参考答案和解析
正确答案:D
解析:本题考查的是对形容动词的认知。这句话的意思是:这些方案对老年人极为重要。A.natural自然的;B.fatal致命的;C.tiny微小的;D.enormous巨大的。其中immense和enormous都有“巨大的”意思。例如:It was an enormous disappointment.这太令人失望了。
更多“These programmes are of immense value to old people.A.naturalB.fatalC.tinyD.enormous”相关问题
  • 第1题:

    Investors in deep and liquid markets face immense risk that they will not be able to sell their securities when they want to.

    A.Right

    B.Wrong

    C.Doesn't say


    正确答案:B
    解析:最后一句Investors in markets…when they want to。

  • 第2题:

    Two()died of cold last winter.

    A、hundreds old people

    B、hundred old people

    C、hundred old peoples

    D、hundred old peoples


    正确答案: B

  • 第3题:

    The history of nursing _____ the history of man.

    A、as old as

    B、 is old, also old is

    C、that is as old as

    D、is as old as


    参考答案:A

  • 第4题:

    Accordiiig to the passage, which of the following is NOT true? ( )

    A. Some Americans would not accept the value of conservation and environment protection, because this value would probably make them unemployed.

    B. Many Americans have been used to wasting, so it will be difficult for them to accept the new value of conservation.

    C. Some old values are still having a strong influence on American people, although they are harmful in this new age.

    D. Most Americans have fully realized the need to protect the environment, so they have taken measures to recycle junked goods.


    正确答案:D
    62.D  [解析]根据文章第一段中的“But conservation has never been a strong value to Americans…”和第二段中的“…more and more Americans are recycling…”可知,D项中的
    “Most Americans…”说法与文意不符。

  • 第5题:

    With immense relief I stopped running.

    A:no
    B:little
    C:scarce
    D:enormous

    答案:D
    解析:

  • 第6题:

    These programs are of immense value to pregnant women.

    A:natural
    B:tiny
    C:fatal
    D:enormous

    答案:D
    解析:
    本题考查的是对形容词的认知能力。本句意思:这些计划对于孕妇有很大价值。immense巨大的,例如:There is still an immense amount of work to be done.还有非常非常多的工作没有做。A.natural自然的;B.tiny微小的;C.fatal致命的;D.enormous巨大的,例如: The company has enormous financial firepower.这家公司财力雄厚。immense和enormous意思最接近,所以选D。

  • 第7题:

    Regular visits from a social worker can be of immense value to old people living alone.

    A:equal
    B:immediate
    C:moderate
    D:great

    答案:D
    解析:
    社会工作者对独居老人的定期访问很有价值。immense:巨大的,较好的,great和它意思相近。equal:平等的,用法为be equal to ; immediate:立即的,直接的;moderate:适度的,中等的。

  • 第8题:

    She could not answer,it was an immense load off her heart.

    A:natural
    B:fatal
    C:tiny
    D:enormous

    答案:D
    解析:
    本句意思:她心头如释重负,无言回答。immense意为“广大的,巨大的”,与enormous (巨大的,庞大的)意思相近。natural自然的,正常的;fatal致命的,灾难的;重大的,决定性的;tiny微小的。

  • 第9题:

    You want to create a temporary table named OLD_INVENTORY in the OLD_INVENTORY database on the master server. This table is not to be replicated to the slave server. Which two changes would ensure that the temporary table does not propagate to the slave?()

    • A、Use the – replicate-do-db, — replicate-do-table, or – replicate-wild-do-table option with the value equal to OLD_INVENTORY
    • B、Change the binlog_format option to ROW and restart mysqld before you create the OLD_INVENTORY table
    • C、Stop SQL_THREAD on the slave until you have finished using the OLD_INVENTORY temporary table
    • D、Set binlog_format=MIXED with the – replicate-ignore-temp-table option
    • E、Use the – replicate-ignore-table option with the value equal to OLD_INENTORY.OLD_INVENTORY and restart mysqld before creating the temporary table

    正确答案:B,E

  • 第10题:

    Given a method that must ensure that its parameter is not null: 11. public void someMethod(Object value) { 12. // check for null value ... 20. System.out.println(value.getClass()); 21. } What inserted at line 12, is the appropriate way to handle a null value?()

    • A、assert value == null;
    • B、assert value != null, "value is null";
    • C、if (value == null) { throw new AssertionException("value is null"); }
    • D、if (value == null) { throw new IllegalArgumentException("value is null"); }

    正确答案:D

  • 第11题:

    单选题
    A

    Documentaries.

    B

    Local service programmes.

    C

    Travel programmes.

    D

    Health programmes.


    正确答案: A
    解析:
    细节题。录音中女士询问男士想多看些哪种类型的节目,男士回答道不需要更多的新闻和纪录频道,而需要“things like local information ... providing a service for the community”,即关于当地社区服务的节目。故选B。

  • 第12题:

    单选题
    11. public void someMethod(Object value) {  12. // check for null value ....  20. System.out.println(value.getClass());  21. }  What, inserted at line 12, is the appropriate way to handle a null value?()
    A

     assert value == null;

    B

     assert value !null, “value is null”;

    C

     if (value == null) { throw new AssertionException(”value is null”);

    D

     if (value == null) { throw new IllegalArgumentException(”value is null”);


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第13题:

    He bought a( an ) ( ) table from an old lady the other day.

    A、round/ old/ rosewood

    B、rosewood/ old/ round

    C、old/ round/ rosewood

    D、old/ rosewood/ round


    参考答案:A

  • 第14题:

    Mr Green is ___ looks.

    A.not so old as he

    B.not as old as I

    C.more old than he

    D.much old than he


    正确答案:A

  • 第15题:

    Questions 61-65 are based on Passage Two:

    Passage Two

    As the 21st century begins, a number of leaders in politics, education, and other professions believe that the US must adopt some new values to go along with the old traditional ones. What new values should Americans adopt? This is a very difficult question to answer. Certainly, a greater value should be placed on the conservation of natural reasources; Americans should learn to use less and waste less. But conservation has never been a strong value to Americans, who have believed that their country offered an endless,abundant supply of natural resources.

    Recently, progress has been made-more and more Americans are recycling their paper, cans,bottles,and other goods-but old wasteful habits died hard. Furthermore,the need to protect the environment may conflict with the need for jobs,as in the Northwest ,where conservationists battle lumber companies that want to cut down ancient redwood trees. A belief in the value of conservation is still compared with other American values; it can become stronger only as Americans see the need for it more clearly.

    In addition,Americans may need to place a strong value on cooperation on a national scale to achieve important national objectives. The American idea of the national good has never been based on national cooperation but rather on the freedom of the individual, maintaining those conditions that provide the greatest freedom and prosperity for the individual .

    It is far more difficult for Americans to accept shared sacrifice for the common good and wellbeing of the entire country. For example ,although the majority of Americans believe that it is extremely important to balance the national budget and reduce the deficit, they do not want to see cuts in government programs that benefit them personaliy.

    The American value of competition also hinders the development of a spirit of national cooperation. Competition sometimes encourages feelings of suspicion rather than the mutual trust that is necessary for successful national cooperation. Although Americans often cooperate successfully on the local level-in neighborhood groups and churches, for example, on the national level, they may see themselves as part of an interest group that is competing with other interest groups for government funds. A request by the national government for shared sacrifice may be seen as coercive and destructive rather than voluntary and constructive. However, the demands for the 21st century may compel Americans to place a greater value on national cooperation to solve problems that affect them all, directly and indirectly.

    The best TITLE of this passage could be ( ).

    A. Which is Better, New Value or Old Value?

    B. Conservation vs. Need for Jobs

    C. The Need for New National Values

    D. Cooperation and Competition


    正确答案:C
    C[解析]文章主要是讲新价值观的需要(第三、四段),而不是比较新旧价值观哪个更好,排除A项;B项只是在文章第二段有所涉及,排除;D项在文章第三、四段提到的目的是说明新国民价值观的需要,而不是单纯讨论合作和竞争,排除。

  • 第16题:

    已知Value是一个类,value是Value的一个对象。下列以非成员函数形式重载的运算符函数原型中,正确的是

    A.Value operator+(Value v, int i);

    B.Value operator+(Value v=value, int i);

    C.Value operator+(Value v, int i=0);

    D.Value operator+(Value v=value, int i=0);


    正确答案:B
    解析:类名operator+(类名String & s1,类名String & s2)。

  • 第17题:

    Regular visits from a social worker can be of immense value to old people living alone.

    A:moderate
    B:equal
    C:great
    D:immediate

    答案:C
    解析:
    这句话的意思是:社工的定期看望对独自生活的老年人来说相当重要。句中“immense" 意为“巨大的,广大的”。四个选项中A项意为“适度的”;B项意为“平等的”C项意为“巨大 的”;D项意为“立即的”。因此只有C项最为合适。

  • 第18题:

    The benefits are immense.

    A:much
    B:extensive
    C:little
    D:enormous

    答案:D
    解析:
    本句意思:益处是极大的。immense广大的,极大的。much许多,用来修饰不可数名词;extensive广阔的,广大的,广博的; little少,小;enormous巨大的,庞大的,极大的。

  • 第19题:

    There is still an immense amount of work to be done.

    A:much
    B:enormous
    C:little
    D:extensive

    答案:B
    解析:
    本句意思:还有大量的工作要去完成。immense意思是“极大的,巨大的”,与enormous(巨大的,极大的,庞大的)意思相同。much非常,很;little小的,年幼的;extensive广阔的,大量的。

  • 第20题:

    After enabling port security on a Cisco Catalyst switch, what is the default action when the configuredmaximum of allowed MAC addresses value is exceeded?()

    • A、The port’s violation mode is set to restrict
    • B、The port is shut down
    • C、The MAC address table is cleared and the new MAC address is entered into the table
    • D、The port remains enabled, but bandwidth is throttled until old MAC addresses are aged out

    正确答案:B

  • 第21题:

    11. public void someMethod(Object value) {  12. // check for null value ....  20. System.out.println(value.getClass());  21. }  What, inserted at line 12, is the appropriate way to handle a null value?() 

    • A、 assert value == null;
    • B、 assert value !null, “value is null”;
    • C、 if (value == null) { throw new AssertionException(”value is null”);
    • D、 if (value == null) { throw new IllegalArgumentException(”value is null”);

    正确答案:D

  • 第22题:

    单选题
    —What do you think of his new design?—It’s of even ______practical value than the old one. He’s just a bookworm!
    A

    greater

    B

    great

    C

    less

    D

    little


    正确答案: A
    解析:
    句意:——你觉得他的新设计怎么样?——这个甚至比原来的那个更缺乏实际价值。他只是个书呆子罢了! 本题考查形容词。根据题干中than可知应用比较级,故排除B和D项。又根据He’s just a bookworm可知,他的新设计不如原来的好,所以答案为C项。

  • 第23题:

    单选题
    After enabling port security on a Cisco Catalyst switch, what is the default action when the configuredmaximum of allowed MAC addresses value is exceeded?()
    A

    The port’s violation mode is set to restrict

    B

    The port is shut down

    C

    The MAC address table is cleared and the new MAC address is entered into the table

    D

    The port remains enabled, but bandwidth is throttled until old MAC addresses are aged out


    正确答案: D
    解析: 暂无解析