单选题Which of the following sentence best responds to “But it will be much easier.., than to conceal the gulf that exists within Europe itself” in para. 13?A But some of Europe’s leaders are unwilling to take lessons from the country they blame for creating

题目
单选题
Which of the following sentence best responds to “But it will be much easier.., than to conceal the gulf that exists within Europe itself” in para. 13?
A

But some of Europe’s leaders are unwilling to take lessons from the country they blame for creating this crises.

B

It is true that Mr. Obama’s focus has been on trying to rebuild ties with Europe.

C

I am only using Germany to prove the point that Europe does not speak with one voice.

D

No one else is talking about “a global new deal”.


相似考题

4.Part CDirections:Read the following text carefully and then translate the underlined segments into Chinese. Your translation should be written clearly on ANSWER SHEET 2. (10 points)It is not easy to talk about the role of the mass media in this overwhelmingly significant phase in European history. History and news become confused, and one’s impressions tend to be a mixture of skepticism and optimism. 46) Television is one of the means by which these feelings are created and conveyed -- and perhaps never before has it served so much to connect different peoples and nations as is the recent events in Europe. The Europe that is now forming cannot be anything other than its peoples, their cultures and national identities. With this in mind we can begin to analyze the European television scene. 47) In Europe, as elsewhere, multi-media groups have been increasingly successful: groups which bring together television, radio newspapers, magazines and publishing houses that work in relation to one another. One Italian example would be the Berlusconi group, while abroad Maxwell and Murdoch come to mind.Clearly, only the biggest and most flexible television companies are going to be able to compete in such a rich and hotly-contested market. 48) This alone demonstrates that the television business is not an easy world to survive in, a fact underlined by statistics that show that out of eighty European television networks no less than 50% took a loss in 1989.Moreover, the integration of the European community will oblige television companies to cooperate more closely in terms of both production and distribution.49) Creating a “European identity” that respects the different cultures and traditions which go to make up the connecting fabric of the Old Continent is no easy task and demands a strategic choice -- that of producing programs in Europe for Europe. This entails reducing our dependence on the North American market, whose programs relate to experiences and cultural traditions which are different from our own.In order to achieve these objectives, we must concentrate more on co-productions, the exchange of news, documentary services and training. This also involves the agreements between European countries for the creation of a European bank for Television Production which, on the model of European Investment Bank, will handle the finances necessary for production costs. 50) In dealing with a challenge on such a scale, it is no exaggeration to say “Unity we stand, divided we fall” -- and if I had to choose a slogan it would be “Unity in our diversity.” A unity of objectives that nonetheless respect the varied peculiarities of each country.46) Television is one of the means by which these feelings are created and conveyed -- and perhaps never before has it served so much to connect different peoples and nations as is the recent events in Europe.

参考答案和解析
正确答案: A
解析:
题目问的是:下列哪一项最能回应“比起隐藏欧洲内部已存在的分歧,……要简单得多”选项C意为“我只是用德国来证明欧洲并没有统一口径”,两者都说的是欧盟各成员国之间存在分歧。故C正确。
更多“单选题Which of the following sentence best responds to “But it will be much easier.., than to conceal the gulf that exists within Europe itself” in para. 13?A But some of Europe’s leaders are unwilling to take lessons from the country they blame for creating”相关问题
  • 第1题:

    which of the following was not source of migrants for the post-world war ii assisted migration to australia?

    A. Britain.

    B. Southern Europe.

    C. The Middle East.

    D. Eastern Europe


    参考答案:C

  • 第2题:

