参考答案和解析
正确答案: A
解析:
推断题。第四段最后两句提到“we dream kids dreams and make them come true.It was, after all, a boys’ game to go to the moon”,可知此处用走向月球是孩子们的游戏的例子来证明梦想的实现是美国人充分发挥想象力和运用创造力的结果。因此选A。
更多“单选题Going to the moon is an example of .A America’s dreams and creativityB America’s childish and queer behaviorC why America hasn’t grown upD why America is considered as the greatest country in the world”相关问题
  • 第1题:

    Many modern critics of American literature have called Mark Twain, born Samuel Clemens, ______.

    A. as America's greatest writer

    B. was America's greatest writer

    C. America's greatest writer

    D. to have been America's greatest writer


    正确答案:C
    Call sb sth称某人为??。选项 C是正确的。

  • 第2题:

    The Midwest in America’s most important _____ area.

    A.agricultural

    B.industrial

    C.manufacturing

    D.mining industry


    正确答案:A

  • 第3题:

    —Why didn't you go to the cinema yesterday?

    —I______, but my daughter returned from America the moment I was leaving.

    A. did

    B. would

    C. was going to

    D. had


    正确答案:C

    16.答案为C  “你昨晚为什么不去电影院?”“我本打算去,但是我正要离开时我女儿从美国回来了。”该句用过去将来时表示过去打算做某事。

  • 第4题:

    Text 2 Economic refugees have traditionally lined up to get into America.lAtely,they have been lining up to leave.In the past few months,half a dozen biggish comparues have announced plans to merge with foreign partners and in the process move their corporate homes abroad.The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland,Britain and,for that matter,almost everywhere else than they are in America.In Washington,D.C.,policymakers have reacted wiLh indignation.Jack Lew,the treasury secretary,has quesLioned che companies'patriotism and called on Congress to outlaw such transactions.His fellow Democrats are eager to oblige,and some Republicans are willing to listen.The proposals are misguided.Tightening the rules on corporate"inversions",as these moves are called,does nothing to deal with the reason why so many firms want to leave:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.It needs fundamental reform,not new complications.America's corporate tax has two horrible flaws.The first is the tax rate,which at 35%is the lughest among the 34 mostly rich-country members of the OECD.Yet it raises less revenue than the OECD average ihanks to countless loopholes and tax breaks aimed at everything from machinery investment to NASCAR race tracks.Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.The second flaw is that America levies lax on a company's income no matter where in the world it is eamed.In contrast,every other large rich country taxes only income eamed within its borders.Here,too,America's system is absurdly ineffective at collecting money.Firms do not have to pay tax on foreign profits until Lhey bring them back home.Not surprisingly,many do not:American multinationals have some$2 trillion sittiry;on their foreign units'balance-sheets,and growing.All this imposes big costs on the economy.The high rate discourages investment and loopholes distort it,because decisions are driven by tax considerations rather than a project's economic merits.The tax rate companies actually pay varies wildly,depending on cheir type of business and the creativity of their lawyers:some pay close to zero,others the fuU 35%.But as other countries chopped their rates and America's stayed the same,the incentive to flee grew.A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territonal one.
    According to Paragraph 2,the act of some companies has______

    A.oversiepped slate laws
    B.annoyed patriotic groups
    C.aroused public indignation
    D.irritated govemment officials

    答案:D
    解析:
    细节题。定位到第二段。题干的the act of some companies指第一段提到的“公司撤离美国”这一行为,第二段首句是整段的中心句,也是该题的答案句。本题答案关键提示为:policymakers have reactedWiih indignation“政策制定者们表现得愤懑不已”。与之同义替换的选项为[D]irritated govemment officials“激怒了政府官员”;其中,irritated“激怒”=indignation“愤怒“;govemment officials“政府官员”=policymakers“政策制定者”。选项[A]overstepped state laws“逾越了州法律”;与该项相关的句子是:called on Congress to outlaw such transactions“呼吁国会禁止这类交易”;但是文章并没有提到这种行为逾越法律,故该项错误。选项[B)annoyed patriotic'groups“惹恼了爱国群体”;与该句对应的信息是:Jack Lew,the treasury secretary,has questioned the companies'patriotism;文章提到某官员质疑这些企业的爱国主义,并没有提到patriotic groups“爱国群体”一词,故该项属于无中生有。选项[C]aroused public indignation“引起了公愤”;原文说:policymakers have reacted with indignation;文中并没有提到public“公众的”一词,故该项属于偷换概念。综上,本题答案为[D]。

  • 第5题:

    Text 2 Economic refugees have traditionally lined up to get into America.lAtely,they have been lining up to leave.In the past few months,half a dozen biggish comparues have announced plans to merge with foreign partners and in the process move their corporate homes abroad.The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland,Britain and,for that matter,almost everywhere else than they are in America.In Washington,D.C.,policymakers have reacted wiLh indignation.Jack Lew,the treasury secretary,has quesLioned che companies'patriotism and called on Congress to outlaw such transactions.His fellow Democrats are eager to oblige,and some Republicans are willing to listen.The proposals are misguided.Tightening the rules on corporate"inversions",as these moves are called,does nothing to deal with the reason why so many firms want to leave:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.It needs fundamental reform,not new complications.America's corporate tax has two horrible flaws.The first is the tax rate,which at 35%is the lughest among the 34 mostly rich-country members of the OECD.Yet it raises less revenue than the OECD average ihanks to countless loopholes and tax breaks aimed at everything from machinery investment to NASCAR race tracks.Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.The second flaw is that America levies lax on a company's income no matter where in the world it is eamed.In contrast,every other large rich country taxes only income eamed within its borders.Here,too,America's system is absurdly ineffective at collecting money.Firms do not have to pay tax on foreign profits until Lhey bring them back home.Not surprisingly,many do not:American multinationals have some$2 trillion sittiry;on their foreign units'balance-sheets,and growing.All this imposes big costs on the economy.The high rate discourages investment and loopholes distort it,because decisions are driven by tax considerations rather than a project's economic merits.The tax rate companies actually pay varies wildly,depending on cheir type of business and the creativity of their lawyers:some pay close to zero,others the fuU 35%.But as other countries chopped their rates and America's stayed the same,the incentive to flee grew.A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territonal one.
    Which of the following would be the best tide for the text?

    A.Corporate Tax in America:Time to Reform
    B.The QuesLionable Tax Breaks in America
    C.Corporations in America:Time to Leave
    D.The Hopeless Corporate Tax in America

    答案:A
    解析:
    主旨题。文章第一段通过描述大量公司离开美国,引出美国企业税(corporate tax)这一问题:第二段描述官员对美国公司的行为表示愤怒,并作出一些提议;第三段引出作者观点:官员的提议具有误导性,美国企业税制需要改革;第四、五段分别讨论美国企业税的两大问题;最后一段总结美国企业税制的缺点并提出解决方案。选项[B]中Tax Breaks“税收减免”一词仅在第四、六两段出现过,只是文章讨论的部分内容,并非全文讨论的重点,该项可以排除。选项[C]中Cororations、Leave等关键词是首段讨论的内容,也非全文主旨,故也可以排除。选项[A][D]都强调了“美国企业税”这一关键词,[A]突出Reform“改革”,而[D]突出Hopeless“无可救药的”。作者在第三段最后一句提出:It needs fundamental refoIm.not new complications.又在第六段最后一句提出:A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territorial one.因此,文章强调Reform“改革”一词,而非Hopeless“无可救药的”。故排除[D]选项,本题答案为[A]。

  • 第6题:

