更多“单选题______tomorrow, she would get there on Sunday.A Would she leaveB If she leavesC Were she to leaveD If she had left”相关问题
  • 第1题:

    Helen ___ her key in the office so she had to wait until her husband ___ home.

    A has left; comes

    B left; had come

    C had left; came

    D had left;would come


    参考答案:C

  • 第2题:

    She was so interested in the book that she () it for three hours before she realized it.

    A、had read

    B、read

    C、was reading

    D、would have read


    参考答案:A

  • 第3题:

    ____ right now, she would not be late for the class.

    A.Would she leave

    B.If she leave

    C.Were she to leave

    D.If she had left


    正确答案:C

  • 第4题:

    Before she began to study at Beijing University, she( )in a factory for five years.

    A. had worked

    B. work

    ed

    C. has worked

    D. would work


    正确答案:A

  • 第5题:

    It was Ann′s first experience of flying..She had always been afraid of heights and so was prepared?to be frightened.Only the fact that she was going to meet her son who she had not seen for?three years had given her the courage to make the flight.
    She sat in her seat,her hands gripping its arms,her seat belt already fastened.The air hostess?was talking,telling everyone what to do in case of emergency,showing them where their life-jackets?were.The plane was crowded,and every seat was full.From her window seat,getting out in a hurry?would be impossible,thought Ann.In any case who would want to get out of a plane in mid-air?
    The engines began to shake--the noise increased till it was like a great rushing wind.She?looked out to see the runway slip past at astonishing speed.She wanted to cry out--to stop the plane?before it left the ground,but she knew she was trapped in this great roaring machine.I must scream,she told herself,and put her hands over her eyes.
    There was a strange feeling as if she were going up in a lift.The noise died down.Carefully she?opened her eyes.Through the window she saw a great carpet of cloud above,so beautiful that she?stared in wonder,hardly turning away from the window till they touched down.


    How was Ann sitting before the plane took off?《》()

    A.With her arms folded.
    B.With her seat belt undone.
    C.Holding tight to her seat belt.
    D.Holding on to part of the seat.

    答案:D
    解析:
    【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章第二段第一句表明,安坐在座位上,双手紧握着扶手。故选D。

  • 第6题:

    It was Ann′s first experience of flying..She had always been afraid of heights and so was prepared?to be frightened.Only the fact that she was going to meet her son who she had not seen for?three years had given her the courage to make the flight.
    She sat in her seat,her hands gripping its arms,her seat belt already fastened.The air hostess?was talking,telling everyone what to do in case of emergency,showing them where their life-jackets?were.The plane was crowded,and every seat was full.From her window seat,getting out in a hurry?would be impossible,thought Ann.In any case who would want to get out of a plane in mid-air?
    The engines began to shake--the noise increased till it was like a great rushing wind.She?looked out to see the runway slip past at astonishing speed.She wanted to cry out--to stop the plane?before it left the ground,but she knew she was trapped in this great roaring machine.I must scream,she told herself,and put her hands over her eyes.
    There was a strange feeling as if she were going up in a lift.The noise died down.Carefully she?opened her eyes.Through the window she saw a great carpet of cloud above,so beautiful that she?stared in wonder,hardly turning away from the window till they touched down.


    How did Ann feel after she had opened her eyes?《》()

    A.Very much pleased.
    B.Very much frightened.
    C.Greatly attracted.
    D.Greatly surprised.

    答案:C
    解析:
    【考情点拨】推理判断题。【应试指导】文章最后一段讲述到,飞机起飞后,安睁开双眼,看到窗外的美景,被深深地吸引。故选C。

  • 第7题:

    She won′t be available between 6 and 8,for she ______ an important meeting.

