单选题The owner of a car is no longer forced to rely on public transportation and is therefore, not _____ to work locally.A compelledB obligedC restrictedD repelled

题目
单选题
The owner of a car is no longer forced to rely on public transportation and is therefore, not _____ to work locally.
A

compelled

B

obliged

C

restricted

D

repelled


相似考题
更多“单选题The owner of a car is no longer forced to rely on public transportation and is therefore, not _____ to work locally.A compelledB obligedC restrictedD repelled”相关问题
  • 第1题:

    Motor vehicles powered by the internal combustion engines are responsible for over 80 percent of the deadly carbon monoxide as well as the cancer-causing substances in the air. Eighty-nine percent of the vehicles on the road in Massachusetts are privately owned and are often operated with only one person in the car. If people would use public transportation instead of their cars, air pollution levels could be significantly lowered. Thirty percent of the land in downtown Boston is devoted to cars. Where there are garages, there could be gardens. Where there are highways, there should be homes and places to work and play. Studies show that people today show a greater hearing loss with age than ever before. Much of this is due to car-horns, loud engines and general traffic noise.

    The cost of a personal car is high to the individual. The average person pays about $2,000 per car per year in gasoline, insurance, taxes, and maintenance. But for society as a whole, personal cars are a luxury we cannot afford. We pay in death from auto accidents, in poor health from air pollution, in loss of hearing from noise pollution, and in the destruction of our cities by the ever-increasing number of highways.

    1、It is ____ that are the main cause of the air pollution in Boston.

    A、vehicles in general

    B、the public transportation systems

    C、carbon monoxides

    D、personal motor vehicles

    2、The writer’s purpose in writing this article is to _____.

    A、remind people of the danger of air pollution

    B、warn people of the danger of accidents

    C、urge people to use private cars as less as possible

    D、ask the Boston government to build more homes and gardens

    3、According to the last paragraph, ______.

    A、the cost of personal cars is high to the individuals but not to the society

    B、an average car costs about $2,000 inBoston

    C、personal cars are so expensive that most people cannot afford

    D、society as a whole suffers much from the ever-increasing number of cars

    4、It is implied but not stated that ______.

    A、garages, highways and parking areas occupy nearly one third of the total Boston downtown area.

    B、because of highways, people in Boston have no more homes and places to live, work and play.

    C、C garages have replaced most of the gardens in Boston

    D、Boston is the most seriously polluted city in the U.S.

    5、The best title for this passage is “ ______.”

    A、Air Pollution in Boston

    B、More Homes, More Plays for People

    C、Cars Are Too Expensive

    D、Public Transportation, A Solution to Air Pollution


    参考答案:DCDCD

  • 第2题:

    Passage Two(26~30) Taiwan police cannot decide whether to treat it as an extremely clever act of stealing or an even cleverer cheat (诈骗). Either way, it could be the perfect crime (犯罪), because the criminals are birds-horning pigeons!

    The crime begins with a telephone message to the owner of a stolen car: if you want the car back, pay up then. The car owner is directed to a park, told where to find a bird cage and how to attach money to the neck of the pigeon inside. Carrying the money in a tiny bag, the pigeon flies off。

    There have been at least four such pigeon pick-ups in Changwa. What at first seemed like the work of a clever stay-at-home car thief, however, may in fact be the work of an even lazier and more inventive criminal mind-one that avoids (避免)not only collecting money but going out to steal the car in the first place. Police officer Chen says that the criminal probably has played a double trick: he gets money for things he cannot possibly return. Instead of stealing cars, he lets someone else do it and then waits for the car-owner to place an ad (启事) in the newspaper asking for help。

    The theory is supported by the fact that, so far, none of the stolen cars have been returned. Also, the amount of money demanded-under 3,000 Taiwanese dollars-seems too little for a car worth many times more。

    Demands for pigeon-delivered money stopped as soon as the press reported the story. And even if they start again, Chen holds little hope of catching the criminal. “We have more important things to do,” he said。

    第26题:After the car owner received a phone call, he 。

    A. went to a certain pigeon and put some money in the bag it carried

    B. gave the money to the thief and had his car back in a park

    C. sent some money to the thief by mail

    D. told the press about it


    正确答案:A
    细节题。从文章第二段The crime begins with a telephone message to the owner of a stolen car: if you want the car back, pay up then, the car owner is directed to a park, told where to find a bird cage and how to attach money to the neck of the pigeon inside. Carrying the money in a tiny bag, the pigeon flies off. 可以选出正确答案。

  • 第3题:

    Our public transportation is not sufficient for the need of the people in our major cities.

    A:additional
    B:efficient
    C:excessive
    D:adequate

    答案:D
    解析:
    本句意思:我们的公共交通运输不能满足大城市里人们的需要。sufficient意为“足够的,充足的”,与adequate(足够的,合乎需求的)意思相近。additional附加的,另外的;efficient高效的;excessive过多的。

  • 第4题:

    下面哪一个是正确的类的声明?()

    • A、public void HH{…}
    • B、public class Move(){…}
    • C、public class void number{}
    • D、public class Car{…}

    正确答案:D

  • 第5题:

    public class Car {  private int wheelCount;  private String vin;  public Car(String vin) {  this.vin = vin;  this.wheelCount = 4;  }  public String drive() {  return “zoom-zoom”;  }  public String getInfo() {  return “VIN: “+ vin + “wheels: “+ wheelCount;  }  }  And:  public class MeGo extends Car {  public MeGo(String vin) {  this.wheelCount = 3;  }  }  What two must the programmer do to correct the compilation errors?()

    • A、 insert a call to this() in the Car constructor
    • B、 insert a call to this() in the MeGo constructor
    • C、 insert a call to super() in the MeGo constructor
    • D、 insert a call to super(vin) in the MeGo constructor
    • E、 change the wheelCount variable in Car to protected
    • F、 change line 3 in the MeGo class to super.wheelCount = 3;

    正确答案:D,E

  • 第6题:

    单选题
    Night-shift workers are those who _____.
    A

    have to rely on their internal clock

    B

    need to re-adjust their clock

    C

    fall asleep late at night

    D

    have to work at night


    正确答案: D
    解析:
    细节题。题目询问“夜班工人指的是什么人?”从文章的第一段第一句“People who work night shifts”可知,夜班工人就是晚上需要工作的人们。正确答案为D。

  • 第7题:

    单选题
    The owner of a car is no longer forced to rely on public transportation and is therefore, not _____ to work locally.
    A

    compelled

    B

    obliged

    C

    restricted

    D

    repelled


    正确答案: C
    解析:
    句意:车主不再被迫依赖公共交通,因此,也不再被限制在本区域工作。既然车主自己有了车,不再被迫要依赖公共交通,自然就不必受限制非得在当地工作了。故restricted受约束,受限制符合句意。compelled和obliged都含有“迫使”的意思,但却均不符合该句的逻辑关系,repelled被击退,被抵制,被拒绝,也不符合句意。

  • 第8题:

    问答题
    Practice 20Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition of no less than 150 words on the topic: Why I Want to Buy a Car. Study the following outline carefully and write your composition on the COMPOSITION SHEET.Outline:1. Owning a car has become a common desire for most young and middle-aged people;2. The advantages and disadvantages of having a private car;3. Your suggestions on how to improve the sales and use of private cars and the public transportation in big cities.

    正确答案:
    【参考范文】
    We live in 21st century. It has become a common desire for young and middle-aged people to own their own cars. For a car of his or her own is generally taken as the sign of a modern man.
    However, I always wonder why do people spend so much money and time buying, maintaining and parking a private car and risking their lives in the crowded traffic jams during the rush hours when there is a very efficient public transportation system by which people can go anywhere quickly and conveniently? Also, wouldn’t it be better to develop and improve on a better subway, commuter bus and a nation-wide railway and superhighway system in big cities?
    Therefore, what I’d like to do now is to see and wait. And, in turn, I suggest the government should restrict the buying and selling of private cars in big cities to protect our environment.
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    The Lancaster case shows that employees have the right to get compensation if they ______.
    A

    are given work that they are unable to do

    B

    suffer mental injury caused by their work

    C

    are forced to do work that they don’t like

    D

    feel isolated, let down and extremely anxious


    正确答案: A
    解析:
    推理题。整篇文章都是围绕兰开斯特夫人的案件展开的,兰开斯特夫人因工作造成巨大的精神压力,最终获得精神补偿。由此可以得知,每一位雇员在因工作遭受精神创伤的时候,都有权利获得补偿。

  • 第10题:

    单选题
    Unlike Jim, I go to work by foot instead of by car every morning.
    A

    Unlike Jim

    B

    to work

    C

    by foot

    D

    by car


    正确答案: A
    解析:

  • 第11题:

    单选题
    According to the passage, Los Angeles is a city where _____.
    A

    there is no public transportation system

    B

    more money is spent on highways for cars

    C

    more money is spent on public transportation systems

    D

    public transportation is more developed than in other cities


    正确答案: C
    解析:
    事实细节题。题目中问“根据文章,洛杉矶是什么样的城市?”从文章的第一段第三句“Los Angeles decided to build highways for cars rather than...”可知,洛杉矶将大量钱花费在建设高速公路上。答案为B。

  • 第12题:

    单选题
    If you work under a car when repairing it, you often get very _____.
    A

    waxy

    B

    slippery

    C

    sticky

    D

    greasy


    正确答案: C
    解析:
    句意:如果你爬到车下修车,常常会搞得满身油污。greasy油污的,油脂的,与if引导的条件状语从句中的work under the car形成语义关系。在车下修车,肯定会搞得满身油污,因此D为正确答案。waxy像蜡的,蜡色的,苍白的。slippery光滑的,湿滑的。sticky黏的,黏性的。

  • 第13题:

    若已定义了类Vehicle,则下列派生类定义中,错误的是

    A.class Car:Vehicle{/*类体略*/);

    B.class Car:public Car{/*类体略*/);

    C.class Car:public Vehicle{/*类体略*/);

    D.class Car:virtual public Vehicle{/*类体略*/);


    正确答案:B
    解析:派生类从基类的继承方式有3种:公有继承(public)、私有继承(private)和保护继承(protected)。如果不显式地给出继承方式,默认的类继承方式是私有继承,ACD项正确。类的继承是新的类从已有类那时得到已有的特性,故B项错误。

  • 第14题:

    Our public transportation is not sufficient for the need of the people in our major cities.