    Text 2 Economic refugees have traditionally lined up to get into America.lAtely,they have been lining up to leave.In the past few months,half a dozen biggish comparues have announced plans to merge with foreign partners and in the process move their corporate homes abroad.The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland,Britain and,for that matter,almost everywhere else than they are in America.In Washington,D.C.,policymakers have reacted wiLh indignation.Jack Lew,the treasury secretary,has quesLioned che companies'patriotism and called on Congress to outlaw such transactions.His fellow Democrats are eager to oblige,and some Republicans are willing to listen.The proposals are misguided.Tightening the rules on corporate"inversions",as these moves are called,does nothing to deal with the reason why so many firms want to leave:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.It needs fundamental reform,not new complications.America's corporate tax has two horrible flaws.The first is the tax rate,which at 35%is the lughest among the 34 mostly rich-country members of the OECD.Yet it raises less revenue than the OECD average ihanks to countless loopholes and tax breaks aimed at everything from machinery investment to NASCAR race tracks.Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.The second flaw is that America levies lax on a company's income no matter where in the world it is eamed.In contrast,every other large rich country taxes only income eamed within its borders.Here,too,America's system is absurdly ineffective at collecting money.Firms do not have to pay tax on foreign profits until Lhey bring them back home.Not surprisingly,many do not:American multinationals have some$2 trillion sittiry;on their foreign units'balance-sheets,and growing.All this imposes big costs on the economy.The high rate discourages investment and loopholes distort it,because decisions are driven by tax considerations rather than a project's economic merits.The tax rate companies actually pay varies wildly,depending on cheir type of business and the creativity of their lawyers:some pay close to zero,others the fuU 35%.But as other countries chopped their rates and America's stayed the same,the incentive to flee grew.A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territonal one.
    Many corporations decide to withdraw from America because of_____

    A.low corporate tax rate
    B.enormous tax pressure
    C.intense domestic competition
    D.numerous economic refugees

    答案:B
    解析:
    细节题。根据题干many corporations“许多公司”定位到第一段第二行half a dozen biggish companies“多家较大的公司”;withdraw from America“从美国撤离”=move their corporate homes abroad“将公司搬到国外”;because of“因为,由于”=the motive“动机”:故答案句为第一段最后一句:The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland.Britain and,for that matter.almost everwhere else than they arein America.该句表明许多公司撤离美国,是因为其他地方企业税更低,也就是说美国企业税过高。选项[A]low corporate tax rate“较低的企业税率”;该项与原文完全相反。选项[B)enormous tax pressure“巨大的税收压力”:该项与原文相符,故为正确答案。选项[C]intense domesuc competition“激烈的国内竞争”:该项文章没有提到,属于无中生有。选项[D]numerous economic refugees“大量的经济难民”:该项文章首句有提到,但这些经济难民与许多公司离开美国没有任何关系,故排除。综上本题答案为[B]。

  • 第7题:

    In()a small group of Puritans sailed from Plymouth in the Mayflower,and found New Plymouth in America,Britain.s first settlement in the New World.

    A1614

    B1615

    C1620

    D1621


    C

  • 第8题:

    单选题
    According to the passage, which of the following is true?
    A

    It is very difficult for the middle-aged to live in America.

    B

    America is Kids Country because the majority of the American population is children.

    C

    Kids Country was taking shape in America when immigrants poured into the country.

    D

    America is more of Kids Country than any other countries in the world.


    正确答案: B
    解析:
    是非题。第四段第二句指出“America is the greatest country in the world to grow up in because it is Kids Country.”,从greatest country in the world to grow up in可知美国比世界上任何一个国家更称得上是一个孩子王国。因此选D。

  • 第9题:

    问答题
    Practice 2  Until early in this century, the isolationist tendency prevailed in American foreign policy. Then two factors projected America into world affairs: its rapidly expanding power, and the gradual collapse of the international system centered on Europe, the watershed presidencies marked this progression: Theodore Roosevelt’s and Woodrow Wilson’s. These men held the reins of government when world affairs were drawing a reluctant nation into their vortex. Both recognized that America had a crucial role to play in world affairs though they justified its emergence from isolation with opposite philosophies.  Roosevelt was a sophisticated analyst of the balance of power. He insisted on an international role for America because its national interest demanded it, and because a global balance of power was inconceivable to him without American participation. For Wilson, the justification of America’s international role was messianic: America had an obligation, not to the balance of power, but to spread its principles throughout the world. During the Wilson’s Administration, America emerged as a key player in world affairs, proclaiming principles which, while reflecting the truisms of American though, nevertheless marked a revolutionary departure for Old World diplomats. These principles held that peace depends on the spread of democracy, that states should be judged by the same ethical criteria as individuals, and that the national interest consists of adhering to a universal system of law.

    正确答案: 【参考译文】
    直到本世纪初,孤立主义倾向在外交政策中一直大行其道。后来,两大因素致使美国置身于世界事务之中:其一是它迅猛膨胀的国力,其二是以欧洲为中心的国际体系的渐趋崩溃。具有分水岭意义的两届总统任期标志着这种事态的发展,西奥多·罗斯福和伍德罗·威尔逊。这两人执掌政府大权之际,正值世界事务将美国这个不愿介入国际事务的国家卷入它们的漩涡之时。这两位总统均认识到,美国应在世界事务中扮演关键的角色,尽管他们用截然相反的两套学说来为美国从孤立状态中脱颖而出寻找理据。
    罗斯福对均势的分析可谓老谋深算。他坚定不移地认为,美国应扮演某种国际角色,因为美国的国家利益需要这一国际角色,而且对他来说,没有美国参与的全球均势将是无法想象的。对于威尔逊总统来说,美国扮演国际角色的理由更多地带有救世主的色彩:美国不仅仅对均势负有义务,而且也有义务将其自身的原则传播到全球每个角落。威尔逊总统执政期间,美国一跃而成为国际事务中的一个主要角色,到处宣扬其自身的原则。这些原则虽然折射出了美国思想中那些老生常谈的内容,但对于旧世界的外交家而言,仍标志着一种革命性的更弦易辙。美国的这些原则坚持认为,世界和平取决于民主的传播,人们在对国家进行评判时应采用与评判个人相同的道德准则,并且,国家利益在于坚持一套放之四海而皆准的法律体系。
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    单选题
    From the passage we learn that______.
    A

    Toronto spends lots of money yearly developing the city

    B

    some local residents showed a great interest in protecting the city's cultural site

    C

    the City Council of Toronto hasn't paid sufficient attention to the protection of the city's culture

    D

    the City Hall is still the largest city building in North America today


    正确答案: B
    解析:

  • 第11题:

    填空题
    Steve Cuibertson considered current young generation in America as the greatest one in history.____

    正确答案: D
    解析:
    由题干关键词“Steve Cuibertson”可定位到D段。文中讲到,Steve Culbertson认为我们现在一代的美国青少年是最伟大的。故匹配段落为D段。

  • 第12题:

    单选题
    Which of the following sentences is the main idea of this passage?
    A

    Children in the Old Country are not as happy as their counterparts in America.

    B

    America is a country in which the concept of children is more emphasized than any other countries in the world.

    C

    Adults in America are becoming increasingly useless.

    D

    Adults should learn from their children because they are more energetic.


    正确答案: C
    解析:
    文章主旨题。该篇文章主要讲述了“孩子”这一概念从不存在到在美国的普遍使用,文章中指出美国是个孩子的王国,以孩子为中心,结合第四段第二句提到的“America is the greatest country in the world to grow up in because it is Kids Country.”可知它比其他国家更注重“孩子”的概念。因此选B。

  • 第13题:

    In China, you will find the following Multinational Hotel Groups as ( ).

    A. America's Cendant Corp.

    B. America's Marriott International

    C. France's Accor Hotel Group

    D. America's Hilton Hotels Corp.


    正确答案:ABCD

  • 第14题:

    The McDonald's has become one of the symbols of America's cultural export.()


    正确答案:对

  • 第15题:

    It has been documented that during World War Ⅱ, America's armed forces once tried formation flight to save fuel.


    正确答案:

  • 第16题:

    Text 2 Economic refugees have traditionally lined up to get into America.lAtely,they have been lining up to leave.In the past few months,half a dozen biggish comparues have announced plans to merge with foreign partners and in the process move their corporate homes abroad.The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland,Britain and,for that matter,almost everywhere else than they are in America.In Washington,D.C.,policymakers have reacted wiLh indignation.Jack Lew,the treasury secretary,has quesLioned che companies'patriotism and called on Congress to outlaw such transactions.His fellow Democrats are eager to oblige,and some Republicans are willing to listen.The proposals are misguided.Tightening the rules on corporate"inversions",as these moves are called,does nothing to deal with the reason why so many firms want to leave:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.It needs fundamental reform,not new complications.America's corporate tax has two horrible flaws.The first is the tax rate,which at 35%is the lughest among the 34 mostly rich-country members of the OECD.Yet it raises less revenue than the OECD average ihanks to countless loopholes and tax breaks aimed at everything from machinery investment to NASCAR race tracks.Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.The second flaw is that America levies lax on a company's income no matter where in the world it is eamed.In contrast,every other large rich country taxes only income eamed within its borders.Here,too,America's system is absurdly ineffective at collecting money.Firms do not have to pay tax on foreign profits until Lhey bring them back home.Not surprisingly,many do not:American multinationals have some$2 trillion sittiry;on their foreign units'balance-sheets,and growing.All this imposes big costs on the economy.The high rate discourages investment and loopholes distort it,because decisions are driven by tax considerations rather than a project's economic merits.The tax rate companies actually pay varies wildly,depending on cheir type of business and the creativity of their lawyers:some pay close to zero,others the fuU 35%.But as other countries chopped their rates and America's stayed the same,the incentive to flee grew.A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territonal one.
    We can infer from Paragraph 4 that______

    A.some tax reduction in America might be irrational
    B.most rich countries in OECD have sound tax systems
    C.America's corporate tax rale is the highesL in the world
    D.American firms raise less revenue than other countries

    答案:A
    解析:
    推理题。定位到第四段。选项[A]some tax reduction in America might be irrational“美国一些税收减免可能不太合理”;该段最后一句提到:Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.“在去年损失的收人中,减免的税收占了1500亿美元,超过美国征得的企业税总额的一半”。其中.these breaks指代上文的lax breaks“税收减免”,该句大意是:税收减免使美国损失大量收入。由此可见“美国的一些税收减免不合理”这一表述是正确的。其中.tax reduction=tax breaks;irrational=cost$150 billion inforgone revenue;故[A]为答案。选项[B]most rich countries in OECD have sound tax systems“经合组织多数富裕国家拥有健全的税收制度”;该项是无中生有。选项[C]America's corporate tax rate is the highest in Lhe world“美国企业税率是世界最高的”;原文说:T1e first is the tax rate,which at 35%is the highest amon8 the 34 mostly rich-country members of the OECD.由此可知,美国企业税率是经合组织里最高的,但是否是世界最高,文章并没有提及,该项把OECD换成world.属于偷换概念。选项[D]American firms raise less revenue than other countries'‘美国公司收益低于其他国家的公司”:该项对应的句子为:Yet it raises less revenue than the OECD average...其中it指代America“美国”,而不是American firms“美国公司”,该项也是偷换概念。而且美国的税收收入是低于the OECD average,而不是低于other countries,综上,本题答案为[A]。

  • 第17题:

    Text 2 Economic refugees have traditionally lined up to get into America.lAtely,they have been lining up to leave.In the past few months,half a dozen biggish comparues have announced plans to merge with foreign partners and in the process move their corporate homes abroad.The motive is simple:corporate taxes are lower in Ireland,Britain and,for that matter,almost everywhere else than they are in America.In Washington,D.C.,policymakers have reacted wiLh indignation.Jack Lew,the treasury secretary,has quesLioned che companies'patriotism and called on Congress to outlaw such transactions.His fellow Democrats are eager to oblige,and some Republicans are willing to listen.The proposals are misguided.Tightening the rules on corporate"inversions",as these moves are called,does nothing to deal with the reason why so many firms want to leave:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.It needs fundamental reform,not new complications.America's corporate tax has two horrible flaws.The first is the tax rate,which at 35%is the lughest among the 34 mostly rich-country members of the OECD.Yet it raises less revenue than the OECD average ihanks to countless loopholes and tax breaks aimed at everything from machinery investment to NASCAR race tracks.Last year these breaks cost$150 billion in forgone revenue,more than half of what America collected in total corporate taxes.The second flaw is that America levies lax on a company's income no matter where in the world it is eamed.In contrast,every other large rich country taxes only income eamed within its borders.Here,too,America's system is absurdly ineffective at collecting money.Firms do not have to pay tax on foreign profits until Lhey bring them back home.Not surprisingly,many do not:American multinationals have some$2 trillion sittiry;on their foreign units'balance-sheets,and growing.All this imposes big costs on the economy.The high rate discourages investment and loopholes distort it,because decisions are driven by tax considerations rather than a project's economic merits.The tax rate companies actually pay varies wildly,depending on cheir type of business and the creativity of their lawyers:some pay close to zero,others the fuU 35%.But as other countries chopped their rates and America's stayed the same,the incentive to flee grew.A possible solution is to lower the corporate rate,eliminate tax breaks and move America from a worldwide system to a territonal one.
    The author suggests that the corporate-tax system in America is_____