    A.has had
    B.had had
    C.would have had
    D.will be having

    答案:D
    解析:
    考查时态。句意为“6点到8点这段时间她不在,因为那时她会参加一个重要的会议”。由 won’t可判断前半句是一般将来时,后半句解释原因,表示在6点到8点那个时间段正在发生的事情,所以用将来进行时,故选D。

  • 第8题:

    Literacy Volunteer Last summer I went through a training program and became a literacy volunteer (扫盲志愿者). The training I received, though excellent, did not tell me how it was to work with a real student, however. When I began to discover what other people's lives were like because they could not read, I realized the true importance of reading. My first student Jane was a 44-year-old single mother of three. In the first lesson, I found out she walked two miles to the nearest supermarket twice a week because she didn't know which bus to take. When I told her I would get her a bus schedule, she told me it would not help because she could not read it. She said she also had difficulty once she got to the supermarket because she couldn't always remember what she needed. Since she did not know words, she could not write out a shopping list. Also, she could only recognize items by their labels. As a result, if the product had a different label, she would not recognize it as the product she wanted. As we worked together, learning how to read built Jane's self-confidence, which encouraged her to continue in her studies. She began to make rapid progress and was even able to take the bus to the supermarket. After this successful trip, she reported how self-confident she felt. At the end of the program, she began helping her youngest son, Tony, a shy first grader, with his reading. She sat with him before he went to sleep and together they would read bedtime stories. When his eyes became wide with excitement as she read pride was written all over her face, and she began to see how her own hard work in learning to read paid off. As she described this experience, I was proud of myself, too. I found that helping Jane to build her self-confidence was more rewarding than anything I had ever done before. As a literacy volunteer, I learned a great deal about teaching and helping others. In fact, I may have learned more from the experience than Jane did. If the product had a different label,she would not recognize it as the product she wanted.()

    • A、True
    • B、False
    • C、Not Given

    正确答案:A

  • 第9题:

    Before she left on the trip, she()hard.

    • A、trained
    • B、has trained
    • C、would trained
    • D、had trained

    正确答案:D

  • 第10题:

    单选题
    Literacy Volunteer Last summer I went through a training program and became a literacy volunteer (扫盲志愿者). The training I received, though excellent, did not tell me how it was to work with a real student, however. When I began to discover what other people's lives were like because they could not read, I realized the true importance of reading. My first student Jane was a 44-year-old single mother of three. In the first lesson, I found out she walked two miles to the nearest supermarket twice a week because she didn't know which bus to take. When I told her I would get her a bus schedule, she told me it would not help because she could not read it. She said she also had difficulty once she got to the supermarket because she couldn't always remember what she needed. Since she did not know words, she could not write out a shopping list. Also, she could only recognize items by their labels. As a result, if the product had a different label, she would not recognize it as the product she wanted. As we worked together, learning how to read built Jane's self-confidence, which encouraged her to continue in her studies. She began to make rapid progress and was even able to take the bus to the supermarket. After this successful trip, she reported how self-confident she felt. At the end of the program, she began helping her youngest son, Tony, a shy first grader, with his reading. She sat with him before he went to sleep and together they would read bedtime stories. When his eyes became wide with excitement as she read pride was written all over her face, and she began to see how her own hard work in learning to read paid off. As she described this experience, I was proud of myself, too. I found that helping Jane to build her self-confidence was more rewarding than anything I had ever done before. As a literacy volunteer, I learned a great deal about teaching and helping others. In fact, I may have learned more from the experience than Jane did. If the product had a different label,she would not recognize it as the product she wanted.()
    A

    True

    B

    False

    C

    Not Given


    正确答案: C
    解析: 第二段最后给出了相关信息,即if the product had … she wanted,可知本题干说法正确。答案为A。

  • 第11题:

    单选题
    Laura would have been more considerate if she had changed a little bit, _____?
    A

    hadn’t she

    B

    hasn’t she

    C

    wouldn’t she

    D

    didn’t she


    正确答案: B
    解析:
    虚拟语气及反义疑问句题。一般来说,反义疑问句要与主句的主语和谓语相对应,主句的谓语部分为would have been…,主语为Laura,在反义疑问句中用she指代,所以本题应选C。

  • 第12题:

    单选题
    Whenever they went out together, she would feel ______ , because she thought she was not to be trusted.
    A

    reliable

    B

    upset

    C

    calm

    D

    excited


    正确答案: B
    解析:
    句意:他们无论什么时候一起出去,她都会感到失望,因为她认为自己不被信任。根据because解释的内容可知,upset符合语境。故答案是B项。

  • 第13题:

    —Was Mary in the office when you arrived there?—Yes , but she _____ soon afterwards.

