更多“The children looked (health) ____ with bright smiles on thei”相关问题
  • 第1题:

    填空题
    The new university graduate is confident of (win) ____ the post as the assistant to the managing director.

    正确答案: winning
    解析:
    本题考查动名词。句意:这位刚毕业的大学生有信心得到这个董事助理的职位。空格位于介词of的后面,应为介词的宾语,所以空格处应为名词或动名词。故应填入winning。

  • 第2题:

    填空题
    ____

    正确答案: information
    解析:
    从文章第一段第二句“A trip report not only... but also enables many employees to benefit from the information one employee has gained”可知,此处应填写information。

  • 第3题:

    填空题
    If only she (know) ____ that her behavior was not welcome, she would have been more careful with it.

    正确答案: had known
    解析:
    本题考查虚拟语气。句意:要是她早知道她的行为举止不受欢迎,她就会多注意一下了。空格处所在的从句为虚拟语气的条件从句,表示与过去事实相反的假设,所以应该用know的过去完成时had known。

  • 第4题:

    单选题
    _____ some students are able to find employment after graduation, others will have to return to school and earn an advanced degree.
    A

    Since

    B

    While

    C

    Because

    D

    If


    正确答案: D
    解析:
    本题考查连词辨析。句意:一些学生毕业后能找到工作,而另外一些则不得不重返学校以修得更高的学位。逗号前后两句存在对比关系,while在此用作并列连词,意为“而,然而”,表示前后两种状况的对比,为正确答案。

  • 第5题:

    单选题
    The small company is _____ to handle this large order.
    A

    able

    B

    probable

    C

    reasonable

    D

    possible


    正确答案: B
    解析:
    本题考查固定搭配。句意:这家小公司有能力接这个大定单。be able to do sth意为“有能力做某事”;probable和possible均意为“可能的”;reasonable意为“合理的”。根据句意,正确答案为A。

  • 第6题:

    填空题
    ____

    正确答案: half a year
    解析:
    从文章第二段第一句“I bought the mower about half a year ago”可知,答案为half a year。

  • 第7题:

    单选题
    The Art Makes Good Business program is intended for _____.
    A

    the general public

    B

    modern art lovers

    C

    corporate members of MOCA

    D

    people involved in art business


    正确答案: B
    解析:
    事实细节题。题目中问“艺术成就优秀企业活动是为谁而开展的?”从文章第二段的第一句“The event is open to new and current corporate members of MOCA”可知,本活动是专为那些当代艺术博物馆的新老企业而设的。正确答案为C。

  • 第8题:

    填空题
    From whom may Mr. Smith seek advice about the proposed agreement?His family, a union, ____, or someone else he trusts.

    正确答案: a lawyer
    解析:
    细节辨认题。题目问的是史密斯先生可以向谁讨论这些条款并且征求建议。参见第二段第一句“Please note that you are entitled to discuss this offer and to seek advice on the attached proposed agreement with your family, a union, a lawyer, or someone else you trust”,此处应填a lawyer。

  • 第9题:

    填空题
    The small village has become (wide) ____ known in recent years for its silk exports.

    正确答案: widely
    解析:
    本题考查副词的用法。句意:近年来,这个小村庄因为丝绸出口而闻名于世。空格处用来修饰动词know,应该用wide的副词形式widely。

  • 第10题:

    单选题
    What can we learn about the company?
    A

    It has the largest number of customers.

    B

    It is grateful for its employees’ efforts.

    C

    It is successful in the market place.

    D

    It charges the least for its services.


    正确答案: D
    解析:
    推理判断题。本题询问:“从文章中我们可以了解公司的什么?”由文章的第一句“The MDC Company was established in 2001 and in four short years has become...”可知,本公司自创立起就不断发展,现已成为市场上最有成就的公司之一了。这就说明了MDC公司在市场上是很成功的。正确答案选C。

  • 第11题:

    填空题
    He (buy) ____ the dictionary. He may use mine.

    正确答案: needn’t have bought
    解析:
    本题考查虚拟语气。句意:他本来没有必要买字典的。他可以用我的。He may use mine按时空格处表示的是虚拟语气。过去本没有必要做的动作却做了,要用needn’t have done,故填入needn’t have bought。

  • 第12题:

    填空题
    ____

    正确答案: full-time
    解析:
    细节题。文章中有明确的标题指明人员的条件,其中之一就是必须是工商管理学院的全日制学生。答案填写full-time。

  • 第13题:

    填空题
    The more careful you are, the (well) ____ you will be able to complete the work.

