单选题Why should people call Greyhound for tickets in advance?A To avoid waiting in lines at the booking office.B To hand in necessary traveling documents.C To get tickets from the nearest terminal.D To fix the traveling destination in lime.

题目
单选题
Why should people call Greyhound for tickets in advance?
A

To avoid waiting in lines at the booking office.

B

To hand in necessary traveling documents.

C

To get tickets from the nearest terminal.

D

To fix the traveling destination in lime.


相似考题
参考答案和解析
正确答案: C
解析:
事实细节题。题目询问“人们为什么提前给汽车公司打电话订票?”从文章第一段的第一句“Avoid lining up altogether, by purchasing your tickets in advance”可知,提前订票是为了避免排队。正确答案为A。
更多“单选题Why should people call Greyhound for tickets in advance?A To avoid waiting in lines at the booking office.B To hand in necessary traveling documents.C To get tickets from the nearest terminal.D To fix the traveling destination in lime.”相关问题
  • 第1题:

    —I’ve got two tickets for the match. Shall we go and watch it together? —_______

    A.The tickets must be expensive

    B.The match must be exciting

    C.Why not? Let’s go

    D.The place is too far way


    参考答案:C

  • 第2题:

    What can we learn from the story?

    A. Comfort in traveling by train.

    B. Pleasure of living in the country.

    C. Reading gives people delight.

    D. Smiles brighten people up.


    正确答案:D
    75.选D。文章主要讲述作者从看到马来西亚人总会在站台上笑对火车里的陌生人挥手后,心情由无聊、乏味变成高兴。可以看出,微笑能让人提起精神。

  • 第3题:

    I had to stand in a( )for hours to get tickets for the film.

    A.row
    B.procession
    C.tail
    D.queue

    答案:D
    解析:
    queue通常指人、车辆等排队等候的意思。句意:为了买票看这部电影,我不得不排队等上几个小时。A.row“排,行”,指人或物有规则地排列着;B.procession“队伍,行列”。

  • 第4题:

    “请把车票准备好。”翻译为:()

    • A、Please get your tickets ready for checking.
    • B、Please show me your tickets.
    • C、Please let me see your tickets.
    • D、Please get your tickets ready for showing.

    正确答案:A

  • 第5题:

    单选题
    What can we learn about the Greyhound tickets?
    A

    They are not available for traveling outside the U.S.

    B

    Travelers should buy their tickets in person.

    C

    Babies Call not travel free with their parents.

    D

    They have the exact travel date on them.


    正确答案: D
    解析:
    推理判断题。题目询问“我们对Greyhound公司的票有什么了解?”A项“没有去往美国以外的票“与文章最后一段所述事实不符;B项“旅行者要亲自购票”与原文第二段第一句“It’s easy to purchase a ticket for a friend or family member”不符;C项“孩子不能跟父母一起免费坐车”与原文第三段最后一句“Children under two years of age travel free with an adult who has a ticket”不符;D项“票上要有确切的日期”符合原文第三段第一句“Grey-hound now requires that all tickets have travel dates fixed at the time of purchase”。正确答案为D。

  • 第6题:

    单选题
    “请把车票准备好。”翻译为:()
    A

    Please get your tickets ready for checking.

    B

    Please show me your tickets.

    C

    Please let me see your tickets.

    D

    Please get your tickets ready for showing.


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第7题:

    单选题
    Why should people call Greyhound for tickets in advance?
    A

    To avoid waiting in lines at the booking office.

    B

    To hand in necessary traveling documents.

    C

    To get tickets from the nearest terminal.

    D

    To fix the traveling destination in lime.


    正确答案: A
    解析:
    从文章第一段的第一句话“Avoid lining up altogether, by purchasing your tickets in advance”可知,提前订票是为了避免排队。正确答案为A。

  • 第8题:

    单选题
    HR department Annual Dinner Tickets on sale from tomorrow Advance purchase essential
    A

    The ticket for this event is free.

    B

    You must have tickets for this event.

    C

    Tickets are now on sale for this event.


    正确答案: B
    解析:
    题意:人事部门年度聚餐明天开始售票,必须提前购票。由此可知选项A“此票免费”和选项C“现在正在卖票”均不合题意。

  • 第9题:

    单选题
    “请把车票拿出来。”翻译为:()
    A

    Take your tickets out.