    A had left

    B left

    C would leave

    D will leave


    参考答案:B

  • 第14题:

    “Have you seen Ann at the concert?”“No, but she said she would come,?”()

    A. didn’t she

    B. wouldn’t she

    C. did she

    D. would she


    参考答案:A

  • 第15题:

    If she had studied harder, she ____________.

    A、would succeed

    B、had succeeded

    C、should succeed

    D、would have succeeded


    正确答案:D

  • 第16题:

    Louise decided to lend money to the author because__________.

    A.She wanted to join his company
    B.She knew he would build a team
    C.She knew his plan would succeed
    D.She wanted to help promote his sales

    答案:C
    解析:
    由文章倒数第五段“She knew l was dying for money and I had prospects…”可知,Louise认为作者的公司很有希望。故选C项。

  • 第17题:

    It was Ann′s first experience of flying..She had always been afraid of heights and so was prepared?to be frightened.Only the fact that she was going to meet her son who she had not seen for?three years had given her the courage to make the flight.
    She sat in her seat,her hands gripping its arms,her seat belt already fastened.The air hostess?was talking,telling everyone what to do in case of emergency,showing them where their life-jackets?were.The plane was crowded,and every seat was full.From her window seat,getting out in a hurry?would be impossible,thought Ann.In any case who would want to get out of a plane in mid-air?
    The engines began to shake--the noise increased till it was like a great rushing wind.She?looked out to see the runway slip past at astonishing speed.She wanted to cry out--to stop the plane?before it left the ground,but she knew she was trapped in this great roaring machine.I must scream,she told herself,and put her hands over her eyes.
    There was a strange feeling as if she were going up in a lift.The noise died down.Carefully she?opened her eyes.Through the window she saw a great carpet of cloud above,so beautiful that she?stared in wonder,hardly turning away from the window till they touched down.

    Ann thought she would be frightened because__________《》()

    A.she had never flown before
    B.she had a fear of being in high places
    C.she hadn't made proper preparations
    D.she was naturally timid

    答案:B
    解析:
    【考情点拨】事实细节题=【应试指导】文章第一段第二句指出,安患有恐高症,所以已做好了首次坐飞机害怕的准备。

  • 第18题:

    It was Ann′s first experience of flying..She had always been afraid of heights and so was prepared?to be frightened.Only the fact that she was going to meet her son who she had not seen for?three years had given her the courage to make the flight.
    She sat in her seat,her hands gripping its arms,her seat belt already fastened.The air hostess?was talking,telling everyone what to do in case of emergency,showing them where their life-jackets?were.The plane was crowded,and every seat was full.From her window seat,getting out in a hurry?would be impossible,thought Ann.In any case who would want to get out of a plane in mid-air?
    The engines began to shake--the noise increased till it was like a great rushing wind.She?looked out to see the runway slip past at astonishing speed.She wanted to cry out--to stop the plane?before it left the ground,but she knew she was trapped in this great roaring machine.I must scream,she told herself,and put her hands over her eyes.
    There was a strange feeling as if she were going up in a lift.The noise died down.Carefully she?opened her eyes.Through the window she saw a great carpet of cloud above,so beautiful that she?stared in wonder,hardly turning away from the window till they touched down.


    Why did Ann want to scream?《》()

    A.Because the plane didn't leave the ground.
    B.Because she couldn't make the plane stop.
    C.Because she couldn't hear the wind.
    D.Because she couldn't see the runway.

    答案:B
    解析:
    【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章第三段第三、四句指出,在飞机起飞前安想叫喊出来让它停下来.但她又不能让飞机停下来,所以她想scream。

  • 第19题:

    Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States,yet she had only just begun painting in her late seventies.As she once said of herself:“I would never sit back in a rocking-chair,waiting for someone to help me.”
    She was born on a farm in New York State.At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven,she married Thomas Moses,the tenant of hers.They farmed most of their lives.She had ten children,of whom five survived;her husband died in 1928.
    Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby,but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time.Her pictures were first sold at an exhibition,and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted.Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art,and in 1940 she had her first exhibition in New York.Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures:careful and lively pictures of the country life she had known,with a wonderful sense of color and form.
    Which of the following would be the best title for the passage

    A.Grandma Moses
    B.The Children of Grandma Moses
    C.Grandma Moses:Her Best Pictures
    D.Grandma Moses and Her First Exhibition

    答案:A
    解析:

  • 第20题:

    Before she began to study at Beijing University, she()in a factory for five years.