    A.misguided
    B.complicated
    C.incomplete
    D.fundamental

    答案:C
    解析:
    观点题。定位到第三段第二、三行:America has the rich world's most dysfunctional corporate-tax system.其中答案关键提示词为dysfunctional“功能紊乱的,不正常的”。选项[A]misguided“误导的”;该项在本段首句出现:The proposals are misguided.文中misguided指的是第二段政府官员的提议,且“误导的”与“不正常的”无法同义替换,故排除该项。选项[B]complicated“复杂的”;同样无法替换“不正常的”。选项[D]fundamental“基本的,根本的”;最后一句提到:It needs fundamental reform...,fundamental用来修饰reform“改革”,而非corporIe-tax system“企业税体制”,且fundamental“基本的,根本的”也无法替换dysfunctional“不正常的”,故该项也可以排除。选项[C]incomplete“不完整的,不完善的”;该词与dysfunctional“不正常的”最接近;不完善的企业税体制=不正常的企业税体制,二者可以同义替换。故[C]为正确答案。

  • 第18题:


    The demography of Japan helps explain the following outcomes EXCEPT( )

    A.growth of GDP per person higher than America’s
    B.growth of labour productivity slower than America’s
    C.growing public debt
    D.falling tax revenue

    答案:B
    解析:

  • 第19题:

    Why did the early settlers come to America? Who were the Pilgrims? Who were the Puritans? What were the features in the colonial period which had influence on later American development?


    正确答案:—— The early settlers came to America either for the opportunity to realize their dreams and better their lives or for the freedom from religious and governmental persecution. The Pilgrims were persons who suffered religious persecution in England and went to Holland and later moved to America in 1620. The Puritans were the members of a Protestant group in England who wanted to purify the Church of England. Dissatisfied and threatened in England, they saw America as a refuge and migrated to America since 1630. There were a number of features in the colonial period which had influence on later American development. They were: representative form of government, rule of law, respect of individual rights, religious tolerance and a strong spirit of individual enterprise.

  • 第20题:

    单选题
    Going to the moon is an example of .
    A

    America’s dreams and creativity

    B

    America’s childish and queer behavior

    C

    why America hasn’t grown up

    D

    why America is considered as the greatest country in the world


    正确答案: C
    解析:
    推断题。第四段最后两句提到“we dream kids dreams and make them come true.It was, after all, a boys’ game to go to the moon”,可知此处用走向月球是孩子们的游戏的例子来证明梦想的实现是美国人充分发挥想象力和运用创造力的结果。因此选A。

  • 第21题:

    单选题
    The Midwest is America’s most important _____ area.
    A

    agricultural

    B

    industrial

    C

    manufacturing

    D

    mining industry


    正确答案: A
    解析:
    本题考查美国地理概况。美国中西部(Midwest)是美国最重要的农业区。

  • 第22题:

    单选题
    The text mainly tells us something about the history of Father’s Day in America.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t say.


    正确答案: C
    解析:
    题句意为“文章主要介绍了美国父亲节的历史”。文章首先指出Sonora Dodd是“父亲节”的创始人,“父亲节”的原因及意义、第一个“父亲节”的举办及其推广,还涉及了过去与现在庆祝方式的不同等等,综合起来都属于“父亲节”的历史,因此题句正确。

  • 第23题:

    单选题
    Bush's farm()is said to be at bottom of the state of Texas in north America.
    A

    street

    B

    road

    C

    lane

    D

    avenue


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    I hear the tall girl wearing glasses is your new classmate. She’s from America, ______ ?
    A

    has she

    B

    isn’t she

    C

    hasn’t she

    D

    does she


    正确答案: A
    解析:
    句意:我听说那个戴眼镜的高个子女孩是你的新同学。她来自美国,不是吗?考查反意疑问句,前面陈述句是肯定句,其动词是be动词,因此疑问句部分应该是否定形式,且用be动词。故选B项。