参考答案和解析
正确答案: picnic
解析:
【录音原文】
  October is a beautiful month to walk around in the Australian National Gardens. Lots of beautiful flowers are opening in the later spring, and there are many birds singing in the trees. The Gardens’ Guides show you around every day at 11:00 a.m. and 2:00 p.m. free of charge. The tour lasts about an hour. Please arrive 10 minutes before the tour starts. At other times, groups of 8 or more people need to book a tour guide in advance, and small charge is required. The coffee shop in the Gardens provides a wonderful location a refreshments and meals. If you visit the Gardens in summer, then you can go to the Garden concert. It is held every Saturday and Sunday evening from 6 to 7:30 p.m. Bring a picnic and relax to the music band.
更多“____”相关问题
  • 第1题:

    单选题
    The young man lost his job last month, but it wasn’t long _____ he found a new position in my company.
    A

    before

    B

    while

    C

    as

    D

    after


    正确答案: C
    解析:
    本题考查固定搭配。句意:这个年轻人上个月失业了,他不久又在我的公司找了一个新的工作。long before意为“很早以前”。

  • 第2题:

    填空题
    (____)行李损坏;(____)罢工险

    正确答案: B,L
    解析: 暂无解析

  • 第3题:

    填空题
    I’m afraid there is not much (differ) ____ in their points of view.

    正确答案: difference
    解析:
    本题考查词性转换。句意:恐怕他们的观点没有太大的区别。此处需要名词,故填入difference。

  • 第4题:

    填空题
    How are the family roles changed?The dependent parents are cared for as if they were ____.

    正确答案: children
    解析:
    文中所给信息意为“失去自理能力的父母们如同……般受到关怀照顾”,可推知所缺信息当与“父母们”意思相反。听时抓住“roles of parents and children are changed”就知道是父母与孩子的角色互换。

  • 第5题:

    单选题
    This article is well written because special attention _____ to the choice of words and style of writing.
    A

    had been paid

    B

    has been paid

    C

    will be paid

    D

    will have been paid


    正确答案: A
    解析:
    本题考查动词的时态和语态。句意:这篇文章写得很好,因为它特别注意遣词造句和写作风格。动词pay和attention之间是动宾关系,应使用被动语态,且主句使用的是现在时,从句也应使用现在时,正确答案为B。

  • 第6题:

    填空题
    ____

    正确答案: two years
    解析:
    根据文章正文首句的前半部分“This product is guaranteed for two years after the date of purchase”可知,保修期为“两年”。故答案填写two years。

  • 第7题:

    单选题
    You can’t get a driver’s license _____ you are at least sixteen years old.
    A

    if

    B

    unless

    C

    when

    D

    though


    正确答案: A
    解析:
    本题考查连词。句意:你不能取得驾照,除非你已经16岁了。B项“除非”符合题意。

  • 第8题:

    单选题
    As far as I’m concerned, I don’t like _____ in that way.
    A

    to be treated

    B

    to treat

    C

    treated

    D

    treating


    正确答案: D
    解析:
    本题考查动词like的用法及时态。句意:我不希望他们用那种方式对待我。like to do/ doing sth.为用法,而本句又表示被动含义,答案只能选A。

  • 第9题:

    填空题
    (____)工具箱;(____)背景光设置

    正确答案: B,F
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    填空题
    He got to the railway station in a hurry only (tell) ____ that the train for London had gone.

    正确答案: to be told
    解析:
    本题考查不定式。句意:他急匆匆地赶到火车站,却被告知去伦敦的火车已经开走了。空格处为only引导的不定式作结果状语,又因为与主语为被动关系,所以应该用tell的不定式的被动式to be told。

  • 第11题:

    单选题
    I can’t find the key to my office. I _____ have lost it on my way home.
    A

    would

    B

    should

    C

    must

    D

    ought to


    正确答案: D
    解析:
    本题考查情态动词。句意:我找不到办公室的钥匙,肯定是丢在回家的路上了。must have done用来表示对过去发生事情的肯定推测,意为“肯定做过某事”。正确答案为C。

  • 第12题:

    单选题
    According to the passage, some doctors recommend that night-shift workers should _____.
    A

    have frequent visits and phone calls

    B

    improve their family relationship

    C

    have two smaller sleep periods

    D

    rely mainly on light therapy


    正确答案: C
    解析:
    事实细节题。题目询问“根据文章,有些医生建议夜班工人如何?”从文章倒数第二句“Some experts recommend that night-shift...”可知,正确答案为C。

  • 第13题:

    单选题
    _____
    A

    He has changed his plan.

    B

    He has canceled his trip.

    C

    He is arriving this afternoon.

    D

    He forgot to arrange his trip.


    正确答案: B
    解析:
    推理题。只要听出“put off his trip”这一关键句,就能确定史密斯博士改变了旅行时间。
    【录音原文】
    M: Shall we go to the airport to meet Dr. Smith this afternoon?
    W: Oh, I forgot to tell you. He has put off his trip.
    Q: What do we know about Dr. Smith?

  • 第14题:

    单选题
    _____
    A

    She doesn’t like Kunming.

    B

    She doesn’t have the money.

    C

    She doesn’t want to go with the man.

    D

    She doesn’t travel much.