    资料:New York and London may rule the roost, but other financial hubs in America and Europe have managed to carve out useful specialist niches for themselves. Chicago, for instance, has consolidated its position as the world’s derivatives center, and Houston, the largest city in Texas, is home to America’s biggest energy firms and has spawned an active cluster of energy traders and hedge funds.
    Europe has also developed a diverse set of financial centers ranging from big cities to island havens such as Jersey and to niche markets such as Luxembourg and Dublin. Edinburg, an established banking center, is now touting itself as a low-cost alternative for financial operations. Among the larger hubs, Frankfurt is an important center for banking and derivatives trading through Eurex, a German-Swiss exchange, with significantly lower costs than London.
    Switzerland’s twin financial centers, Geneva and Zurich, have done well in their specialists of private banking, wealth management and insurance. The main attractions are low taxes, political stability and a reputation for discretion. Urs Roth from the Swiss Bankers Association says, however, that given its tiny domestic market, Switzerland has had to fight for open markets on an international scale.
    Paris has long lagged far behind London, dogged by a reputation for excessive regulation and high taxes. The new government is aware that some of France’s best financial brains have crossed the Channel for more lucrative careers in London. Yet Paris has many advantages: a large number of international banks; more international companies than Frankfurt; and easy access to regulators. It has the largest market in Europe for trading in mutual funds. Few would dispute that Paris offers an attractive quality of life and has good transport links. What makes Paris a place to watch just now is the NYSE’s recent merger with Euronext. The combined group will base its international equities business in the French capital. Euronext, which operates exchanges in five European countries, also illustrates the importance of a common language.
    Financial executives around the world increasingly view Europe as a single market. Soon a new European rule called MiFID (Markets in Financial Instrument Directive) is due to be implemented. It aims to increase competition among and transparency within financial markets. Financiers in other parts of the world are wondering how to achieve a similar degree of cross-border financial integration.

    Which of the following is NOT true about Paris, according to the passage?

    A.Merger of NYSE with Euronext makes it the biggest financial center in Europe.
    B.The excessive regulation and high taxes have affected its financial development.
    C.Paris has many advantages that may help in its future financial development.
    D.Paris offers good quality of life as well as good transport links.

    答案:A
    解析:
    本题考查的是细节理解和同义转换。
    【关键词】not true;Paris
    【主题句】 第4自然段 Paris has long lagged far behind London,dogged by a reputation for excessive regulation and high taxes.Yet Paris has many advantages:a large number of international banks;more international companies than Frankfurt;and easy access to regulators.It has the largest market in Europe for trading in mutual funds.Few would dispute that Paris offers an attractive quality of life and has good transport links.长期以来,巴黎一直落后于伦敦,因其过度监管和高税收而闻名。然而,巴黎有许多优势:大量的国际银行;比法兰克福更多的国际公司;易于接近监管机构。它拥有欧洲最大的共同基金交易市场。很少有人会质疑,巴黎的生活质量有吸引力,交通也很好。
    【解析】本题的问题是“根据文章,以下关于巴黎的说法哪一项是不正确的?”。根据主题句可知,B、C、D均正确,故选A。
    本题为选非题,

  • 第3题:

    Which of the following city is located in Europe?

    • A、Bangkok
    • B、Chicago
    • C、NewYork
    • D、Oslo

    正确答案:D

  • 第4题:

    单选题
    Which of the following statements contains a metaphor?
    A

    “... before he can choose a fitting key of words ...” (Para. 3)

    B

    “... there was either some conspicuous force or some happy distinction ...” (Para. 2)

    C

    “I must ..., and set myself to ape that quality.” (Para. 2)

    D

    “I often accompanied my walks with dramatic dialogues ...” (Para. 2)


    正确答案: D
    解析:
    修辞格题。作者在第三段中提到,要想选出最佳措辞的琴键,就必须先对文学的音阶进行长期的练习。key的本意为“琴键”,它与scales“音阶”都属于音乐中的专业术语,作者在这里运用比喻的写作手法,将文学比作音乐,故答案为A项。B、C、D项都属于直接陈述,可排除。

  • 第5题:

    单选题
    Which of the following is NOT true about the early 1990s?
    A

    Economic growth slowed down in Europe and Japan.

    B

    There was less investment in industrialized countries.

    C

    Emerging markets received little surplus funds from developed economies.

    D

    The rate of return on investments turned out to be low.


    正确答案: D
    解析:
    录音的开始提到“二十世纪九十年代早期,经济增长减缓,特别是日本和欧洲,使得工业国家的投资处于疲弱态势且降低了投资的预期回报率”,所以A、B和D项的表述都正确。随后还讲到“global financial integration proceeded so that surplus funds from developed economies spilled over to selected developing economies called emerging markets.”(全球经济一体化继续进行,以至于发达经济体的剩余资金蔓延到叫做新兴市场的发展中经济体),所以C项错误。

  • 第6题:

    单选题
    Which of the following BEST describes a server where several physical server chassis are housed within an enclosure to share some redundant resources?()
    A

     Tower server

    B

     Rack mount server

    C

     Blade server

    D

     Bare metal server


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第7题:

    单选题
    Which of the following is an appropriate title for this passage?
    A

    Japan's Nuclear Crisis Causes Fear in Europe.