    • A、had worked
    • B、worked
    • C、has worked
    • D、would work

    正确答案:A

  • 第21题:

    Literacy Volunteer Last summer I went through a training program and became a literacy volunteer (扫盲志愿者). The training I received, though excellent, did not tell me how it was to work with a real student, however. When I began to discover what other people's lives were like because they could not read, I realized the true importance of reading. My first student Jane was a 44-year-old single mother of three. In the first lesson, I found out she walked two miles to the nearest supermarket twice a week because she didn't know which bus to take. When I told her I would get her a bus schedule, she told me it would not help because she could not read it. She said she also had difficulty once she got to the supermarket because she couldn't always remember what she needed. Since she did not know words, she could not write out a shopping list. Also, she could only recognize items by their labels. As a result, if the product had a different label, she would not recognize it as the product she wanted. As we worked together, learning how to read built Jane's self-confidence, which encouraged her to continue in her studies. She began to make rapid progress and was even able to take the bus to the supermarket. After this successful trip, she reported how self-confident she felt. At the end of the program, she began helping her youngest son, Tony, a shy first grader, with his reading. She sat with him before he went to sleep and together they would read bedtime stories. When his eyes became wide with excitement as she read pride was written all over her face, and she began to see how her own hard work in learning to read paid off. As she described this experience, I was proud of myself, too. I found that helping Jane to build her self-confidence was more rewarding than anything I had ever done before. As a literacy volunteer, I learned a great deal about teaching and helping others. In fact, I may have learned more from the experience than Jane did. Jane could not recognize items by their labels.()

    • A、True
    • B、False
    • C、Not Given

    正确答案:B

  • 第22题:

    单选题
    Literacy Volunteer Last summer I went through a training program and became a literacy volunteer (扫盲志愿者). The training I received, though excellent, did not tell me how it was to work with a real student, however. When I began to discover what other people's lives were like because they could not read, I realized the true importance of reading. My first student Jane was a 44-year-old single mother of three. In the first lesson, I found out she walked two miles to the nearest supermarket twice a week because she didn't know which bus to take. When I told her I would get her a bus schedule, she told me it would not help because she could not read it. She said she also had difficulty once she got to the supermarket because she couldn't always remember what she needed. Since she did not know words, she could not write out a shopping list. Also, she could only recognize items by their labels. As a result, if the product had a different label, she would not recognize it as the product she wanted. As we worked together, learning how to read built Jane's self-confidence, which encouraged her to continue in her studies. She began to make rapid progress and was even able to take the bus to the supermarket. After this successful trip, she reported how self-confident she felt. At the end of the program, she began helping her youngest son, Tony, a shy first grader, with his reading. She sat with him before he went to sleep and together they would read bedtime stories. When his eyes became wide with excitement as she read pride was written all over her face, and she began to see how her own hard work in learning to read paid off. As she described this experience, I was proud of myself, too. I found that helping Jane to build her self-confidence was more rewarding than anything I had ever done before. As a literacy volunteer, I learned a great deal about teaching and helping others. In fact, I may have learned more from the experience than Jane did. When 1 began to discover what other people's lives were like because they could not read,I realized the true importance of reading.()
    A

    True

    B

    False

    C

    Not Given


    正确答案: C
    解析: 第一段最后两行讲到When I began … importance of reading,可知本题说法正确。答案为A。

  • 第23题:

    单选题
    ______tomorrow, she would get there on Sunday.
    A

    Would she leave

    B

    If she leaves

    C

    Were she to leave

    D

    If she had left


    正确答案: B
    解析:

  • 第24题:

    单选题
    Which of the following statements is TRUE?
    A

    The less education he or she has, the more regrets she or he would have.

    B

    The more education he or she has, the less regrets she or he would have.

    C

    More women than men had regrets about love and family.

    D

    The regret of action seems to last longer than that of inaction.


    正确答案: B
    解析: