参考答案和解析
正确答案: similar color
解析:
从文章第一段第二句“throw clothes of similar color into the machine”可知,此处应填similar color。
更多“填空题What is the first step for using the machine to wash your clothes?To throw the clothes of ____ into the machine.”相关问题
  • 第1题:

    The girl is sixteen.Mother ( ) wash the clothes for her any longer.

    A、needs not to

    B、needs not

    C、need not to

    D、need not


    参考答案:D

  • 第2题:

    When you go shopping and want to buy some clothes,you should think about which kind of clothes you really need and decide how_____money you can _____on them. Then look at the labels that are inside the new clothes. They tell you how to _____the clothes. The label for a shirt may tell you to wash it in warm water. A sweater label may tell you to wash it in cold water. The label on a coat may say “dry clean only” and cleaning in water may _____this coat. If you do _____the directions say on the label, you can keep your clothes looking their best.

    1.A. much

    B. many

    C. large

    2.A. cost

    B. spend

    C. take

    3.A. take place of

    B. take use of

    C. take care of

    4.A. change

    B. replace

    C. ruin

    5.A. as

    B. by

    C. for


    参考答案:子问题 1:A; 子问题 2:B; 子问题 3:C; 子问题 4:C; 子问题 5:A

  • 第3题:

    28. Mrs Morgan's daughter always helps her mother wash clothes.


    正确答案:×
    28.F【解析】由第二段倒数两句可知Mrs Morgan经常自己洗衣服。

  • 第4题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    The best title (标题) for the reading should be__________.

    A.Buying Less Expensive Clothes
    B.Taking Enough Money When Shopping
    C.Being a Clever Clothes Shopper
    D.Choosing the Labels inside New Clothes

    答案:C
    解析:
    此题为概括题。此题考查文章的标题,主要针对文章的主题、中心思想、文章的结构层次(主题句或主题段),要求学生在理解全文后归纳短文要点,概括中心思想。考生归纳各段的主题句不难发现此题答案选择C。

  • 第5题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    If you want to save money you can buy clothes that__________.

    A.don't fit you
    B.don't last long
    C.need to be dry cleaneD.
    D.can be washeD.

    答案:D
    解析:
    此题为理解题。从第二段“Dry cleaning is expensive.You will save money if you buy clothes that can be washed.”可以看出C不对,又可以从第三段很容易判断出A和B不对。

  • 第6题:

    Write a memo in about 50 words. You are a department manager. A new copying machine has been installed in your department. Write a memo to tell your staff members to be careful in using the newly-installed photocopier. Your instructions should include the following particulars: ·Ask them not to use it for too long at a time. ·Ask them to switch off the machine after use. ·Encourage them to offer suggestions for the care of the machine.
    To:all staff members
    From:department manager.
    Subject:the proper use of photocopier
    Date:18 April,2013
    Recently a new copying machine has been installed in our department.This has brought US much convenience at work.In order to keep US benefiting from this newly installed photocopier,all of us must operate it in a proper way so that the photocopier can function smoothly.
    I would like to suggest the following:
    A.Do not use if for too long at a time since long-time operation without stop is likely to lead to breakdown of the machine.
    B.Remember to switch off the photocopier after use for the reason of safety as well as saving electricity.
    It is our common responsibility to keep the photocopier in a good condition.Any suggestion for the good care of the machine is welcome.

  • 第7题:

    ()is important that you choose clothes that suit your shape.

    • A、There
    • B、It
    • C、This
    • D、That

    正确答案:B

  • 第8题:

    单选题
    ()is important that you choose clothes that suit your shape.
    A

    There

    B

    It

    C

    This

    D

    That


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    问答题
    What’s the difference between the clothes at present and ten years ago?

    正确答案: In the past, the styles of clothes were very simple. But now, we can wear whatever we like. There are various kinds of styles and I bet you can’t easily spot two people wearing the same clothes.
    解析:
    考生可从衣服颜色、款式等方面回答。

  • 第10题:

    填空题
    Buying clothes()(是一件很耗时的工作), because those clothes that a person likes are rarely the ones that fit him or her.

    正确答案: is often a very time-consuming job
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    填空题
    What temperature is recommended for washing light colored clothes?____

    正确答案: warm temperature
    解析:
    从文章中间部分“warm temperature for light colored clothes”可知,此处应填warm temperature。

  • 第12题:

    单选题
    The first thing for you to do before you buy clothes is to read the labels inside the clothes.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: B
    解析:
    考 点:细节题。根据题干信息定位至第一段第一句“When you want to go shopping and decide how much money you can spend for new clothes, think about the kind of clothes you really need.”可知,“想去购物时,先决定你想花多少钱买衣服。想想你真正缺什么衣服”。

  • 第13题:

    I have many dirty clothes _______.

    A.to be washing

    B.to wash

    C.washing

    D.wash


    参考答案:B

  • 第14题:

    ---What’s this machine for? ---It can ____clothes.


    参考答案:be used to make

  • 第15题:

    You have water washed your cargo tanks using the fixed machines.What should you do before using portable machines to clean areas screened from the wash of the fixed machine by structural members ________.

    A.Ventilate the tank to eliminate any electrostatically charged mist

    B.Attach the water supply hose to the portable machine after the cleaning head is positioned inside the tank

    C.Insure that the tanks are not stripped until the final wash is started

    D.Ground the fixed machines to eliminate any electrostatic buildup on the cleaning head


    正确答案:A

  • 第16题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    The first thing for you to do before you buy clothes is__________.

    A.to look for well-made clothes
    B.to see how much money you can pay
    C.to know how to wash them
    D.to read the labels inside them

    答案:B
    解析:
    此题为直接题。从文章第一段第一句可以看出答案选B。

  • 第17题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    We learn from the reading that cheaper clothes__________.

    A.are always worse made
    B.must be dry cleaneD.
    C.can not be washeD.
    D.can sometimes fit you better

    答案:D
    解析:
    此题为推理题,文章中虽然没有直接信息,但从文章第二段及第三段很容易推断出A、B、C三项都是错误的。又从第三段最后一句话可以推断出答案选D。

  • 第18题:

    ()is important that you choose clothes that suit your shape.

    AThere

    BIt

    CThis

    DThat


    B

  • 第19题:

    A technician is installing a memory upgrade for a remote user. The technician notes that the machine is not reporting the correct amount of memory that was installed during the POST step. Which of the following actions should the technician perform FIRST?()

    • A、Replace the newly installed memory modules with another known-working unit.
    • B、Remove and reseat the memory, and recheck the memory reported.
    • C、Leave the configuration intact, and check cabling to ensure nothing was loose during the installation.
    • D、Perform a BIOS upgrade on the machine.

    正确答案:B

  • 第20题:

    问答题
    Passage 3  ● Read this letter about a complaint.  ● Choose the best word to fill each gap. Mark one letter (A, B, or C) on your book  ● Do not use any letter more than once.A Letter of ComplaintDear Sir or Madam,  A few months ago I purchased a washing machine (Sanyo XQB50-68) produced (29)______ your factory. After a few weeks I found that it (30)______seriously damaged the clothes. I asked you to change one for me, (31)______ you did. Now I want to ask you to change(32)______ one for me again.  This one does not damage my clothes any more, (33)______ I have found that it tangles the clothes seriously and (34)______ it automatically begins to spin the water out, the machine shakes (35)______ heavily that it stops by itself. In the instruction booklet you have not mentioned this defect and (36)______have you told the user how to so1ve the problem. I am quite annoyed by the fact that sometimes when I came back (37)______ work to take the clothes out to dry, they were still (38)______.When I am at home, I have to tend it frequently in untwisting the entangled clothes. Is that (39)______ you call you machine “fully automatic”? P1ease change a new one for me that will not entangle the clothes. (40)______, I would ask you to give my money back or I would complain to the Consumer’s Association.Yours sincerely  29. A in    B for      C by  30. A is    B had      C has  31. A which   B that     C. All  32. A new    B this     C that  33. A but    B. And     C because  34. A before  B. After    C when  35. A more   B so      C less  36. A so    B either    C neither  37. A to    B from     C before  38. A unwashed B washed     C wash  39. A that   B which     C what  40. A So    B otherwise   C But

    正确答案: 29.C 此处指由你们工厂生产的洗衣机。by指“由,被”。
    30.B 此处应与主句谓语时态保持一致,用过去时。
    31.A which引导非限制性定语从句,指代前文提到的“按我的要求换机器”。
    32.B again表示这台机器又出毛病了,而非其他机器。故用指示代词this。
    33.A 此处为转折关系,表示虽然上个问题解决了,但又出现了一个新的问题。
    34.C 此处when指“当…的时候”,文中指“当洗衣机开始排水时,机身颤动的非常厉害”。
    35.B 句法结构so…that…意为“如此…以至于…”。此处表明机器摇晃的如此厉害以至于洗衣机自动停下来了。
    36.C 上半句为否定句,后半句也用否定句,从而进一步说明厂家不负责任的态度。否定句的“也”可用neither/nor表示。
    37.B come back from work意为“下班回家”。
    38.A 由于机器出毛病,所以是没洗成。un-为否定前缀。类似的前缀还有im-,al-,ir-, il-等。
    39.C 句意:这就是你们所说的“全自动”洗衣机吗?此处what引导宾语从句。
    40.B 前一句顾客要求换一台新洗衣机。后一句顾客提到会要求退钱,或者向消费者协会投诉。由此可知此处应该为otherwise“否则”。
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    填空题
    What is the first step for using the machine to wash your clothes?To throw the clothes of ____ into the machine.

    正确答案: similar color
    解析:
    从文章第一段第二句“throw clothes of similar color into the machine”可知,此处应填similar color。

  • 第22题:

    问答题
    【参考范例三】Clothes What kind of clothes do you like?

    正确答案: Oh, I like stylish clothes which are fashionable and with good quality.
    解析:
    考生应补充说明自己喜欢这种衣服的原因。.

  • 第23题:

    单选题
    What are the right steps you should take when your hair or clothes catch fire?
    A

    Stop, run, roll.

    B

    Stop, drop, roll.

    C

    Run, drop, roll.

    D

    Roll, drop, stop


    正确答案: C
    解析:
    根据文章中的第八段“stop, drop, then roll”可知,着火后应该停下来,倒地滚动。故选项B正确。

  • 第24题:

    问答题
    What are the most fashionable clothes in China, now?

    正确答案: Some people like to dress up casually, while others formally. Different people have different styles. I think Vintage style will lead the trend.
    解析:
    可以说喜欢时尚的衣服;欧洲风格的衣服;日韩风格的衣服等。