    B

    The Chernobyl Disaster Helps Europe Better Understand Nuclear Power Energy.

    C

    German Governments Supports Nuclear Power Energy.

    D

    Germany Has Learnt a Lesson From Japan.


    正确答案: B
    解析:

  • 第8题:

    单选题
    An administrator is creating a comprehensive backup system to backup a single web server. Which of the following is the BEST way to provide full restore?()
    A

     Take an image backup nightly while the server is online.

    B

     Take an incremental backup while the server is offline.

    C

     Take a monthly snapshot backup while the server is online.

    D

     Take a differential backup while the server is online.


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    In context, which of the following is the best revision of sentence 17 (reproduced below)?And, it’s safer and more reasonably priced than Las Vegas or Nashville with some of the same assets.
    A

    (As it is now)

    B

    And, even though it is safer and more reasonably priced than Las Vegas or Nashville, it has some of the sang assets.

    C

    And, because it is safer and more reasonably priced than Las Vegas or Nashville, it has some of the same assets.

    D

    However, it is safer and more reasonably priced than Las Vegas or Nashville, and it also has some of the same assets.

    E

    Lastly, Branson is safer and more reasonably priced than either Las Vegas or Nashville, but has some of the same assets.


    正确答案: B
    解析:
    正确选项为E项。“but”将句中思想的对比关系连贯地表达出来。另外,这一点是一列的最后一项内容,所以“lastly”的使用十分恰当。

  • 第10题:

    单选题
    If the essay were to continue after sentence 15, which of the following would be the best content for sentence 16?
    A

    A comparison of the gross revenues of Larson’s and Rent and Lurhmann’s La Boheme

    B

    The number of sold-out performances of La Boheme each year throughout the world

    C

    Puccini’s goals for the first production of the opera

    D

    The possible reasons the artists felt the need to alter a masterpiece

    E

    A list of other productions developed from La Boheme


    正确答案: A
    解析:
    第15句主要讲的是艺术家感觉有必要对La Bohéme进行适当的改变,故选D。

  • 第11题:

    问答题
    Practice 6  If there's a threat of dangerous deflation—a general fall in prices—the causes lie as much in Europe and Japan as in the United States. The inevitable collapse of America's speculative boom need not have been especially damaging if the world's other advanced economies were healthy. Their expanding appetite for imports would have bolstered the United States and so-called emerging market countries, from Brazil to South Korea. The trouble is that other advanced economies aren't healthy.  Deflation could emerge from simultaneous slumps in the world's three major economies. Prices drop because there's too little global demand chasing too much global supply—everything from steel to shoes. Japan's ills are well known. Its banks are awash in bad loans. Less understood (at least in the United States) is the fact that Europe's troubles stem significantly from Germany. Germany is Europe's “sick man”, just as Japan is Asia's. Only 15 years ago, these countries seemed poised to assume leadership of the world economy. Now they are dragging it down.

    正确答案: 【参考译文】
    如果说存在危险的通货紧缩——即价格普遍下降——的威胁,其原因在于美国,同样也在于欧洲和日本。倘若世界其他先进国家的经济是健康的,美国的投机性暴涨不可避免的崩盘不一定具有特别的破坏性。这些国家越来越大的进口欲望本可以促进美国以及从巴西到韩国的所谓新兴市场国家的经济,问题是其他先进国家的经济并不是健康的。
    世界上三个经济大国同步衰退,就有可能出现通货紧缩。价格下跌是因为全球的供应——从钢铁到鞋子的一切货物——大量过剩,而全球的需求量却很小。日本经济上的弊病是众所周知的。日本银行的不良贷款泛滥成灾。人们不大了解的是(至少在美国),欧洲的弊端主要源自德国。德国是欧洲的“病人”,犹如日本是亚洲的病人。仅仅15年前,这两个国家似乎已准备好统领世界经济,然而现在它们却在拖世界经济的后腿。
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    单选题
    Of the following, which is the best replacement for However in sentence 12?
    A