    正确答案: better
    解析:
    本题考查形容词比较级的用法。句意:你越仔细,工作就会做得越好。“the+比较级,the+比较级”表示“越……越……”,此处将原形well转化为比较级形式better。

  • 第14题:

    问答题
    Practice 14  Work Train is a website for jobs and learning. It puts the most popular services for job seekers online. This makes it easy for you to get the information you need. At this site, you’ll find over 300,000 jobs, plus thousands of training opportunities and information on job markets. And because Work Train uses the power of the Internet, it gives you what you need faster and more easily than ever before.

    正确答案:
    【参考译文】
    Work Train是一家以工作和学习为目的的网站。它为求职者提供最受欢迎的网上信息服务,方便他们轻松找到自己需要的信息。这个网站上有超过30万份的工作信息,还有就业市场上数以千计的培训机会和相关信息。由于Work Train网站借助了互联网的力量,它会比以往任何时候都更快捷地提供你想要的信息。
    解析:
      ①make sth.+ adj.使……更……。
      ②plus加上,外加。
      ③more...than ever before比以往任何时候都……。

  • 第15题:

    填空题
    ____

    正确答案: college/ CBM
    解析:
    细节题。文章首句提到,招募新成员作为代表学院的学生大使。所以代表的内容是学院。答案填写college或CBM。

  • 第16题:

    单选题
    Why should people call Greyhound for tickets in advance?
    A

    To avoid waiting in lines at the booking office.

    B

    To hand in necessary traveling documents.

    C

    To get tickets from the nearest terminal.

    D

    To fix the traveling destination in lime.


    正确答案: D
    解析:
    事实细节题。题目询问“人们为什么提前给汽车公司打电话订票?”从文章第一段的第一句“Avoid lining up altogether, by purchasing your tickets in advance”可知,提前订票是为了避免排队。正确答案为A。

  • 第17题:

    单选题
    The families of other ALD patients thought that _____.
    A

    the research for the new cure would cost too much money

    B

    the efforts of Lorenzo’s parents were a waste of time

    C

    Lorenzo’s parents would succeed in finding a cure

    D

    Lorenzo’s oil was a real cure for ALD


    正确答案: A
    解析:
    细节题。由文中第二段第二句话“医生和其他病人的家人们都不以为然,他们经常不会认真看待这件事”“他们认为这些努力就是在浪费时间”可知,医生和别的患者父母认为Lorenzo父母的行为是“浪费时间”,B项直接引用,为正确选项。A项“花费太高”在文中没有提及。C、D项语意矛盾。

  • 第18题:

    单选题
    Two assistants will be required to check reporters’ names when they arrive at the press conference.
    A

    两位助手要求记者在到达新闻发布会时通报他们的姓名。

    B

    两位助手到达新闻发布会时被记者要求通报他们的姓名。

    C

    要有两位助手在记者到达新闻发布会时核对他们的姓名。


    正确答案: B
    解析:
    A项将be required to“被要求”错译成“要求”。两位助手是被要求去“核对记者的姓名”,而不是被记者要求,B项对此理解有误。check表示“检查”,A、B项均翻译错误。

  • 第19题:

    单选题
    What are most important for a business to survive?
    A

    Banking and insurance services.

    B

    Research and business planning.

    C

    Organization and management.

    D

    Determination and originality.


    正确答案: D
    解析:
    细节题。由题干的信号词most important定位至原文第三段。该段提到“Determination and originality are key”,important和key是同义词,所以D项是正确答案。其他选项文中没有提及,可以排除。

  • 第20题:

    单选题
    _____
    A

    This morning.

    B

    Anytime today.

    C

    Next afternoon.

    D

    Tomorrow morning.


    正确答案: A
    解析:
    细节题。由男士的回答“Anytime tomorrow morning”可知,明天上午随时可以结账。正确答案为D。
    【录音原文】
    W: What time should I check out if I leave the hotel tomorrow?
    M: Anytime tomorrow morning, Madam.
    Q: When will the woman check out?

  • 第21题:

    填空题
    ____

    正确答案: a sales manager
    解析:
    从文章的第一段最后一句“I’d like to mention how my work experience as a sales manager last summer makes me a particularly strong candidate for the position”可知,此处应填写a sales manager。

  • 第22题:

    单选题
    We won’t be able to leave the office until the rain _____.
    A

    will stop

    B

    stops

    C

    stopped

    D

    is stopping


    正确答案: D
    解析:
    本题考查动词时态。句意:只有雨停了,我们才能离开办公室。主句为一般将来时,从句应用一般现在时,正确答案为B。

  • 第23题:

    填空题
    ____

    正确答案: experience
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    填空题
    ____

    正确答案: transportation
    解析: 暂无解析