    正确答案: B
    解析:
    转折关系题。男士问“你愿意和我们一起去昆明吗?”女士回答“愿意去,但是我担心没有足够的钱。”but表示转折关系,点出了这位女士的问题就是B项所说的“她没有钱”。
    【录音原文】
    M: Will you go with us to Kunming? It’s a wonderful place.
    W: I’d like to, but I am afraid I don’t have enough money.
    Q: What’s the woman’s problem?

  • 第15题:

    单选题
    The representative of the company demanded that part of the agreement _____ revised.
    A

    will be

    B

    is

    C

    to be

    D

    be


    正确答案: D
    解析:
    本题考查虚拟语气。句意:公司代表要求修改协议的那部分内容。由表示愿望、建议、请求和命令等意义的动词作谓语引导宾语从句时,从句谓语为should+动词原形,其中should常常被省略。由于本题从句是被动句,动词是be,用动词原型,因此答案为D。

  • 第16题:

    单选题
    From the fourth paragraph, we learn that Google’s money is also invested to help _____.
    A

    start more research programs

    B

    make more advanced electric cars

    C

    develop renewable and coal-based energy

    D

    conduct studies related to climate changes


    正确答案: C
    解析:
    信息推断题。由原文第四段第一句“Google. org will also give money to help two climate-change programs announced earlier this year”可知,谷歌公司的第三笔资金用来扶持两个研究气候变化的项目。D项是对这句话的同义转述。A项表述不具体。B项偷换概念,另一个研究气候变化的项目是验收推广电动车使用的工作,而选项中却说制造更多的电动车,意思不一样,可以排除。C项意思不对,不是研发燃烧发电的能源而是研究开发比燃煤能源成本小的多的可再生能源。

  • 第17题:

    单选题
    The best title for the passage might be _____.
    A

    An Ideal Place for Shopping

    B

    A City with the Best Climate

    C

    The World’s Best City to Live in

    D

    The World’s Most Beautiful City


    正确答案: C
    解析:
    主旨题。从文章中的内容得知,作者主要想介绍墨尔本这座城市。整篇文章都在介绍墨尔本高质量的教育、便利的交通、优良的人文环境及适宜的气候。最后点明主旨。“In 2002, Melbourne was rated the world’s best city to live in by the Economist Intelligence Unit”表明墨尔本是地球上最适合人类居住的城市。C是正确的答案。A、B、D项都指属于以偏概全,不全面。

  • 第18题:

    填空题
    ____

    正确答案: body
    解析:
    从文章第二段第三、四句“The body of the report...The report should give a brief account of each major event”可知,此处应填写body。

  • 第19题:

    填空题
    Since we work in different sections of the company, we see each other only (occasional) ____.

    正确答案: occasionally
    解析:
    本题考查词性转换。句意:因为我们在公司不同的部门工作,所以我们只是偶尔见见面。这里使用occasional的副词形式occasionally来修饰动词see。

  • 第20题:

    单选题
    She didn’t go to the party last night, _____ she had to finish her term paper.
    A

    if

    B

    though

    C

    till

    D

    because


    正确答案: C
    解析:
    本题考查原因状语从句。句意:昨晚她没有参加聚会,因为她不得不完成期末论文。此处为“前果后因”,故用because,故D为答案。

  • 第21题:

    单选题
    By saying “These ‘temporary’ jobs have a habit of becoming permanent” (Para. 1), the author means _____.
    A

    once college graduates take a temporary job, they soon get used to it

    B

    college graduates have the habit of taking temporary jobs

    C

    many college graduates might never find jobs for which they are trained

    D

    college graduates are accustomed to taking permanent jobs


    正确答案: A
    解析:
    首段第四句指出“The result is that the graduates cannot enter the professions for which they are trained and must take temporary jobs, which do not require a college degree”,大学毕业生找不到专业对口的工作,只能做一些临时性的工作,而这些工作根本用不着大学学历。由此可知,如果市场不能为大学毕业生提供专业对口的工作,那么高端人才只能去做临时工,这会成为惯例,因此选C“许多大学毕业生也许永远找不到专业对口的工作”。

  • 第22题:

    填空题
    The survey shows that green food is becoming (popular) ____ than traditional food.

    正确答案: more popular
    解析:
    本题考查形容词比较级。句意:这项调查显示,与传统食品相比,绿色食品越来越受到人们欢迎。than提示此处需使用形容词比较级,故填入more popular。

  • 第23题:

    单选题
    The policeman kept his eyes _____ on the screen of the computer to identify the criminal’s foot-prints.
    A

    fixed

    B

    fixing

    C

    being fixed

    D

    to fix


    正确答案: A
    解析:
    本题考查动词的用法。句意:这个警察两眼直盯着电脑屏幕来辨别罪犯的脚印。eyes和fix是逻辑上的被动关系,即fix his eyes one the screen,所以A项符合题意。

  • 第24题:

    填空题
    (____)附加费;(____)上门送货服务

    正确答案: P,M
    解析:
    【术语翻译】
    A — 包裹承运商
    B — 年度收入额
    C — 包裹运输公司
    D — 质量承诺
    E — 货物重量
    F — 收取与投递业务
    G — 紧急投递
    H — 全程电子跟踪
    I — 允许出口的文件
    J — 定时送货
    K — 自动送货确认
    L — 全球网络
    M — 上门送货服务
    N — 目的地区号
    O — 货物大约价值
    P — 附加费
    Q — 加急邮件服务