在google中搜索“cell phone”-“touch screen”表示的含义是什么?()A、我想搜cell phone,同时也想让touch screen出现在搜索结果当中B、我想搜cell phone,但不想让touch screen出现在搜索结果当中C、我想搜touch screen,但不想让cell phone出现在搜索结果当中D、我想搜touch screen,同时也想让cell phone出现在搜索结果当中

题目

在google中搜索“cell phone”-“touch screen”表示的含义是什么?()

  • A、我想搜cell phone,同时也想让touch screen出现在搜索结果当中
  • B、我想搜cell phone,但不想让touch screen出现在搜索结果当中
  • C、我想搜touch screen,但不想让cell phone出现在搜索结果当中
  • D、我想搜touch screen,同时也想让cell phone出现在搜索结果当中

相似考题
参考答案和解析
正确答案:B
更多“在google中搜索“cell phone”-“touch screen”表示的含义是什么?()A、我想搜cell phone,同时也想让touch screen出现在搜索结果当中B、我想搜cell phone,但不想让touch screen出现在搜索结果当中C、我想搜touch screen,但不想让cell phone出现在搜索结果当中D、我想搜touch screen,同时也想让cell phone出现在搜索结果当中”相关问题
  • 第1题:

    Since tablets and smartphones have( )interface, many people believe that all home and business computers will eventually have this kind of interface too.

    A.CRT B.LED C.touch-screen D.large screen


    正确答案:C

  • 第2题:

    Since tablets and smartphones have( )interface,many people believe that all home and business computers will eventually have this kind of interface too.

    A.CRT
    B.LED
    C.touch-screen
    D.large screen

    答案:C
    解析:

  • 第3题:

    一个中国卖家想借助亚马逊销售一款手机数据线,正在完成商品描述的相关工作,请回答下列问题:亚马逊手机数据线的商品一级目录为()。

    • A、Cell Phone Data Cables
    • B、Cell Phone & Accessories
    • C、Cell Phone Travel Chargers
    • D、Cell Phone Accessory Kits

    正确答案:B

  • 第4题:

    对于用户提交的请求,搜魅网(SoMeta)可以同时在多个搜索引擎上搜索,并将结果返回给用户,它属于以下哪种搜索引擎类型?()

    • A、全文搜索引擎
    • B、目录索引
    • C、元搜索引擎
    • D、垂直搜索引擎

    正确答案:C

  • 第5题:

    在敦煌网平台,关于“热搜词”、“飙升词”、“零少词”这三类词描述正确的选项是()

    • A、热搜词是按照搜索热度(搜索次数)排序的结果
    • B、飙升词是按照搜索热度增加排序的结果,也可以说是搜素次数增长最多的词
    • C、零少词是按照搜索出来“平台产品数”相对较少并且有一定搜索量的词
    • D、零少词是按照搜索出来“平台产品数”相对较少并且经过指数化的结果

    正确答案:A,B,C

  • 第6题:

    以下哪个是国内最大的搜索引擎?()

    • A、百度
    • B、必应
    • C、360搜索
    • D、搜搜
    • E、中搜

    正确答案:A

  • 第7题:

    Which of the following security policies is BEST to use when trying to mitigate the risks involved with allowing a user to access company email via their cell phone?()

    • A、The cell phone should require a password after a set period of inactivity.
    • B、The cell phone should only be used for company related emails.
    • C、The cell phone data should be encrypted according to NIST standards.
    • D、The cell phone should have data connection abilities disabled.

    正确答案:A

  • 第8题:

    Review the definition of the phone_list view. CHEATE OR REPLACE ALGORITHM=MERGE DEFINER= 'root'@localhost' SQL SECURITY DEFINER VIEW 'phone_list' AS SELECT e . id as id 'e . first_name AS 'first_name' 'e . last_name AS 'last_name' 'coalesce ( ph1.phone_no, ' – ') AS 'office_no' 'coalesce (ph2 .phone_no, ' – ') AS 'cell_no' FROM employees e LEFT JOIN employee_phone ph1 ON ph1.emp_id = e.id AND ph1.type = 'office' LEFT JOIN employee_phone ph2 ON ph2 .emp_id = e.id AND ph2 .type = 'mobile' The tables employees and employee_phone are InnoDB tables; all columns are used in this view. The contents of the phone_list view are as follows: Mysql> select * from phone_list; 1 row in set (0.00 sec) Which method can you use to change the cell_no value to '555-8888' for John Doe?()

    • A、INSERT INTO employee_phone (emp_id, phone_no, type) VALUES (1, '555-8888','mobile')
    • B、UPDATE phone_list SET cell_name '555-8888' WHERE first_name= 'John' and last_name= 'Doe'
    • C、DELETE FROM phone_list WHERE first_name= 'John' and last_name= 'Doe'; INSERT INTO phone_list (first_name, last_name, office_no, cell_no) VALUES ('John' , 'Doe' , 'x1234' , '555-8888)
    • D、UPDATE employee_phone SET phone_no= '555-8888' where emp_id=1

    正确答案:A

  • 第9题:

    单选题
    Doctor Volkow was astonished because _____ .
    A

    her research has shed light on her understanding of cell phone

    B

    she found that cell phone exposure is harmful to human brain

    C

    she found that using a cell phone for about 50 minutes could influence or change brain activity

    D

    human brain is not responsive to electromagnetic radiation


    正确答案: A
    解析:

  • 第10题:

    单选题
    Which of the following security policies is BEST to use when trying to mitigate the risks involved with allowing a user to access company email via their cell phone?()
    A

    The cell phone should require a password after a set period of inactivity.

