单选题I have no idea ______. Somebody has left it ______.A who’s candle is this; burningB whose candle is this; burntC who’s candle this is; burnD whose candle this is; burning

题目
单选题
I have no idea ______. Somebody has left it ______.
A

who’s candle is this; burning

B

whose candle is this; burnt

C

who’s candle this is; burn

D

whose candle this is; burning


相似考题
更多“单选题I have no idea ______. Somebody has left it ______.A who’s candle is this; burningB whose candle is this; burntC who’s candle this is; burnD whose candle this is; burning”相关问题
  • 第1题:

    Passage 1
    From James Moriarty to Ernst Stavro Blofeld, the idea of the evil genius has been a staple ofstorytelling.But is it true Or, to put the matter less starkly, is there a connection between creativityand dishonesty in real people who are not bent on world domination, as well as in fictionalsupervillains Writing in Psychological Science, Francesca Gino of Harvard University and Scott
    Wiltermuth of the University of Southem California suggest that there is--and that cheating actuallyincreases creativity.
    Dr Gino and Dr Wiltermuth tested the honesty of 153 volunteers with a task that involvedadding up numbers for a cash reward, which was presented in a way that seemed to them to allowthem to cheat undetected(though the researchers knew when they did).This was sandwichedbetween two tests for creativity, one of which was to work out how to fix a candle to a cardboardwall with a box of drawing pins, and the other a word-association test.This combination showed notonly that creative people cheat more, but also that cheating seems to encourage creativity--for thosewho cheated in the adding-up test were even better at word association than their candle-test resultspredicted.
    That result was confirmed by a second set of experiments, in which some people were givenmany opportunities to cheat and others few.The crucial predictor of creativity, the researchers con-firmed, was the actual amount of cheating, not any propensity to cheat.
    A third experiment tested the idea that this is because both creativity and dishonesty require, asit were, a flexible attitude to rules.In this experiment volunteers were asked about their attitude tobossy signs, such as "no cycling" and "no diving" notices, after being allowed to cheat (again, in away transparent to the experimenters) on a coin-tossing test.Cheats, it turned out, were less con-strained to obey such signs.
    It is, it goes without saying, a long way from such acts of petty defiance to building a lair insidean extinct volcano and threatening Washington from it--or even to non-fictional acts of seriouscrime.But some sort of link exists, so this research does indeed suggest that Arthur Conan Doyleand Ian Fleming were on to something.
    Which of the following describes the sequence of Dr Gino and Dr Wiltermuth′ s research


    A.candle test, adding-up test, word association test.

    B.candle test, word association test, adding-up test.

    C.adding-up test, candle test, word association test.

    D.adding-up test, word association test, candle test.

    答案:A
    解析:
    细节题。根据文章第二段“This was sandwiched between two tests for creativity,one ofwhich was to work out how to fix a candle to a cardboard wall…and the other a word.association test.”可知This指代第一句中的a task that involved adding up…,即adding-up test,而这是夹在candle test和word-association test中间的。故选A。

  • 第2题:

    Passage 1
    From James Moriarty to Ernst Stavro Blofeld, the idea of the evil genius has been a staple ofstorytelling.But is it true Or, to put the matter less starkly, is there a connection between creativityand dishonesty in real people who are not bent on world domination, as well as in fictionalsupervillains Writing in Psychological Science, Francesca Gino of Harvard University and Scott
    Wiltermuth of the University of Southem California suggest that there is--and that cheating actuallyincreases creativity.
    Dr Gino and Dr Wiltermuth tested the honesty of 153 volunteers with a task that involvedadding up numbers for a cash reward, which was presented in a way that seemed to them to allowthem to cheat undetected(though the researchers knew when they did).This was sandwichedbetween two tests for creativity, one of which was to work out how to fix a candle to a cardboardwall with a box of drawing pins, and the other a word-association test.This combination showed notonly that creative people cheat more, but also that cheating seems to encourage creativity--for thosewho cheated in the adding-up test were even better at word association than their candle-test resultspredicted.
    That result was confirmed by a second set of experiments, in which some people were givenmany opportunities to cheat and others few.The crucial predictor of creativity, the researchers con-firmed, was the actual amount of cheating, not any propensity to cheat.
    A third experiment tested the idea that this is because both creativity and dishonesty require, asit were, a flexible attitude to rules.In this experiment volunteers were asked about their attitude tobossy signs, such as "no cycling" and "no diving" notices, after being allowed to cheat (again, in away transparent to the experimenters) on a coin-tossing test.Cheats, it turned out, were less con-strained to obey such signs.
    It is, it goes without saying, a long way from such acts of petty defiance to building a lair insidean extinct volcano and threatening Washington from it--or even to non-fictional acts of seriouscrime.But some sort of link exists, so this research does indeed suggest that Arthur Conan Doyleand Ian Fleming were on to something.
    What conclusion can be drawn from this passage


    A.The more a person cheats, the more creative he is.

    B.Cheating is likely to encourage creativity to some extent.

    C.A person who cheats is more creative than a person who doesn' t.

    D.A person who is creative cheats more than a person who is less creative.

    答案:B
    解析:
    推断题。根据文章第二段最后“This combination showed not only that creative peoplecheatmore,but alsothat cheating seemsto encourage creativity”即这个不仅表明有创造力的人会欺骗更多,也表明欺骗似乎会激励创造性。第三段第一句“Tllat resultwas confirmedby a second setofexperiments”即第二组实验证实了第一组实验的结果.故选B。

  • 第3题:

    请选出读音不同的选项。( )

    A.cabbage
    B.cage
    C.captain
    D.candle

    答案:B
    解析:
    暂无解析

  • 第4题:

    共用题干
    Auctions

    Auctions are public sales of goods,conducted by an officially approved auctioneer. He or she asks the assembled crowd in the auction-room to make offers,or"bids",for the various items on sale.He encourages buyers to bid higher figures,and finally names the highest bidder as the buyer of the goods.This is called"knocking down"the goods,for the bidding ends when the auctioneer bangs a small hammer on a table at which he stands.This is often set on a raised platform called a rostrum.
    The ancient Romans probably invented sales by auction,and the English word comes from the Latin auction,meaning"increase".The Romans usually sold in this way the spoils taken in war; these sales were called"sbu hasta",meaning"under the spear",a spear being stuck in the ground as a signal for a crowd to gather. In the eighteenth and nineteenth centuries goods were often sold "by the candle",a short candle was lit by the auctioneer;and bids could be made while it stayed alight.
    An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by possible buyers.If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed,and each group of goods to be sold together,called a"lot",is usually given a number. The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in numerical order. He may wait until he registers the fact that certain dealers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in.The auctioneer's services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding as high as possible.
    Practically all goods whose qualities vary are sold by auction.Among these are coffee,hides, skins,wool,tea,cocoa,furs,spices,fruit and vegetables and wines.Auction sales are also usual for land and property,antique,furniture,pictures,rare books,old china and similar works of art. The auction rooms at Christie's and Sotheby's in London and New York are world famous.

    A candle used to burn at auction sales to limit the time when offers could be made.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:A
    解析:
    文章第二段前面提到“The Romans usually sold in this way the spoils taken in war”,他们拍卖过战利品,但是没有详细说明哪些战利品,所以该判断文章没有提到,选C。
    第二段的最后一句说到“bids could be made while it stayed alight”。只要蜡烛没有熄灭就仍然可以竞价,即限制出价的时间,所以选A。
    该判断正确。第三段第三句提到“The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in numerical order”。不需要按照批次拍卖,拍卖师可以决定拍卖的顺序,所以选A。
    该判断错误。第一段的第三句“finally names the highest bidder as the buyer of the goods”。出价最高的买主得到商品,并非最低价,所以选B。
    文章最后一段虽然有提到“china”,但是它是小写的单词,意思是“瓷器”,文章其他地方没有涉及中国的拍卖,更无从得知中国什么时候开始有了拍卖行,因此选C。
    文章的第一段提到解释了为什么叫“敲定”,"for the bidding ends when the auctioneer bangs a small hammer on a table",拍卖结束后拍卖师会在桌面敲击一个小锤,以示买卖成交。因此A正确。
    第二段的首句“The ancient Romans probably invented sales by auction”,拍卖或许是古罗马人发明的,文章最后一句虽然提到了英国,但只是说到了英国著名的拍卖行,并没有提到英国人发明了拍卖方式。所以选B。

  • 第5题:

    国际标准烛光(candela)与旧标准烛光(candle)对换为1candela=()candle


    正确答案:0.981

  • 第6题:

    单选题
    Select one answer choice.  Based on information from the passage, which of these people would be MOST likely to develop Huntington’s disease?
    A

    Someone who carries the huntingtin gene

    B

    Someone whose parents come from Portugal

    C

    Someone with 25 CAG repetitions in the huntingtin gene

    D

    Someone of Romanian ancestry

    E

    Someone whose grandfather died of Huntington’s disease


    正确答案: D
    解析:
    几个选项相比,E的答案更加符合文意。

  • 第7题:

    填空题
    国际标准烛光(candela)与旧标准烛光(candle)对换为1candela=()candle

    正确答案: 0.981
    解析: 暂无解析

  • 第8题:

    单选题
    Who has a lower risk of developing Alzheimer’s disease?
    A

    People who have received little education.

    B

    People who have mentally active jobs.

    C

    People who first have good memories.


    正确答案: B
    解析:
    对话中明确提到…people who have…more mentally active jobs have a lower risk of developing the disease,因此B项为正确答案。

  • 第9题:

    单选题
    I have no idea ______. Somebody has left it ______.
    A

    who’s candle is this; burning  

    B

    whose candle is this; burnt

    C

    who’s candle this is; burn

    D

    whose candle this is; burning


    正确答案: D
    解析:
    我不知道这是谁的蜡烛,已经有人把它点燃了。本题考的是whose在从句中的用法,whose引导的从句应用陈述句语序,所以D选项正确。

  • 第10题:

    单选题
    —Whose notebook is this?—It ______ be Tom’s. It has his name on it.
    A

    must

    B

    may

    C

    might

    D

    can’t


    正确答案: A
    解析:
    句意:—这是谁的笔记本?—一定是汤姆的。上面有他的名字。由对话语境可以推测,说话人对其推测十分肯定,故应选择A项must,表示十分有把握的猜测。can’t表示否定猜测,不符合题意。may和might表示可能性较小的猜测。

  • 第11题:

    单选题
    I have no idea where last Sunday's newspaper is; _____ all probability it has been thrown away.
    A

    for

    B

    on

    C

    at

    D

    in


    正确答案: D
    解析:
    in all probability很可能。

  • 第12题:

    单选题
    I have no idea _____. Somebody has left it _____.
    A

    who’s candle is this; burning

    B

    whose candle is this; burnt

    C

    who’s candle this is; burn

    D

    whose candle this is; burning


    正确答案: D
    解析:
    句意:我不知道这是谁的蜡烛,已经有人把它点燃了。本题考的是whose在从句中的用法,whose引导的从句应用陈述句语序,所以D选项正确。

  • 第13题:

    I left my pen on the desk and now it's gone; who__________it?

    A.took
    B.has taken
    C.will take
    D.had taken

    答案:B
    解析:
    考查时态。此处用现在完成时表示过去发生的动作对现在的影响或结果,即笔不见了是由于某人已经把它拿走了。故选B。

  • 第14题:

    ——Whose advice do you think I should take?
    ——__________.

    A.That’s OK
    B.You are fight
    C.It’s up to you
    D.It’s a secret

    答案:C
    解析:
    考查情景对话。前者问:你觉得我应该采取谁的建议 后者应该说:这取决于你。故选C。

  • 第15题:

    共用题干
    Auctions

    Auctions are public sales of goods,conducted by an officially approved auctioneer. He or she asks the assembled crowd in the auction-room to make offers,or"bids",for the various items on sale.He encourages buyers to bid higher figures,and finally names the highest bidder as the buyer of the goods.This is called"knocking down"the goods,for the bidding ends when the auctioneer bangs a small hammer on a table at which he stands.This is often set on a raised platform called a rostrum.
    The ancient Romans probably invented sales by auction,and the English word comes from the Latin auction,meaning"increase".The Romans usually sold in this way the spoils taken in war; these sales were called"sbu hasta",meaning"under the spear",a spear being stuck in the ground as a signal for a crowd to gather. In the eighteenth and nineteenth centuries goods were often sold "by the candle",a short candle was lit by the auctioneer;and bids could be made while it stayed alight.
    An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by possible buyers.If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed,and each group of goods to be sold together,called a"lot",is usually given a number. The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in numerical order. He may wait until he registers the fact that certain dealers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in.The auctioneer's services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding as high as possible.
    Practically all goods whose qualities vary are sold by auction.Among these are coffee,hides, skins,wool,tea,cocoa,furs,spices,fruit and vegetables and wines.Auction sales are also usual for land and property,antique,furniture,pictures,rare books,old china and similar works of art. The auction rooms at Christie's and Sotheby's in London and New York are world famous.

    It was the British who invented auction sales.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:B
    解析:
    文章第二段前面提到“The Romans usually sold in this way the spoils taken in war”,他们拍卖过战利品,但是没有详细说明哪些战利品,所以该判断文章没有提到,选C。
    第二段的最后一句说到“bids could be made while it stayed alight”。只要蜡烛没有熄灭就仍然可以竞价,即限制出价的时间,所以选A。
    该判断正确。第三段第三句提到“The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in numerical order”。不需要按照批次拍卖,拍卖师可以决定拍卖的顺序,所以选A。
    该判断错误。第一段的第三句“finally names the highest bidder as the buyer of the goods”。出价最高的买主得到商品,并非最低价,所以选B。
    文章最后一段虽然有提到“china”,但是它是小写的单词,意思是“瓷器”,文章其他地方没有涉及中国的拍卖,更无从得知中国什么时候开始有了拍卖行,因此选C。
    文章的第一段提到解释了为什么叫“敲定”,"for the bidding ends when the auctioneer bangs a small hammer on a table",拍卖结束后拍卖师会在桌面敲击一个小锤,以示买卖成交。因此A正确。
    第二段的首句“The ancient Romans probably invented sales by auction”,拍卖或许是古罗马人发明的,文章最后一句虽然提到了英国,但只是说到了英国著名的拍卖行,并没有提到英国人发明了拍卖方式。所以选B。

  • 第16题:

    Oh, the box is too heavy()

    • A、What‘s in it?
    • B、Can I help you to carry it.
    • C、Whose is it?
    • D、May I have a try.

    正确答案:B

  • 第17题:

    Which two chart base types can you select using the Chart Wizard?()

    • A、Line 
    • B、Column 
    • C、Bubble 
    • D、Flowchart 
    • E、OHLC candle stock

    正确答案:A,B

  • 第18题:

    单选题
    Which of the following is more likely to have depression?
    A

    Careless parents whose children are deep in love.

    B

    Young people who have a strong sense of selfishness.

    C

    Young boys whose parents watch for their behavior.

    D

    Young girls who always hide their feelings and opinions.


    正确答案: D
    解析:
    根据第二段倒数二、三句“Young girls who have romantic relationships usually like hiding their feelings and opinions.”可知,那些不愿意表达自己观点的女生更容易患忧郁症。

  • 第19题:

    单选题
    He blew out the candle and _____ his way to the door.
    A

    converged

    B

    groped

    C

    strove

    D

    wrenched


    正确答案: D
    解析:
    句意:他吹灭了蜡烛,摸索着走到门口。grope摸索,搜寻,多形容在黑暗中的动作,故与blew out the candle形成语义关系,因此B为正确答案。converge聚合,集中于一点是不及物动词,不能说converged his way。strive努力,奋斗,斗争,也是不及物动词,不跟宾语;wrenched猛扭,猛拉,扭伤,曲解,与his way搭配不合逻辑.

  • 第20题:

    单选题
    Sir Alexander Fleming, an immunologist, whose reputation as the discoverer of penicillin almost rivals that of Jonas Salk, who invented the polio vaccine.
    A

    Sir Alexander Fleming, an immunologist, whose reputation as the discoverer of penicillin

    B

    Sir Alexander Fleming, who was an immunologist and whose reputation as the discoverer of penicillin

    C

    An immunologist with a reputation as the discoverer of penicillin, Sir Alexander Fleming

    D

    Sir Alexander Fleming was an immunologist whose reputation as the discoverer of penicillin

    E

    An immunologist, Sir Alexander Fleming who was the discoverer of penicillin and whose reputation


    正确答案: C
    解析:
    A,B,C,E项都缺乏主动词,且都是句子片段。只有D项通过添加主动动词“was”纠正了这个错误。

  • 第21题:

    单选题
    63. A one's  B who's   C whose   D his
    A

    A

    B

    B

    C

    C

    D

    D


    正确答案: C
    解析:

  • 第22题:

    单选题
    A candle used to burn at auction sales _____.
    A

    because they took place at night

    B

    as a signal for the crowd to gather

    C

    to keep the auctioneer warm

    D

    to limit the time when offers could be made


    正确答案: D
    解析:
    文章第二段最后一句:a short candle was lit by the auctioneer, and bids could be made while it stayed alight,拍卖商点燃蜡烛,是为了把拍卖时间限定在蜡烛燃烧的时间内。因此,答案为D。

  • 第23题:

    多选题
    Which two chart base types can you select using the Chart Wizard?()
    A

    Line

    B

    Column

    C

    Bubble

    D

    Flowchart

    E

    OHLC candle stock


    正确答案: E,D
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    The police chief argued that first-time offenders who have no high school diploma but who have families with a record of crime will probably break the law again.
    A

    who have no high school diploma but who have families with a record of crime

    B

    without a high school diploma and families having a criminal record

    C

    without a high school diploma whose families have a record of crime

    D

    whose families have criminal records and lacking high school diplomas

    E

    lacking high school diplomas and also having families having criminal records


    正确答案: C
    解析:
    通过通读全句,可知C项的表达在逻辑和语义上优于其余选项,故选C项。