    B

    Show me your tickets,please.

    C

    Let me see your tickets.

    D

    Bring in your tickets,please.


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    单选题
    This passage mainly offers information about _____.
    A

    how to prepare documents for traveling with Greyhound

    B

    how to purchase a Greyhound ticket and travel with it

    C

    how to make your trip with Greyhound interesting

    D

    how to travel from the U.S. to Canada and Mexico


    正确答案: C
    解析:
    主旨大意题。题目询问“本文主要提供什么信息?”从全文来看,前面主要阐述如何购票,后面阐述要检查的证件,都与乘车旅行有关。正确答案为B。

  • 第11题:

    问答题
    Directions:Please write an essay in about 150 words entitled “To Travel or Not” based on the following outline1) People who like traveling have their reasons. 2) Those who dislike traveling have their reasons. 3) In my opinion, traveling does more good than harm.

    正确答案:
    To Travel or Not Traveling has become a hot topic recently especially after too long a time of working or staying at home. People who like traveling believe that traveling is a learning experience which can expand their scope of knowledge, especially geographical and historical learning. And it is also a kind of relaxation good to their health. Free from office work or housework, people can enjoy a pleasant journey with delicious food, beautiful landscape, folk culture and fresh air, etc. Moreover, in terms of economic benefits, traveling can boost tourism, which is a multibillion-dollar industry that supports economic development of a country.
    Those who dislike traveling think that traveling wastes a considerable amount of time, money and energy. For example, traffic and accommodation require money and walking while seeing sights often tires you. What’s more, they argue that traveling can increase the chance of being infected with some diseases and can cause damage to local environment and culture.
    For me, I prefer traveling because traveling does more good than harm in practice. After a long time of working and studying, people need relaxation and traveling is the best choice. In an environment free from all kinds of routines, you will feel all the more relaxed and feel brimful of energy when you return to work or home.
    解析:
    这篇作文是典型的对比选择型作文。第一段阐述赞成旅游的人们的观点和理由,可以从增长知识、有利于健康及促进经济发展等角度进行论述,和作文要求中的第一点”论述喜欢旅游的人的理由”相对应;第二段论述反对旅游的人的观点和理由,可以从浪费金钱、时间和精力等方面着手,与题目要求中的第二点”论述不喜欢旅游的人的理由”相照应;第三段提出作者本人支持旅游的理由,符合作文要求中的第三点”我认为旅游利大于弊”。在论述中可以使用表示连接和过渡的词语,如:moreover,in terms of,while,for example,what’s more,for my part,if等,使文章连贯流畅。
    【闪光词汇】
    folk culture民俗文化
    in terms of就…而言;根据
    in practice在实践中
    brimful of充满

  • 第12题:

    单选题
    What Call We learn about the Greyhound tickets?
    A

    They are not available for traveling outside the U. S.

    B

    Travelers should buy their tickets in person.

    C

    Babies Call not travel free with their parents.

    D

    They have the exact travel date on them.


    正确答案: A
    解析:
    推理判断题。题目询问“我们对Greyhound公司的票了解…?”A项说没有去往美国以外的票,与文章最后一段所述事实不符;B项说旅行者要亲自购票,与原文第二段第一句“It’s easy to purchase a ticket for a friend or family member”不符;C项说孩子不能跟父母一起免费坐车,与原文第三段最后一句“Children under two years of age travel free with an adult who has a ticket”不符;D项说票上要有确切的日期,符合原文第三段第一句“Grey-hound now requires that all tickets have travel dates fixed at the time of purchase”的意思。正确答案为D。

  • 第13题:

    对话理解

    听力原文:W: Why should the money be deposited within such a short time?

    M: To avoid problems arising from fluctuations of exchange rate and to prevent possible fraud or overdrawing.

    Q: Why should the money be deposited within such a short time?

    (11)

    A.In order to avoid problems arising from fluctuations of exchange rate.

    B.In order to get more money.

    C.In order to use the money as soon as possible.

    D.In order to overdraw the money.


    正确答案:A
    解析:男士回答:为了避免由于浮动汇率带来的问题和防止可能的恶意欺诈或透支行为。

  • 第14题:

    Every vessel should at all times proceed at a safe speed.Safe speed is defined as that speed where ______.

    A.no wake comes from your vessel

    B.you can stop within your visibility range

    C.you can take proper and effective action to avoid collision

    D.you are traveling slower than surrounding vessels


    正确答案:C
    每一艘船在任何时候都必须使用安全航速。安全航速定义为能够让你采取适合和有效避免碰撞动作的速度。

  • 第15题:

    Tickets to special exhibits at the botanical gardens may be reserved __________ advance.

    A.of
    B.in
    C.at
    D.for

    答案:B
    解析:
    “in advance”固定词组,提前。

  • 第16题:

    I've got two tickets for the match. Shall we go and watch it together? ()

    • A、The tickets must be expensive
    • B、The match must be exciting.
    • C、Why not. Let‘s go.
    • D、The place is too far away.

    正确答案:C

  • 第17题:

    单选题
    _____
    A

    Front seat tickets.

    B

    Back seat tickets.

    C

    Box tickets.

    D

    Standing tickets.


    正确答案: C
    解析:
    细节题。题目问的是还有什么样的票可以买。由对话中的“There are only backseats left”可知,女士说只剩下后面的坐票了,正确答案为B。

  • 第18题:

    单选题
    Jason: Can I have two tickets for the concert tonight?  Booking Clerk: Yes, sir.______  Jason: Oh, not too far back.  Booking Clerk: How about in row D?  Jason: That’ll be fine.
    A

    Here are your tickets.  

    B

    Where would you like to sit?

    C

    Please sit at the back.  

    D

    12 dollars altogether.


    正确答案: D
    解析:
    从Jason以及卖票员的谈话可知,他们谈论的是座位的位置,因此,选项B符合语境。

  • 第19题:

    填空题
    How many First Class return tickets can you get if you win the first prize?____ return tickets.

    正确答案: One pair of/ Two
    解析:
    由第四段第一句“One pair of First Class return tickets”可知答案。

  • 第20题:

    单选题
    Every vessel should at all times proceed at a safe speed. Safe speed is defined as that speed where().
    A

    you can stop within your visibility range

    B

    you can take proper and effective action to avoid collision

    C

    you are traveling slower than surrounding vessels

    D

    no wake comes from your vessel


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    What can we learn about the Greyhound tickets?
    A

    They are not available for traveling outside the U. S.

    B

    Travelers should buy their tickets in person.

    C

    Babies Call not travel free with their parents.

    D

    They have the exact travel date on them.


    正确答案: A
    解析:
    A项说没有去往美国以外的票,与文章最后一段所述事实不符;B项旅行者要亲自购票,与原文第二段第一句“It’s easy to purchase a ticket for a friend or family member”不符;C项孩子不能跟父母一起免费坐车,与原文第三段最后一句“Children under two years of age travel free with an adult who has a ticket”不符;D项票上要有确切的日期,符合原文第三段第一句“Grey-hound now requires that all tickets have travel dates fixed at the time of purchase”的意思。正确答案为D。

  • 第22题:

    单选题
    “safe speed” is defined as that speed where().
    A

    you can stop within your visibility range

    B

    you can take proper and effective action to avoid collision

    C

    you are traveling slower than surrounding vessels

    D

    no wake comes from your vessel


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    _____
    A

    Movie tickets.

    B

    Concert tickets.

    C

    Museum tickets.

    D

    Opera tickets.


    正确答案: B
    解析:
    细节题。该题问的是男士想买什么样的票。由对话中的“are there any tickets left for the Japanese concert on the 28th”可知,他想买日本音乐会的门票,正确答案为B。

  • 第24题:

    单选题
    This passage mainly offers information about ______.
    A

    how to prepare documents for traveling with Greyhound

    B

    how to purchase a Greyhound ticket and travel with it

    C

    how to make your trip with Greyhound interesting

    D

    how to travel from the U. S. to Canada and Mexico


    正确答案: C
    解析:
    主旨大意题。题目中问“本文主要提供…信息”从全文来看,前面主要阐述如何购票,后面阐述要检查的证件,都与乘车旅行有关。正确答案为B。