    B

    The cell phone should only be used for company related emails.

    C

    The cell phone data should be encrypted according to NIST standards.

    D

    The cell phone should have data connection abilities disabled.


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    Review the definition of the phone_list view. CHEATE OR REPLACE ALGORITHM=MERGE DEFINER= 'root'@localhost' SQL SECURITY DEFINER VIEW 'phone_list' AS SELECT e . id as id 'e . first_name AS 'first_name' 'e . last_name AS 'last_name' 'coalesce ( ph1.phone_no, ' – ') AS 'office_no' 'coalesce (ph2 .phone_no, ' – ') AS 'cell_no' FROM employees e LEFT JOIN employee_phone ph1 ON ph1.emp_id = e.id AND ph1.type = 'office' LEFT JOIN employee_phone ph2 ON ph2 .emp_id = e.id AND ph2 .type = 'mobile' The tables employees and employee_phone are InnoDB tables; all columns are used in this view. The contents of the phone_list view are as follows: Mysql> select * from phone_list; 1 row in set (0.00 sec) Which method can you use to change the cell_no value to '555-8888' for John Doe?()
    A

    INSERT INTO employee_phone (emp_id, phone_no, type) VALUES (1, '555-8888','mobile')

    B

    UPDATE phone_list SET cell_name '555-8888' WHERE first_name= 'John' and last_name= 'Doe'

    C

    DELETE FROM phone_list WHERE first_name= 'John' and last_name= 'Doe'; INSERT INTO phone_list (first_name, last_name, office_no, cell_no) VALUES ('John' , 'Doe' , 'x1234' , '555-8888)

    D

    UPDATE employee_phone SET phone_no= '555-8888' where emp_id=1


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    单选题
    What's the position of Yellowstone on cell phone use?
    A

    Supportive.

    B

    Neutral.

    C

    Negative.

    D

    Doubtful.


    正确答案: A
    解析:

  • 第13题:

    This cell phone will last for 6 hours of __________ use. Then you'll have to recharge the battery.

    A.complex
    B.temporary
    C.exclusive
    D.fragile

    答案:B
    解析:
    考查形容词辨析。complex“综合的,复杂的”,temporary“暂时的,临时的”,exclusive“独有的,排外的”,fragile“脆的,易碎的”。句意为“这个手机只能暂时维持使用6个小时,之后你必须给电池进行充电”。故选B。

  • 第14题:

    共用题干
    Cell Phones

    I Believe it or not,cell phones have been around for over a quarter of a century.The first commercial
    cell phone systemfl was developed by the Japancoc in I 979.But cell phones have changed a lot
    since that
    time.The early cell phones were big and heavy but they have developed into small and light palm-sized mod-
    els.There have been huge (lcveloprnents in their functions,too;we have had call forwarding,text messaging,
    answering services and hands-free use for years,but now there are countless new facilities,su,ch as instant ac-
    cess to the Internet and receiving and sending photos.
    2 Cell phones have become very common in our lives;recent statistics suggest as many as one in three
    people cii the planet now have a cell phone,and most of them say they couldn't live without one.Cell phones
    are used in every area of our lives and have become a necessary tool,used for essential arrangements,social
    contact and business.They have made it easier to call for help on the highway.They have made it possible to
    keep in touch with people"on the move”一when people are traveling.
    3 Cell phones have made communication easier and have reduced the need for family arguments.We
    can use cell phones to let our family know we'11 be late or if there’。a sudden change of tian or an emergen-
    cy.Cell phones have eased the worries of millions of parents when their teenagers are out late,they can now
    contact their children at any time.
    4 This does not mean that cell phones are all good news.They have brought with them a number of
    new headaches for their owners;it costs a lot to replace stolen phones,something that is becoming a frequent
    occurrence,and have you ever seen such huge phone bills? More serious,however,is the potential health
    problem they bring:there are fears that radiation from the phones may cause brain tumor(肿瘤).This may be
    a time bomb waiting to happen to younger people who have grown up with cell phones that they simply can't
    live without!

    Paragraph 3________
    A:Cell Phones and the Family
    B:Commercial Cell Phone Systems
    C:Cell Phones in Everyday Life
    D:Cell Phones for Teenagers
    E:History of Cell Phones
    F:Problems with Cell Phones

    答案:A
    解析:
    第一段开篇就说从手机发明到现在已过去了四分之一多个世纪,又对比了手机早期和 近期在功能一上的不同,由此可知是在叙述手机的历史。
    第二段讲手机在人们的生活中十分常见,许多人离不开手机,手机用于各个场合,因而 意在说明手机存在于日常生活中。
    第三段列举了手机对于家人联系上的作用,有助于减少家庭的误会纠纷,有助于父母 联系孩子,因而讲的是手机同家庭的关系。
    最后一段第一句就说明了该段要讲的是手机带来的问题,段中虽举了青少年的例子,但 不局限于描写青少年,因此选F。
    根据第一段末尾可知答案。
    根据第二段第三行可知答案。
    根据第三段第二句可知答案。
    根据第四段第二句可知答案。第4部分;阅读理解第一篇 本文主要介绍了北极冰川融化的情况、原因和科学家们的担心。

  • 第15题:

    以下电子配件类商品标题中最符合亚马逊规范的选项是()

    • A、Apple Plastic Cell Phone Case Suitable for iPad2 iPad mini Colof Yellow
    • B、Generic Plastic Cell Phone Case for Iphone4S IPhoneS Color Red
    • C、Plastic Cell Phone Case for Iphone4S IPhone5 Color Red-Generic
    • D、Generic Apple Plastic Cell Phone Case for IPhoneA Iphone4S Color Red

    正确答案:B

  • 第16题:

    在搜索时,如果想让搜索引擎把关键词作为一个固定的词组进行检索,不进行拆分,可以使用下列搜索技巧中的()。

    • A、使用逻辑控制符号
    • B、使用布尔运算符
    • C、细化搜索条件
    • D、强制搜索

    正确答案:D

  • 第17题:

    设置里的搜索框哪种情况的输入将不会返回结果()

    • A、搜素【版本号】
    • B、搜索【24】
    • C、搜索【@】
    • D、搜索【WLan】

    正确答案:C

  • 第18题:

    搜索引擎营销的主要任务是()

    • A、构造适合于搜索引擎检索的信息源
    • B、创造网站/网页被搜索引擎收录的机会
    • C、让企业信息出现在搜索结果中的靠前位置
    • D、在搜索结果中有限的信息获得用户关注

    正确答案:D

  • 第19题:

    A customer has a question about the repairs needed for their desktop computer. While asking their question to a technician, the technician receives a personal phone call on their cell phone. Which of the following should the technician do NEXT?()

    • A、Ask the customer to wait and answer the phone call.
    • B、Talk on the phone while listening to the customer.
    • C、Hand the phone to a coworker to answer the call.
    • D、Silence the phone and then listen to the customer.

    正确答案:D

  • 第20题:

    单选题
    A customer has a question about the repairs needed for their desktop computer. While asking their question to a technician, the technician receives a personal phone call on their cell phone. Which of the following should the technician do NEXT?()
    A

    Ask the customer to wait and answer the phone call.

    B

    Talk on the phone while listening to the customer.

    C

    Hand the phone to a coworker to answer the call.

    D

    Silence the phone and then listen to the customer.


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    According to the passage, which of the following is TRUE?
    A

    Cell phone use is dangerous.

    B

    Cell phone use causes cancer.

    C

    The human brain is an electromagnetic field.

    D

    There are about 5 billion cell phone users in the world right now.


    正确答案: B
    解析:

  • 第22题:

    单选题
    According to the passage, which of the following statements is TRUE?
    A

    After the cell-phone ban is ended, students can use their phones during class.

    B

    The cell-phone ban is equally enforced in all public schools.

    C

    The cell-phone ban was put into place in 2008 under mayor Bill de Blasio.

    D

    A phone-storage industry has appeared outside the 88 metal-detector campuses.


    正确答案: B
    解析:
    根据第四段第二句“Ending the ban will also likely end an industry that has sprung up near…other devices for a dollar a day”可知,众多学校周边曾经兴起一桩生意:为青少年保存手机和其他设备,费用为一天一美元。又根据文中第三段第一句“But at the 88 city schools with metal detectors”可知是88所具有金属探测器的学校,因此可判断正确答案为D。根据文章最后一句话“It will include rules about not using the phones during class or to cheat on tests”可知,上课或考试时使用手机是不允许的,A项错误。根据文章首句“which is not equally enforced in all schools”可以判断,B项错误。根据文章第四段首句“The ban was put into place in 2007 under mayor Michael Bloomberg”可知,该禁令是2007年Michael Bloomberg实施的,因此可以判断C项错误。

  • 第23题:

    单选题
    对于用户提交的请求,搜魅网(SoMeta)可以同时在多个搜索引擎上搜索,并将结果返回给用户,它属于以下哪种搜索引擎类型?()
    A

    全文搜索引擎

    B

    目录索引

    C

    元搜索引擎

    D

    垂直搜索引擎


    正确答案: C
    解析: 暂无解析