    A:additional
    B:efficient
    C:excessive
    D:adequate

    答案:D
    解析:
    本句意思:我们的公共交通运输不能满足大城市里人们的需要。sufficient意为“足够的,充足的”,与adequate(足够的)意思相近。additional附加的,另外的;efficient高效的;excessive 过多的。

  • 第15题:

    Many()shops will be forced to close if the new supermarket is built.

    • A、local
    • B、broad
    • C、general
    • D、public

    正确答案:A

  • 第16题:

    11. abstract class Vehicle { public int speed() { return 0; } }  12. class Car extends Vehicle { public int speed() { return 60; } }  13. class RaceCar extends Car { public int speed() { return 150; }}  ......  21. RaceCar racer = new RaceCar();  22. Car car = new RaceCar();  23. Vehicle vehicle = new RaceCar();  24. System.out.println(racer.speed() + “, „ + car.speed()  25. + “, “+ vehicle.speed());  What is the result?() 

    • A、 0, 0,0
    • B、 150, 60, 0
    • C、 Compilation fails.
    • D、 150, 150, 150
    • E、 An exception is thrown at runtime.

    正确答案:D

  • 第17题:

    单选题
    The master’s authority to act in the interests of the cargo owner is part of his general authority as servant of the Shipowner,and therefore()will be liable if the master abuses his powers.
    A

    the Charterer

    B

    the Shipowner

    C

    the shipper

    D

    the cargo owner


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第18题:

    单选题
    This passage is written from the point of view of ______.
    A

    a man running for public office

    B

    an underpaid farm worker

    C

    a member of the clergy

    D

    an owner of a large farm

    E

    a farm animal


    正确答案: D
    解析:
    说话者用第三人称称呼人类表明它不属于人类。文中还提到“our labor tills the soil, our dung fertilizes it”,据此我们可以推测说话者是一个耕畜。

  • 第19题:

    单选题
    People try to avoid public transportation delays by using their own cars, and this_______ creates further problems.
    A

    in short

    B

    in case

    C

    in doubt

    D

    in turn


    正确答案: C
    解析:

  • 第20题:

    单选题
    How did Mr. Baker get to work?
    A

    By train and by car.

    B

    Just by car.

    C

    On foot.


    正确答案: C
    解析:
    题目问的是:贝克先生怎么上班?第二段第二句“he had to drive home from the railway station.”意思是“他不得不从火车站开车回家”,由此可以推断出他每天开车去火车站,坐火车去上班。所以A符合题意。

  • 第21题:

    单选题
    11. abstract class Vehicle { public int speed() { return 0; } }  12. class Car extends Vehicle { public int speed() { return 60; } }  13. class RaceCar extends Car { public int speed() { return 150; }}  ......  21. RaceCar racer = new RaceCar();  22. Car car = new RaceCar();  23. Vehicle vehicle = new RaceCar();  24. System.out.println(racer.speed() + “, „ + car.speed()  25. + “, “+ vehicle.speed());  What is the result?()
    A

     0, 0,0

    B

     150, 60, 0

    C

     Compilation fails.

    D

     150, 150, 150

    E

     An exception is thrown at runtime.


    正确答案: E
    解析: 暂无解析

  • 第22题:

    单选题
    A

    Regular driver training.

    B

    Improved highway design.

    C

    Stricter traffic regulations.

    D

    Better public transportation.


    正确答案: D
    解析:
    细节题。录音提到“Improved design has helped to make highways much safer”,可见“Improved design”是比较成功的措施。故选B。

  • 第23题:

    单选题
    以public修饰的类如:public class Car{…} 则Car()
    A

    可被其它程序包中的类使用

    B

    仅能被本程序包中的类使用

    C

    不能被任意其它类使用

    D

    不能被其它类继承


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    The public transportation is very convenient in that big city, so there _____ be any difficulty in traveling around.
    A

    mustn’t

    B

    wouldn’t

    C

    shouldn’t

    D

    needn’t


    正确答案: C
    解析:
    句意为“那个大城市的公共交通非常便利,因此在通行方面不应该出现问题”。shouldn’t表示“应该不会”,是一种猜测。mustn’t意思是“禁止”,wouldn’t意思是“不会”,needn’t意思是“不必要”。