问答题San Francisco, open your Golden Gate, sang the girl in the theatre. She never finished her song. That date was 18th April, 1906. The earth shook and the roof suddenly divided, buildings crashed to the ground and people rushed out into the streets. The

题目
问答题
San Francisco, open your Golden Gate, sang the girl in the theatre. She never finished her song. That date was 18th April, 1906. The earth shook and the roof suddenly divided, buildings crashed to the ground and people rushed out into the streets. The dreadful earthquake destroyed the city that had grown up when men discovered gold in the deserts of California. But today the streets of San Francisco stretch over more than forty steep hills, rising like huge cliffs above the blue waters of the Pacific Ocean.

相似考题
更多“San Francisco, open your Golden Gate, sang the girl in the t”相关问题
  • 第1题:

    Which one is the longest cross-sea bridge in the world?()

    A、It is the Golden Gate Bridge

    B、It is the London Bridge

    C、It is the Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge


    答案:A

  • 第2题:

    在IP-SAN环境中,在SUSE Linux 10 操作系统下连接存储设备的方式正确的是 ()

    A. open-iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP

    B. iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP

    C. open iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP

    D. iscsiadm -m discovery -t st -ip 存储IP


    参考答案:B

  • 第3题:

    ---()is your girl friend like? ----She is very kind and good-looking

    • A、How
    • B、What
    • C、Which
    • D、Who

    正确答案:B

  • 第4题:

    You are designing a client computer upgrade strategy for Contoso.Ltd.  What should you do?()

    • A、 Use the ldifde command to migrate user settings.
    • B、 Use the User State Migration Tool (USMT) to Migrate user settings.
    • C、 Create trust relationships between the Chicago domain and the San Francisco domain. Use the Active Directory Migration Tool (ADMT) to migrate user settings.
    • D、 Create trust relationships between the forest root domain and the San Francisco domain. Use the Active Directory Migration Tool (ADMT) to migrate user settings.

    正确答案:B

  • 第5题:

    单选题
    You are designing a strategy for adding the additional hardware necessary to support Contoso, Ltd.  What should you do?()
    A

     Add a T1 Wan Link Between Chicago and San Francisco.

    B

     Add a T3 Wan Link Between Chicago and San Francisco.

    C

     Add a Basic ISDN Connection between Chicago and San Francisco.

    D

     Configure HighSpeed modems in Chicago and San Francisco to support demand-dial routing.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第6题:

    单选题
    Unlike the globe valve, gate valves give full bore flow without change of direction, such a valve is not suitable to partially open operationAccording to the above sentence, which of the following statements is not true?()
    A

    The globe valve may be suitable for partially open operation

    B

    The globe valve will give full bore flow with change of direction

    C

    The gate valve gives full bore flow with change of direction

    D

    The gate valve is suitable for full bore operation only


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第7题:

    单选题
    Girl: Hi Paul—looking forward to your holiday?  Boy: Oh, yeah—it’s going to be great. Though I’m a bit worried that I’ve packed the wrong clothes. I don’t think the weather’s going to be as good as I hoped.  Girl: ______  Boy: That’s right—my first flight.
    A

    Everything will be OK, isn’t it?

    B

    You’re flying on Saturday, aren’t you?

    C

    It’s far from here, as everybody knows.

    D

    That’s a good idea, anyway.


    正确答案: D
    解析:
    在这个对话中女孩询问男孩他的假期情况,男孩准备去度假。在空处应该是女孩提出的一个问题,只有B项符合要求。

  • 第8题:

    问答题
    San Francisco  San Francisco, open your Golden Gate, sang the girl in the theatre. She never1 finished her song. That date was 18th April, 1906. The earth shook and the roof suddenly divided, buildings crashed2 to the ground and people rushed out into the streets. The dreadful earthquake destroyed the city that had grown up when men discovered gold in the deserts of California. But today the streets of San Francisco stretch over more than forty steep hills, rising like huge cliffs above the blue waters of the Pacific Ocean  The best way to see this splendid city, where Spanish people were the first to make their homes, is to take one of the old cable cars which run along the nine main avenues. Fares are cheap;they have not risen, I’m told, for almost a hundred years4.  You leave5 the palm trees in Union Square—the heart of San Francisco—and from the shop signs and the faces around you, you will notice that in the city live people from many nations—Austrians, Italians, Chinese and others—giving each part a special character. More Chinese live in China Town than in any other part of the world outside China. Here, with Chinese restaurants,  Chinese post-boxes, and even odd telephone-boxes that look like pagodas, it is easy to feel you are in China itself.  Fisherman’s Wharf, a place all foreigners want to see, is at the end of the ride. You get out, pause perhaps to help the other travelers to swing the cable Car on its turntable(a city custom), and then set out to find a table in one of the gay little restaurants beside the harbor. As you enjoy the fresh Pacific seafood you can admire the bright red paint of the Golden Gate Bridge in the harbor and watch the traffic crossing beneath the tall towers on its way to the pretty village of Tiberon.

    正确答案: 【参考译文】
    漫步旧金山 “旧金山,敞开你的金门吧!”剧院里女歌手唱道,可惜她再也没能唱完。这一天是1906年4月18日,大地震动,屋顶猛地开裂,楼房轰然倒塌,人们纷纷从屋里逃出,冲上街头。这座城市早在人们于加州沙漠发现金矿起,就兴盛起来,却遭此可怕的地震,毁于一旦(却毁于这场可怕的地震)。然而,时至今日,旧金山的街道四处延伸(四通八达),遍布四十多座陡峭的小山。那些小山像悬崖峭壁般高耸于太平洋蓝色的海域之上。
    要游览这座西班牙人最早在此落户的绚丽城市,最好的办法是乘坐旧式缆车。缆车穿越九条主大街,收费低廉,据说近百年来一直没涨过价。
    联合广场是旧金山的中心。你从广场棕榈树下向外行,扫视店铺招牌和周围形形色色的面孔,就会注意到这座城市里居住着来自许多国家的人——奥地利人、意大利人、中国人等等——这就使每一地段呈现出迥然不同的特色。唐人街住着许多华人,其人数之众超过中国本土之外任何地方。这里有中国风味的餐馆、中国式邮筒,甚至还有奇异的电话亭,形如宝塔。凡此种种,不费想象就令你恍若置身中国境内了。
    缆车的终点站是“渔民码头”,海外游客均想一睹为快。你下车后,稍做停留,遵照当地风俗,帮助其他游客推动转车台上的缆车,使之掉头转向,然后移步到码头旁边一家装饰华丽的小饭馆里找个座位坐下。你可以一边品尝太平洋的海鲜,一边欣赏海港里漆色鲜红的金门大桥,观看林立的高楼之下通往美丽村庄“蒂伯龙”的交通线上络绎不绝的车辆。
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    Who is against the bill?
    A

    Govemor Jerry Brown.

    B

    Assemblyman Donald Wagner.

    C

    Assemblyman Jim Woocl.

    D

    The mayor of San Francisco.


    正确答案: C
    解析:

  • 第10题:

    单选题
    ()is your girl friend like? She is very kind and goodlooking.
    A

    How

    B

    What

    C

    Which

    D

    Who


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    Some museums in San Francisco are open every day, but some are only open ______.
    A

    on weekdays

    B

    on weekends

    C

    on certain days

    D

    on holidays


    正确答案: B
    解析:
    细节理解题。第一段第五句提到“Some are only open on certain days. ”可知,答案选C正确。

  • 第12题:

    单选题
    A

    A rescuer on the Golden Gate Bridge.

    B

    A professional diver.

    C

    A telephone operator.

    D

    A guard on the Golden Gate Bridge.


    正确答案: C
    解析:
    细节题。文章首句交代Larry是“one of the rescuers on the Golden Gate Bridge”,故A项正确。

  • 第13题:

    Tony Zhang teaches kungfu in San Francisco not only to ____ a living, but also to promote Chinese culture.

    A. take

    B. make

    C. break

    D. bake


    正确答案:B

  • 第14题:

    ()is your girl friend like? She is very kind and goodlooking.

    AHow

    BWhat

    CWhich

    DWho


    B

  • 第15题:

    在IP-SAN环境中,在SUSE Linux 10 操作系统下连接存储设备的方式正确的是 ()

    • A、open-iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP
    • B、iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP
    • C、open iscsiadm -m discovery -t st -p 存储IP
    • D、iscsiadm -m discovery -t st -ip 存储IP

    正确答案:B

  • 第16题:

    You are designing a strategy for adding the additional hardware necessary to support Contoso, Ltd.  What should you do?()

    • A、 Add a T1 Wan Link Between Chicago and San Francisco.
    • B、 Add a T3 Wan Link Between Chicago and San Francisco.
    • C、 Add a Basic ISDN Connection between Chicago and San Francisco.
    • D、 Configure HighSpeed modems in Chicago and San Francisco to support demand-dial routing.

    正确答案:A

  • 第17题:

    单选题
    San Francisco has many museums for you to visit and ______.
    A

    learn something new

    B

    play computer games

    C

    watch the movies

    D

    click on Information


    正确答案: C
    解析:
    【文章大意】旧金山有许多博物馆,如艺术博物馆、科学博物馆、历史博物馆,还有其他专门的博物馆。每到一处都能学到一些新的东西。有的博物馆门票很贵,但有时也有免费日,有的博物馆是免费开放的。许多博物馆都有网站,人们可以在相应网站上获取其信息。
    细节理解题。根据第一段第二句内容“You can visit one and learn something new. ”可知,旧金山有很多供人们参观和学习新事物的博物馆。

  • 第18题:

    填空题
    The San Francisco library requires its visitors to take a two-hour course before they can use the library.____

    正确答案: H
    解析:
    由题干中“The San Francisco library”和“before they can use the library”定位至H段。由本段可知,人们在使用旧金山图书馆之前需要上两个小时的课(take a two-hour)学习怎样使用图书馆,故匹配段落为H段。

  • 第19题:

    问答题
    San Francisco, open your Golden Gate, sang the girl in the theatre. She never finished her song. That date was 18th April, 1906. The earth shook and the roof suddenly divided, buildings crashed to the ground and people rushed out into the streets. The dreadful earthquake destroyed the city that had grown up when men discovered gold in the deserts of California. But today the streets of San Francisco stretch over more than forty steep hills, rising like huge cliffs above the blue waters of the Pacific Ocean.

    正确答案:
    “旧金山,敞开你的金门吧!”剧院里女歌手唱道,可惜她再也没能唱完。这一天是1906年4月18日,大地震动,屋顶猛地开裂,楼房轰然2倒塌,人们纷纷从屋里逃出,冲上街头。这座城市早在人们于加州沙漠发现金矿起,就兴盛起来,却遭此可怕的地震,毁于一旦(却毁于这场可怕的地震)。然而,时至今日,旧金山的街道四处延伸(四通八达),遍布四十多座陡峭的小山。那些小山像悬崖峭壁般高耸于太平洋蓝色的海域之上。
    解析: 暂无解析

  • 第20题:

    单选题
    In fact Peter would rather have left for San Francisco than ()in New York.
    A

    to stay

    B

    stayed

    C

    stay

    D

    having stayed


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    Examine the description of the CUSTOMERS table: CUSTOMER_ID NUMBER(4) NOT NULL CUSTOMER_NAME VARCHAR2(100) NOT NULL STREET_ADDRESS VARCHAR2(150) CITY_ADDRESS VARCHAR2(50) STATE_ADDRESS VARCHAR2(50) PROVINCE_ADDRESS VARCHAR2(50) COUNTRY_ADDRESS VARCHAR2(50) POSTAL_CODE VARCHAR2(12) CUSTOMER_PHONE VARCHAR2(20) The CUSTOMER_ID column is the primary key for the table. Which statement returns the city address and the number of customers in the cities Los Angeles or San Francisco?()
    A

    SELECT city_address, COUNT(*) FROM customers WHERE city_address IN ('Los Angeles', 'San Francisco');

    B

    SELECT city_address, COUNT(*) FROM customers WHERE city_address IN ('Los Angeles', 'San Francisco') GROUP BY city_address;

    C

    SELECT city_address, COUNT(customer_id) FROM customers WHERE city_address IN ('Los Angeles', 'San Francisco') GROUP BY city_address, customer_id;

    D

    SELECT city_address, COUNT(customer_id) FROM customers GROUP BY city_address IN ('Los Angeles', 'San Francisco');


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第22题:

    填空题
    Computers are more prominently displayed than books in the San Francisco Public Library.____

    正确答案: B
    解析:
    由题干中“the San Francisco Public Library”定位至B段。本段讲到,在翻新了的旧金山公共图书馆,电脑被放在中间显眼的位置,而书籍放在四周不起眼的位置。故匹配段落为B段。

  • 第23题:

    单选题
    Tom, would you please ______ the box? It’s for your sister.
    A

    not open

    B

    don’t open

    C

    not to open

    D

    to not open


    正确答案: C
    解析:
    考查固定用法。句意:汤姆,请你别打开那个盒子好吗?那是给你妹妹的。would you please后接动词原形。所以这里用not open。

  • 第24题:

    单选题
    I hear the tall girl wearing glasses is your new classmate. She’s from America, ______ ?
    A

    has she

    B

    isn’t she

    C

    hasn’t she

    D

    does she


    正确答案: A
    解析:
    句意:我听说那个戴眼镜的高个子女孩是你的新同学。她来自美国,不是吗?考查反意疑问句,前面陈述句是肯定句,其动词是be动词,因此疑问句部分应该是否定形式,且用be动词。故选B项。