believe.


    正确答案:B

  • 第5题:

    We learn from the passage that__________

    A.the passengers will have a night flight

    B.they will have, meals during the flight

    C.the plane is going to fly across a sea

    D.the plane provides excellent service to its,passengers


    正确答案:A
    从整个这段话开始的Good evenin9到文章的叙述,不难推断出答案应为A。

  • 第6题:

    单选题
    From this passage, it can be inferred that ______.
    A

    everybody has problems

    B

    we become stronger by meeting and solving the problems of life

    C

    life is difficult because our problems bring us pain

    D

    people like to complain about their problems


    正确答案: C
    解析:
    全文主要讲述了有人抱怨生活的艰辛,作者也承认生活是艰难的,然而正是这种艰难的解决问题的过程使得生活变得更有意义。所以,从文章的最后一段第二行,When we desire to encourage the growth of human spirit,we encourage the human ability to solve problems.因此B选项正确。

  • 第7题:

    单选题
    The best title for this passage could probably be _____.
    A

    Let Children Correct Their Exercises

    B

    Let Us Make Children Learn

    C

    Let Us Teachers Stop Work

    D

    Let Children Learn By Themselves


    正确答案: A
    解析:

  • 第8题:

    单选题
    The passage mainly tells us _____.
    A

    two important ways to keep safe in cars

    B

    how air bags work to make cars safe

    C

    how seat belts work to make cars safe

    D

    why we must tie the egg to the skateboard


    正确答案: B
    解析:
    通读文章可知文章介绍了驾车和乘车时系安全带自我保护的原理以及安全气囊是如何保护驾车人和乘车人安全的。

  • 第9题:

    单选题
    The passage tells us that Alice enjoys the bike taxi because it’s ______.
    A

    on the side of the road

    B

    popular and heavy

    C

    all over the country

    D

    cheap and easy


    正确答案: A
    解析:
    细节理解题。根据第五段第三、四句可知,Alice喜欢“bike taxi”是因为它既便宜又容易。

  • 第10题:

    单选题
    The purpose of the passage is to advertise _____.
    A

    car-renting services in the US

    B

    a special rate of car-renting

    C

    the advantages of car-renting

    D

    a US car-renting company


    正确答案: B
    解析:
    本题是主旨题。文章通篇谈论的是租车公司推出的特价出租服务,并且说明了该种服务的种种优惠条件,覆盖范围很广。A项“美国的租车服务”,C项“租车的好处”,D项“一个美国汽车租赁公司”,均不是正确选项。答案为B。

  • 第11题:

    单选题
    The passage mainly tells us that sportsmanship gets you through no matter whether _____.
    A

    you win or lose

    B

    you play or learn

    C

    you are happy or not

    D

    you feel hard or not


    正确答案: A
    解析:
    根据文章最后一段“In competition—as in life—you may not always win, but believe me, sportsmanship will help you get through”可知,作者主要想表达的是无论输赢,体育精神都会对生活有很大的帮助。故选A。

  • 第12题:

    单选题
    Which of the following best describes the relationship between the two passages?
    A

    Passage 2 describes a significant. and discovery that contradicts the argument of Passage 1.

    B

    Passage 2 offers a theory that supports the main point in Passage 1.

    C

    Passage I provides a possible reason for the scientific inquiry presented in Passage 2.

    D

    Passage 1 relates an anecdote that explains the popular misconception in Passage 2.

    E

    Passage 2 provides a historical context for the discovery described in Passage 1.


    正确答案: D
    解析:
    第一篇文章主要讲到工具的创造是人类发展史上很重要的一步。第二篇文章主要描述了一项重大发现,即人类什么时候开始创造工具的的。C项最好地将两篇文章的关系表现出来了,第一篇文章提到工具创造对人类进化有很大的影响,第二篇文章继而对第一篇文章提出的问题作进一步研究,故选C项。

  • 第13题:

    24. The passage tells us __________.

    A. the sun is not the biggest star

    B. the sun is bigger than any other star

    C. only the sun can shine

    D. the sun is one of the farthest stars from us


    正确答案:A
    24.A【解析】由第四段中“There are many big stars we can-t see... because it is the nearest of all sta rs.”可知。

  • 第14题:

    A drama is arranged mainly in accordance with_______.

    [A] the will of the dramatist

    [B] the sequence of events

    [C] the law of dramatic art

    [D] the need of performance


    正确答案:A

    本题考查推理引申。第二段第二句提到,由于剧作家关注的是(构成戏剧情节的一系列)事件的含义与逻辑性而不是它们在时间上的关联性,因此他可能会选择素材并按照人类事件因果关系的一般规律进行排序。由此可见,戏剧情节的安排由剧作家决定,[A]正确。[B]中“顺序”一次太泛,如果指“时间顺序”,则在文中已经被否定。[C]和[D]在文中都未提及。

  • 第15题:

    What is the main purpose of the passage?

    A.To show us the hidden beauty in our world.

    B.To warn us not to get lost in the fantasy wonder

    C.To argue against the misuse of the sense of wonder

    D.To discuss the influence of the world of make-believe


    正确答案:B

  • 第16题:

    The author of the passage advises us to do all the following EXCEPT______.

    A. we should think before, while and after we read a passage

    B. we'd better look up every new word in a dictionary

    C. we should learn to guess the meanings of new words

    D. the clues in a passage should be made use of


    正确答案:B

    34.答案为B  从第三段得知作者建议我们通过上下文猜出词义,不用每个词都查字典。

  • 第17题:

    Many linguists believe that evolution is( )for our ability to produce and use language.They claim that our highly evolved brain provides us with an innate language ability not found in lower organisms.

    A.reliable
    B.responsible
    C.available
    D.accountable

    答案:B
    解析:
    be responsible for是一固定搭配,意思是“成为……的原因;应归咎或归功于某事物”。如:Smoking is responsible for many cases of lung cancer.吸烟是许多人患肺癌的致病因素。A.reliable“可靠的”;C.available“可得到的,可达到的,可使用的”;D.accountable“对……负责的”。

  • 第18题:

    判断题
    ______The purpose of this passage is to explain why it is necessary for us to help others.
    A

    B


    正确答案:
    解析: 文章在开始介绍了需要得到帮助的人群,包括老人和残疾人,接着解释了这些人需要别人帮助的原因,最后作者提出了人们可以加入志愿者行列的途径以及通过the Council of Social Service等机构可以得到志愿者方面的信息。此题说本文的目的就是解释需要帮助他人的原因,这是不全面的,所以是错误的。

  • 第19题:

    单选题
    Which of the following is the best title for the passage?
    A

    Never Become Furious at Work.

    B

    Learn How to Get Rid of Rage.

    C

    Rage is Inevitable for Us.

    D

    Improve Your Bad Temper.


    正确答案: A
    解析:
    主旨大意题。本文作者的观点在于:愤怒并不能被压抑或消除,而应学会如何以更好的方式发怒,所以A、B错误;C虽然意思正确,但并不是文章的重点内容;D“改善你的坏脾气”符合文章主旨,所以选D。

  • 第20题:

    单选题
    The purpose of the passage is to tell us that ______
    A

    we must enjoy the nature

    B

    we had better eat more green food

    C

    we should protect our environment


    正确答案: A
    解析:
    文章开头介绍了Green这一单词所涵盖的环保意义,接着指出了人们当今的消费习惯,并提出保护环境的几种做法。可以看出,全篇都是围绕环保问题展开的,故C选项正确。

  • 第21题:

    单选题
    What would be the best title for the passage?
    A

    School Trips in the US

    B

    School Holidays in the US

    C

    School Activities in the US

    D

    Outdoor Adventures in the US


    正确答案: C
    解析:
    本题主要考察文章主旨。文章第一句话就点出主题,美国孩子的假期。第一段将假期时间,第二段讲家长对假期的看法,第三段和第四段主要介绍美国孩子们在假期的各种活动。因此,B项School Holidays in the US正确,意思是“美国小学的假期”。

  • 第22题:

    单选题
    According to the passage, we should learn to swim because it could ______.
    A

    save our lives

    B

    keep us fit and healthy

    C

    make us work well with others


    正确答案: B
    解析:
    【语篇解读】本文主要列举了一些十八岁之前可以做的事,包括学游泳、收藏物品、尝试至少一种团队运动、画家谱。
    由题干中“learn to swim”可以定位至原文第一个粗体小标题处,原文中说“this is so important that it could save your life(这很重要,因为它可以挽救你的生命)”,故A选项为正确答案。

  • 第23题:

    单选题
    What can we learn from the passage?
    A

    Because of the devaluation of US dollar, American visitors shorten their trip to Europe.

    B

    Europe does not forecast the huge drop of American visitors.

    C

    Not only Paris but the whole Europe witnesses the reduction of American tourists.

    D

    The value of US dollar has become historical low.


    正确答案: C
    解析:
    推理判断题。文章第五段第一句意思是近来由于美元与欧元兑换率达到历史新低,因此不但到巴黎的美国游客减少了,甚至整个欧洲的美国客人数量都减少了,所以C正确。由文章前四段可以得出,美国人应付美元下跌不是缩短在欧洲旅游的时间,而是降低旅游期间的开销,所以A不正确。第五段提到:Paris has weathered a decline in tourism before,B选项错误。文章中提到虽然美元与欧元的兑换率达到历史最低点,但是美元的价值是否是最低还要参照欧元价值是否有变化而定,所以D“美元达到历史新低”不准确。正确答案为C。