更多“64 A for ever       B more or less   C no longer        D on”相关问题
  • 第1题:

    Matthew made ( ) than anyone else.

    A、much more mistakes

    B、many more mistakes

    C、little more mistakes

    D、few less mistakes


    参考答案:B

  • 第2题:

    Although banking transaction load is ever heavier, ______.

    A.there is less money among the people

    B.more funds are managed in commercial banks

    C.money management shows higher efficiency

    D.there is a gradual decline of funds in gross national product


    正确答案:A
    解析:文章第一段提到The increasing efficiency with which...in the number of financial trans- actions. 由于业务效率的不断提高,国民手中的资金在不断减少并反映在资金管理中,但银行业务仍在不断增加。

  • 第3题:

    The subway is much()than the bus.

    A.more faster

    B.less faster

    C.less fast

    D.faster


    参考答案:D

  • 第4题:

    How much do the majority of one way sales flights probably cost?

    A.Less than $44
    B.Between $44 and $64
    C.Around $100
    D.More than $100

    答案:C
    解析:
    注意题干中的表达tlle majority of。此题没有对所有机票的价格进行提问,而是对全体中占大部分的机票价格进行了提问。从第三段中的价格表来看。10种机票中有6种机票的价格位于94美元到104美元之间。因此占全体机票大多数机票价格的平均值。

  • 第5题:

    共用题干
    第一篇

    If your doctor could give you a drug that would let you live a healthy life for twice as long, would you take it?
    The good news is that we may be drawing near to that date.Scientists have already extended the lives of flies,worms and mice in laboratories. Many now think that using genetic treatments we will soon be able to extend human life to at least 140 years.This seems a great idea. Think of how much more time we could spend chasing our dreams,spending time with our loved ones,watching our families grow and have families of their own.
    "Longer life would give us a chance to recover from our mistakes and promote long term thinking,"says Dr Gregory Stock of the University of California School of Public Health."It would also raise productivity by adding to the year we can work."
    Longer lives don't just affect the people who live them. They also affect society as a whole. "We have war,poverty,all sorts of issues around,and I don't think any of them would be at all helped by having people live longer,"says US bioethicist Daniel Callahan,"The question is what we will get as a society?I suspect it won't be a better society."
    It would certainly be a very different society. People are already finding it more difficult to stay married. Divorce rates are rising. What would happen to marriage in a society where people lived for 140 years? And what would happen to family life if 9 or 10 generations of the same family were all alive at the same time?
    Research into ageing may enable women to remain fertile for longer. And that raises the prospect of having 100-year-old parents,or brothers and sisters born 50 years apart. We think of an elder sibling as someone who can protect us and offer help and advice. That would be hard to do if that sibling came from a completely different generation.
    Working life would also be affected,especially if the retirement age was lifted.More people would stay in work for longer. That would give us the benefits of age一skill,wisdom and good judgment.
    On the other hand,more people working for longer would create greater competition for jobs. It would make it more difficult for younger people to find a job. Top posts would be dominated by the same few individuals,making career progress more difficult. And how easily would a 25-year-old employee be able to communicate with a 125-year-old boss?
    Young people would be a smaller part of a society in which people lived to 140.It may be that such a society would place less importance on guiding and educating young people,and more on making life comfortable for the old.
    And society would feel very different if more of its members were older. There would be more wisdom,but less energy.Young people like to move about. Old people like to sit still.Young people tend to act without thinking.Old people tend to think without acting.Young people are curious and like to experience different things.Old people are less enthusiastic about change.In fact,they are less enthusiastic about everything.
    The effect of anti-ageing technology is deeper than we might think.But as the science advances,we need to think about these changes now."If this could ever happen,then we'd better ask what kind of society we want to get,"says Daniel Callahan."We had better not go anywhere near it until we have figure those problems out."

    Which of the following is NOT mentioned as one of the things that living longer might enable an individual to do?
    A:Spending more time with his family.
    B:Having more education.
    C:Realizing more dreams.
    D:Working longer.

    答案:B
    解析:
    文章详细描述了长寿使我们能够做到的事,选项A、C、D都提到了,仅有选项B,即“长寿可以让人更多地接受教育”没有提到,因此选B。
    文章第五段提到“现在人们已经觉得维持婚姻很困难”,这暗示了人们目前的婚姻关系已经十分脆弱、不稳定。因此选项A是正确的。
    文章第八段讲到了寿命延长、退休推迟可能带来的种种问题,但并没有提到雇主需要更多的钱来支付员工的工资。因此选择B项。
    文章第九段和第十段详细描述了人们长寿的话会出现的社会问题。选项中仅有C项的表述是正确的。
    最后一段中提到Callahan认为在搞清楚长寿社会会给我们带来哪些问题之前,最好不要急着搞杭衰老的技术,由此可见他对此是持保留的观点。

  • 第6题:


    A.have more sources of revenue
    B.have more balanced newsrooms
    C.are less dependent on advertising
    D.are less affected by readership

    答案:C
    解析:
    本题考查日本报业比美国报业更稳定的原因。文中比较了美国报业和日本报业在收益来源上的差异。美国报业过度依赖广告收入,广告收入的比例高达87%,而日本报业的广告收入比例则为35%,这样的比例使得日本报业更为稳定,因此C项“不太依赖广告”为正确答案。其他三项都是原文没有的比较。故本题选C。参考译文:随着报业的广告收益和发行收益结构合理性的提升,报业的运营日趋平衡。长期以来,美国报业畸形发展,过于依赖广告收益。经济合作与发展组织称:2008年,美国报业87%的利润来自广告。而同期日本报业的广告收入比例为35%。理所应当,日本报业更为稳定。

  • 第7题:

    less与more的区别()。

    • A、less比more内容显示的少
    • B、more显示文件内容时可以上下滚动而less不可以
    • C、less显示文件内容时可以上下滚动而more不可以
    • D、less比more内容显示的多

    正确答案:C

  • 第8题:

    单选题
    The farm produced more food than ______ thought possible during World War II.
    A

    ever be

    B

    would ever be

    C

    has ever been  

    D

    had ever been


    正确答案: B
    解析:
    在二战期间,这个农场生产的粮食要比他们想像的多。根据前面的produced可知这里要用过去完成时。

  • 第9题:

    单选题
    What’s the main idea of the passage?
    A

    Sit less, live longer.

    B

    Exercise more for a healthier life.

    C

    Watching TV is harmful.

    D

    Never sit down.


    正确答案: B
    解析:
    本题为主旨题。全文主要讲述的是长期坐着的坏处,呼吁大家站起来运动,文章第一段说每天坐着的时间不超过三个小时可以多活两年。A项符合题意。文章虽然提到了锻炼的好处以及看电视的坏处,但是中心不是这两个,因此B、C项可以排除。D项“永远不要坐下”太绝对了,作者并没有这种意思,因此可以排除。

  • 第10题:

    单选题
    According to the passage, what did Darwin believe would happen to human emotions that were not expressed?
    A

    They would become less intense.

    B

    They would last longer than usual.

    C

    They would cause problems later.

    D

    They would become more negative.


    正确答案: C
    解析:
    从第三段“…The free expression by outward signs of an emotion intensifies it. On the other hand, the repression, as far as possible, of all outward signs softens our emotions.”可知,达尔文认为,压制人们的情感使其不表达出来将会舒缓人们的情感。

  • 第11题:

    单选题
    75.  A  more and more    B  all at once   C  more or less    D a great deal
    A

    A

    B

    B

    C

    C

    D

    D


    正确答案: A
    解析:

  • 第12题:

    单选题
    Which of the following statements is TRUE?
    A

    The less education he or she has, the more regrets she or he would have.

    B

    The more education he or she has, the less regrets she or he would have.

    C

    More women than men had regrets about love and family.

    D

    The regret of action seems to last longer than that of inaction.


    正确答案: B
    解析:

  • 第13题:

    Education will no longer be meaningful as people have more and more information at their fingertips.()

    此题为判断题(对,错)。


    参考答案:×

  • 第14题:

    Compared with their American counterparts, Japanese newspapers are much more stable because they______.

    A.have more sources of revenue

    B.have more balanced newsrooms

    C.are less dependent on advertising

    D.are less affected by readership


    正确答案:C
    解析:推理题。题干中的American和Japanese定位在第四段。第四段第一句指出报业通过读者和广告收入健康的组合而变得更为平衡了。然后对比美国和日本报业的情况,美国报业过分依赖广告,而日本的比例是35%,因此日本报业就更为稳定了。因此日本报业稳定的原因是不过分依赖广告,对应[C]选项。其他选项在原文都没有对应,属于无中生有。

  • 第15题:

    The number of the trees around my village is getting _________.

    A、larger and larger

    B、higher and higher

    C、more and more

    D、less and less


    正确答案:A

  • 第16题:

    共用题干
    Who Want to Live Forever?
    If your doctor could give you a drug that would let you live a healthy life for twice as long,would you take it?
    The good news is that we may be drawing near to that date.Scientists have already extended the lives of flies,worms and mice in laboratories.Many now think that using genetic treatments we will soon be able to extend human life to at least 140 years.
    This seems a great idea.Think of how much more time we could spend chasing our dreams,spending time with our loved ones,watching our families grow and have families of their own.
    "Longer life would give us a chance to recover from our mistakes and promote long term thinking," says Dr.Gregory Stock of the University of California School of Public Health."It would also raise productivity by adding to the year we can work."
    Longer lives don't just affect the people who live them.They also affect society as a whole."We have war,poverty,all sorts of issues around,and I don't think any of them would be at all helped by having people live longer,"says US bioethicist Daniel Callahan."The question is‘What will we get as a society?'I suspect it won't be a better society."
    It would certainly be a very different society.People are already finding it more difficult to stay married.
    Divorce rates are rising.What would happen to marriage in a society where people lived for 140 years?And what would happen to family life if 9 or 10 generations of the same family were all alive at the same time? Research into ageing may enable women to remain fertile for longer.And that raises the prospect of having 100-year-old parents,or brothers and sisters born 50 years apart.We think of an elder sibling as someone who can protect us and offer help and advice.That would be hard to do if that sibling came from a completely different generation.
    Working life would also be affected,especially if the retirement age was lifted.More people would stay in work for longer.That would give us the benefits of age-skill,wisdom and good judgment.
    On the other hand,more people working for longer would create greater competition for jobs.It would make it more difficult for younger people to find a job.Top posts would be dominated by the same few individuals,making career progress more difficult.And how easily would a 25 -year-old employee be able to communicate with a 1 25 -year-old boss?
    Young people would be a smaller part of a society in which people lived to 140.It may be that such a society would place less importance on guiding and educating young people,and more on making life comfortable for the old.
    And society would feel very different if more of its members were older.There would be more wisdom, but less energy.Young people like to move about.Old people like to sit still.Young people tend to act without thinking.Old people tend to think without acting.Young people are curious and like to cxperience different things.Old people are less enthusiastic about change.In fact,they are less,enthusiastic about everything.
    The effect of anti一ageing technology is deeper than we might think.But as the science advances,we need to think about these changes now.
    "If this could ever happen,then we'd better ask what kind of society we want to get,"says Daniel Callahan."We had better not go anywhere near it until we have figure those problems out."

    Which of the following is implied in the sixth paragraph?
    A:Marriages in the US today are quite unstable.
    B:More and more people in the US today want to get married.
    C:Living longer would make it easier for people to maintain their marital ties.
    D:If people live longer,they would stay in marriage longer.

    答案:A
    解析:
    由文章第三段内容可知,延长寿命让人们可以有更多的时间追逐梦想、陪伴爱人、看到自己后代的成长。第四段最后一句又指出,延长寿命还可以使我们工作更久。仅B项的内容在文中没有提到。
    由文章第六段前三句的内容可知,如今人们保持婚姻越来越困难,离婚率也在上升。故本题选A。
    A、C、D三项的内容都在文章第九段有所涉及,只有B项在文中没有提到。故本题选B。
    由文章第十段和第十一段的内容可知,老龄化社会中,社会更关注的是使老年人生活得更安逸,变得拥有更多智慧,但少了一些活力,且缺乏对新事物的好奇和改变的激情。故本题选C。
    由文章最后一段的内容可知,Daniel Callahan认为,在没有搞清老龄化社会将带来的问题之前,最好不要急于向这方面发展。

  • 第17题:

    There is no reason they should limit how much vitamin you take,____they can limit how much water you drink.

    A.no less than

    B.not any more than

    C.no more than

    D.much more or less

    答案:B
    解析:
    题目意为“他们没有理由限制你摄入多少维生素,正如他们没有理由限制你喝多少水。”no...more than或no/not any more than意为“与……同样不”。选项A意为“不少于,多达”,选项B意为“与……同样不”,选项C意为“只是,只不过”,选项D意为“差不多”。
      

  • 第18题:

    Sisal rope is ()than manila rope.

    • A、stronger and more flexible
    • B、less strong and less flexible
    • C、less strong and more flexible
    • D、more strong and less flexible

    正确答案:A

  • 第19题:

    单选题
    Sisal rope is ()than manila rope.
    A

    stronger and more flexible

    B

    less strong and less flexible

    C

    less strong and more flexible

    D

    more strong and less flexible


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第20题:

    单选题
    In comparison with Voltaire, Sir Winston Churchill ______.
    A

    was happier with three hours of sleep

    B

    would sleep more when stretched out

    C

    would enjoy a longer sleep if possible

    D

    was less happy when he was asleep


    正确答案: C
    解析:
    文章第二段指出Voltaire(伏尔泰)睡3个小时就行,而Sir Winston Churchill(温斯顿·丘吉尔爵士)在情况允许的条件下可以连续(at a stretch)睡12到14个小时,因此C项为正确答案。

  • 第21题:

    单选题
    Sleep is a funny thing because ______.
    A

    the longer one sleeps, the less sound sleep he gets

    B

    the more sleep one gets, the more likely a stroke occurs

    C

    many people stick to about eight hours of sleep to stay fine

    D

    many people who sleep six hours a night still feel energetic in the day


    正确答案: D
    解析:
    文章第一段讲“睡眠是一件很有趣的事情。都说我们每天晚上要有7到8个小时的睡眠,但是我们很多人睡眠时间都没有这么长,平时也没什么问题。”D项说“有些人即使睡六个小时也能够一天很有精神”正是第一段的意思的另一种说法,所以D项正确。A、B两项均没有对第一段全面了解,以偏概全。C项文中没有提到。

  • 第22题:

    单选题
    The farm produced more food than _____ thought possible during World War II.
    A

    ever be

    B

    would ever be

    C

    has ever been

    D

    had ever been


    正确答案: A
    解析:
    句意:在二战期间,这个农场生产的粮食要比他们想像的多。根据前面的produced可知这里要用过去完成时。

  • 第23题:

    单选题
    Compared with the Americans, Costa Ricans _____.
    A

    have a healthier way of life

    B

    enjoy a longer life expectancy

    C

    are more dependent on medicine

    D

    are less concerned about their health


    正确答案: D
    解析:
    最后一段前三句说为什么美国人的寿命比哥斯达黎加人的寿命短?原因在于行为的差异。美国人运动少,吃得多,开车多,吸烟多,生活更封闭。也就是说哥斯达黎加人生活方式更健康。