Foreign visitors in the US.
Foreign investors.
Exporters of America.
American visitors to other countries.
第1题:
Which of the following is responsible for the rapid economic growth in the US?
[A] Domestic consumers.
[B] Foreign investments.
[C] Real estate market.
[D] Recovering bond market.
本题考查事实细节。由第二段第二句可知,美国经济第三季度呈现快速增长,这种增长是由一直以来挥霍无度的美国消费者以及仅此一次的公司投资带来的(driven by...)。由此可知[A]是促进经济增长的原因之一。另外一个原因是“公司投资(corporate investment)”,而非“外国投资”,排除[B]。下文虽然提到“新房子建造速度快”,但它是经济增长的表现,而非原因。[D]在文中没有作为经济增长的原因被提及。
第2题:
The reason that foreign exchange markets exist is because people have a strong desire to get foreign currencies to travel round the world, to buy goods produced in other countries.
A.Right
B.Wrong
C.Doesn't say
第3题:
What can be inferred about the man?
A. He knows a lot about Chinese culture.
B. He doesn’t want the woman to take any time off at first.
C. He considers language a big problem for foreign visitors.
第4题:
Apart from a mastery of a foreign language, what other knowledge should a foreign language teacher have in order to do his/her job well?
He/she should have some knowledge about the related subjects such as linguistics, psychology and pedagogy. He should also know that a lot of variables influence classroom teaching. Factor like foreign language education policy, the goal of foreign language education, learners, teachers, syllabus, teaching method, teaching materials teaching aids, and assessment and evaluation all influence classroom teaching. If a teacher does not know them he would not be able to teach according to the circumstances and would achieve the best results possible.
略
第5题:
see
seeing
be seen
being seen
第6题:
Custom Manifest
Inward Foreign Manifest
Pro Forma Manifest
Traveling Manifest
第7题:
第8题:
Which U.S. National Park Has the Most Visitors?
Should National Parks Allow the Use of Cell Phones?
What Did Yellowstone Do to Enrich Park Visitors’ Experience?
Can Technology Transform the Way People Experience Nature?
第9题:
Dissipate heat
Trap foreign matter
Separate air from the oil
All of the above
第10题:
A Brahman is having dinner with foreign visitors and is offered either a hamburger or a bowl of rice.
A Vaishya mother is considering which of the young women in the local town would make suitable marriage prospects for her son.
Two Sudra teenagers engage in a foot race, and the younger of the two wins the race.
A 40-year-old man from the Untouchable caste has moved from the countryside to a large city and must look for work in order to support his family.
The home of a Kshatriya family is located near a city sewer line, which bursts one day and floods the family’s garage.
第11题:
第12题:
A foreign competitor has received a subsidy from a foreign government.
A foreign competitor has substantially increased the volume of products shipped to the United States.
A foreign competitor selling products in the United States at less than fair market value.
The company requesting import relief has been injured by the sale of imports in the United States.
第13题:
短文理解
听力原文: The Chinese currency is the Renminbi. China has maintained a unified managed floating exchange rate since January 1994. The exchange rate of the Renminbi is determined by the inter-bank foreign exchange market. The People' s Bank of China announces a reference rate for the Renminbi against the US dollar, the Hong Kong dollar, and the Japanese yen based on the weighted average price of foreign exchange transactions during the previous day's trading. Daily movement of the exchange rate of the Renminbi against the US dollar in inter-bank foreign exchange market is limited to 0.3% on either side of the reference rate as announced by the PBC. The buying and selling rates of the Renminbi against the Hong Kong dollar and the Japanese yen may not deviate more than 1% on either side of the reference rate. In the case of other currencies, the deviation may not exceed 0.5% on either side of their respective rates.
21. When did China begin to maintain a unified managed floating exchange rate?
22.Who determines the exchange rate of the Renminbi?
23.What is the deviation allowed on daily movement of the exchange rate of Renminbi against the US dollar?
(21)
A.1992
B.1993
C.1994
D.1995
第14题:
The fact that "almost one-fourth of engineers in America who earned Ph.D. s are foreign born" implies that( )
[A] the majority of American people are not interested in getting Ph.D.
[B]foreign students are more eager to get Ph. D.
[C] the American education has lagged behind in the New Economy
[D]American students are not as clever as foreign students
第15题:
第16题:
Right.
Wrong.
Doesn’t say.
第17题:
Foreign visitors in the US.
Foreign investors.
Exporters of America.
American visitors to other countries.
第18题:
recipe
welcome
admission
reception
第19题:
Because of the devaluation of US dollar, American visitors shorten their trip to Europe.
Europe does not forecast the huge drop of American visitors.
Not only Paris but the whole Europe witnesses the reduction of American tourists.
The value of US dollar has become historical low.
第20题:
The country’s vastness.
The informal friendliness of Americans.
The fact that the American accent is hard to understand.
The fact that not many Americans can speak a foreign language.
第21题:
In a pub.
In a fish-and-chip shop.
In a good restaurant.
In a factory canteen.
第22题:
There is some pens and a book on the desk.
The number of the visitors has decreased this year.
A number of ancient buildings is destroyed in the war.
Neither of us have been abroad.
第23题:
demonstrate the cultural differences between America and Europe
indicate ways to improve the American image abroad
describe the general impression of foreign visitors on America
criticize some behaviors of American taxi drivers
第24题:
White people and Mexican Americans cannot get along with each other.
Even a seemingly minor experience in the past can bother us in the present.
People do always know how to respond to hurtful acts.
People of other races should not watch the glamorized models of American TV mothers and fathers.