    And so

    B

    Furthermore

    C

    But

    D

    Therefore

    E

    When


    正确答案: D
    解析:
    作者用第12句来解释这种疾病被人们忽视的原因,结合选项,“furthermore”最为合适,故选B项。

  • 第13题:

    Which of the following city is located in Europe?
    A. Bangkok B. Chicago
    C. New York D. Oslo


    答案:D
    解析:

  • 第14题:

    资料:New York and London may rule the roost, but other financial hubs in America and Europe have managed to carve out useful specialist niches for themselves. Chicago, for instance, has consolidated its position as the world’s derivatives center, and Houston, the largest city in Texas, is home to America’s biggest energy firms and has spawned an active cluster of energy traders and hedge funds.
    Europe has also developed a diverse set of financial centers ranging from big cities to island havens such as Jersey and to niche markets such as Luxembourg and Dublin. Edinburg, an established banking center, is now touting itself as a low-cost alternative for financial operations. Among the larger hubs, Frankfurt is an important center for banking and derivatives trading through Eurex, a German-Swiss exchange, with significantly lower costs than London.
    Switzerland’s twin financial centers, Geneva and Zurich, have done well in their specialists of private banking, wealth management and insurance. The main attractions are low taxes, political stability and a reputation for discretion. Urs Roth from the Swiss Bankers Association says, however, that given its tiny domestic market, Switzerland has had to fight for open markets on an international scale.
    Paris has long lagged far behind London, dogged by a reputation for excessive regulation and high taxes. The new government is aware that some of France’s best financial brains have crossed the Channel for more lucrative careers in London. Yet Paris has many advantages: a large number of international banks; more international companies than Frankfurt; and easy access to regulators. It has the largest market in Europe for trading in mutual funds. Few would dispute that Paris offers an attractive quality of life and has good transport links. What makes Paris a place to watch just now is the NYSE’s recent merger with Euronext. The combined group will base its international equities business in the French capital. Euronext, which operates exchanges in five European countries, also illustrates the importance of a common language.
    Financial executives around the world increasingly view Europe as a single market. Soon a new European rule called MiFID (Markets in Financial Instrument Directive) is due to be implemented. It aims to increase competition among and transparency within financial markets. Financiers in other parts of the world are wondering how to achieve a similar degree of cross-border financial integration.

    The last paragraph implies that .

    A.Financiers have long ago viewed the Europe as a single market
    B.Europe has the highest degree of cross-border financial integration
    C.the MiFID will make financial markets around the world more competitive
    D.the MiFID will increase transparency within American financial mark

    答案:B
    解析:
    本题考查的是细节理解和同义转换。
    【关键词】last paragraph;implies
    【主题句】最后一个自然段 Financial executives around the world increasingly view Europe as a single market. Soon a new European rule called MiFID is due to be implemented. It aims to increase competition among and transparency within financial markets.Financiers in other parts of the world are wondering how to achieve a similar degree of cross-border financial integration.世界各地的金融高管越来越多地将欧洲视为一个单一市场。很快,一项名为MiFID的欧洲新规则将被执行。它的目的是增加金融市场之间的竞争和透明度。世界其他地区的金融家们正在思考如何实现类似程度的跨境金融一体化。
    【解析】本题的问题是“最后一个自然段暗示什么?”。根据主题句可知,世界其他地区的金融家们正在思考如何实现类似程度的跨境金融一体化,即欧洲的跨境金融一体化程度是最高的,故选B。

  • 第15题:

    Which of the following BEST describes a server where several physical server chassis are housed within an enclosure to share some redundant resources?()

    • A、Tower server
    • B、Rack mount server
    • C、Blade server
    • D、Bare metal server

    正确答案:C

  • 第16题:

    单选题
    Which of the following city is located in Europe?
    A

    Bangkok

    B

    Chicago

    C

    NewYork

    D

    Oslo


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第17题:

    单选题
    Which of the following sentence best responds to “But it will be much easier.., than to conceal the gulf that exists within Europe itself” in para. 13?
    A

    But some of Europe’s leaders are unwilling to take lessons from the country they blame for creating this crises.

    B

    It is true that Mr. Obama’s focus has been on trying to rebuild ties with Europe.

    C

    I am only using Germany to prove the point that Europe does not speak with one voice.

    D

    No one else is talking about “a global new deal”.


    正确答案: C
    解析:
    题目问的是:下列哪一项最能回应“比起隐藏欧洲内部已存在的分歧,……要简单得多”选项C意为“我只是用德国来证明欧洲并没有统一口径”,两者都说的是欧盟各成员国之间存在分歧。故C正确。

  • 第18题:

    单选题
    Which of the following best expresses the meaning of the sentence “Marco Polo, eat your heart out.” in para. 4?
    A

    Marco polo would be sad to know about the easy access to information about the world.

    B

    Marco polo would sincerely welcome the information age.

    C

    Marco polo would be happy to learn to use the Web.

    D

    Marco polo would never believe the story from the author’s friend.


    正确答案: C
    解析:
    题目问的是:下列哪一项最能解释第4段中的“Marco Polo, eat your heart out.”?该段主要讲了一个即将去贝宁的朋友轻松收集了很多当地的资料,在出行之前就可以全面而详细地了解任何想知道的信息,无需亲自游历。结合马可波罗的事迹可知,这里是“悲伤”的意思。Eat one’s heart out意为“感到悲伤或沮丧”。故选A。

  • 第19题:

    单选题
    Which of the following statements forecasts the continuous rise of English in the future?
    A

    About half of Western Europeans are now proficient in English.

    B

    U.S. and British media companies are operating in Western Europe.

    C

    Most secondary school students in Europe study English.

    D

    Most Europeans continue to use their own language.


    正确答案: C
    解析:
    文中最后一段提到“In the secondary schools of the European Union’s non-English-speaking countries, 91% of students study English, …in the future.”可从中看出,欧洲的大部分中学生在学习英语,这也预示着未来英语的继续盛行。C项正确。

  • 第20题:

    单选题
    Which of the following is the best version of sentence 10 (reproduced below)?Composer Jonathan Larson created the musical Rent in 1996 it takes much of the. storyline and characters from La Boheme.
    A

    (As it is now)

    B

    Composer Jonathan Larson created the musical Rent in 1996, it takes much of the storyline and characters from La Boheme.

    C

    Much of the storyline and characters from La Boheme were included in Rent, which is a musical created by composer Jonathan Larson in 1996.

    D

    Rent, a musical by composer Jonathan Larson in 1996, was created by using much of the storyline and characters from La Boheme.

    E

    Composer Jonathan Larson created the musical Rent in 1996 using much of the storyline and many of the characters from La Boheme.


    正确答案: C
    解析:
    原句是个流水句,用一个逗号连接两个完整的句子。B项也不正确。只有E项最恰当且语法正确。

  • 第21题:

    单选题
    The expression “fared best” in the sentence “During the 1960s and 1970s, and again after 1992, the poorest groups fared best.” in para. 8 can be paraphrased by which of the following?
    A

    obtained higher income

    B

    lived a better life

    C

    enjoyed more equality

    D

    paid lower income tax


    正确答案: A
    解析:
    题目问的是:第8段中的句子“在20世纪60年代到70年代期间,还有1992年以后的时期,最穷的群体进展最好”,里面的“fared best”可以用下列哪一项释义?从文中可知,这两段时期里贫富差距有所缩小,即使是穷人也过上了好日子,选项B意思相近。故选B。

  • 第22题:

    单选题
    Which of the following BEST describes a server where several physical server chassis are housed within an enclosure to share some redundant resources?()
    A

    Tower server

    B

    Rack mount server

    C

    Blade server

    D

    Bare metal server


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    Compared to America, ______
    A

    there is more competition for chief executives in Europe.

    B

    lifers in Europe have more chances to get to the top.

    C

    it takes lifers in Europe less time to get to the top.

    D

    executives in Europe hop less frequently from job to job.


    正确答案: A
    解析:
    文章第四段出现了本题的相关内容,它将欧洲和美国的行政主管的状况进行了比较。段中第二句话提到“Europe is a more dynamic and harsher environment than America or Japan for chief executives”,选项A与之意思相符,因此选A。

  • 第24题:

    单选题
    Which of the following shows the correct sentence stress in normal cases?
    A

    His 'brother is my 'best friend.

    B

    They 'help one 'another in their work.

    C

    They have 'been in the 'countryside recently.

    D

    She 'thought herself 'better 'than 'anyone else.


    正确答案: C
    解析: