更多“单选题Carl is studying _____ food science at college and hopes to open up _____ meat processing factory of his own one day.A /; aB /; theC the; aD the; the”相关问题
  • 第1题:

    The father gave his children ____to grow up on their own.

    A.place

    B.room

    C.money

    D.time


    正确答案:B

  • 第2题:

    ____ for his poetry but also for his six-volume life of Abraham Lincoln.

    A、Not only Carl Sandburg is known

    B、Carl Sandburg is known not only

    C、Carl Sandburg, knowing not only

    D、Carl Sandburg ,who is known not only


    正确答案:B

  • 第3题:

    Before his_________Alfred Nobel decided to set up a prize with his money to honor the people who did great things in science.

    A、death

    B、happy

    C、born

    D、health


    正确答案:A

  • 第4题:

    He used to be ______ worker but later he turned ______ drawer.

    A、a,a

    B、a,the

    C、/,a

    D、a,/


    参考答案: A

  • 第5题:

    18. —What's behind ________door? I can’t open it.

    —Let me see.Oh,there is ________chair.

    A. the;a

    B. a;the

    C. a;a

    D. the,the


    正确答案:A
    18.A【解析】第一个空用the表示特指,表示双方都知道的事物。第二空用a表示第一次提到某个事物.

  • 第6题:

    Once man began to raise his own animals,he did not have to go out and hunt for his meat.And,since he did not have to move from one place to another hunting for food,man was able to( )down and live in one place.

    A.calm
    B.get
    C.come
    D.settle

    答案:D
    解析:
    settle down“定居下来”。

  • 第7题:

    His long-term goal is to set up his own business.

    A:idea
    B:energy
    C:aim
    D:order

    答案:C
    解析:
    本句意思:他的长期目标是建立自己的公司。goal意为“目标,目的”,与aim(目的)意思相近。idea主意;energy能量order秩序。

  • 第8题:

    Science and technology are advancing with each passing day.

    A:pushing
    B:progressing
    C:changing
    D:reforming

    答案:B
    解析:
    科学技术日益进步。push“推动”,如:We continue to push the business forward.我们继续推动业务向前发展。progress“进步,前进”,如:Her painting skills are progressing in a surprising speed.她的绘画技术以令人吃惊的速度进步。change“改变”,如:Things change even when you don't notice them.即便你没有发现,事情也总在改变。reform“改革”,如:Our system needs reform in order to operate better.为了运行更顺畅,我们的体制需要改革。只有 progressing意思上与advancing最接近。

  • 第9题:

    单选题
    A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man-the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort. This attitude toward manual (体力的) labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地)furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward, furthermore the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional man may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his education.According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because ()
    A

    servants in American are hard to get

    B

    she takes pride in what she can do herself

    C

    she can hardly afford servants

    D

    It is easy to prepare a meal with canned food


    正确答案: D
    解析: [解析] 推断题。根据This attitude toward manual(体力的)labor is now still seen in many aspects of American life. (在美国生活的方方面面,尊重体力劳动态度的现象仍然随处可见),可以推断女主人亲自下厨,是因为她以能做这样的体力活而自豪。

  • 第10题:

    单选题
    For some years after his graduation, he()some of his classmates, but as times went by, he dropped them one by one
    A

    caught up with

    B

    kept in touch with 

    C

    kept up

    D

    made up with


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    Why did MiShel and Carl decide not to have a boy?
    A

    Because they might give birth to a blind baby.

    B

    Because Carl might pass his family’s disease to his son.

    C

    Because the boy might become blind when he grows up.

    D

    Because they wanted a daughter to balance their family.


    正确答案: C
    解析:
    文章第一段第三句作者说MiShel的兄弟在20岁刚过时就因遗传性疾病而双目失明。Meissner夫妇知道这种疾病是通过母亲传给儿子的。如果他们生男孩的话,这个男孩就有50%的可能患有这种病。

  • 第12题:

    单选题
    According to the writer, if a person finds getting up early a problem, most probably _____.
    A

    he refuses to follow his own energy cycle

    B

    he is a lazy person

    C

    he is not sure when his energy is low

    D

    he is at his peak in the afternoon or evening


    正确答案: D
    解析:

  • 第13题:

    one of the things that decides whether an applicant can be accepted by a college is his / her scores on the scholastic aptitude tests. ()


    参考答案:正确

  • 第14题:

    She bought a bicycle, but when she rode on it one of ______ wheels came off.

    A、a

    B、the

    C、an

    D、/


    参考答案:B

  • 第15题:

    For some years after his graduation, he ______ some of his classmates, but as times went by, he dropped them one by one.

    A、catch up with

    B、keep up with

    C、keep up

    D、make up with


    参考答案:B

  • 第16题:

    Carl is studying food science at college and hopes to open up _____meat processing factory of his own one day.

    A、/ ; the

    B、the ; a

    C、/ ; a

    D、a ;the


    正确答案:C

  • 第17题:

    In the author’ s eyes,one who views personal growth as a process would

    A.succeed in climbing up the social ladder

    B.judge his ability to grow from his own achievements

    C.face difficulties and take up challenges

    D.aim high and reach his goal each time


    正确答案:C
    C项的意思是“面对困难,迎接挑战”,见第二段,作者认为一个人的成长是过程,而不是结果,成长过程是很难确定的。A,B,D项都是结果,只有C项是过程。

  • 第18题:

    Which of the following actions contradict what is stated in the ad?

    A.Jack asking if it's okay to make a follow-up call
    B.Jack sending his resume by e-mail
    C.Jack requesting to meet in person
    D.Jack revealing sensitive information about the food industry

    答案:A
    解析:
    招聘广告中How to apply部分提到了No phone calls please。故答案为A。

  • 第19题:

    共用题干
    第三篇

    Dorm Cooking

    Long time ago,eating in an American college dorm meant soup in a hotpot or getting pizza delivered.The most interesting thing about the campus dining hall was often the salad bar.
    No more.These days,US college students have refined tastes and a growing interest in preparing their own food.Mini-refrigerators and microwaves in dorm rooms are as essential as laptops.
    "The cooking awareness of college students is increasing,"said Tom Post,president of campus dining for Sodexo,a major food service company."Students today grew up watching celebrity chefs on TV,eating organic food and valuing good nutrition."
    In response,cafeteria menu,have changed.Sodexho's top campus foods for 2009 include Vietnamese noodle soup,goat cheese salad,and Mexican chicken.But colleges are also catering to student demands for more flexible and personalized dining options.
    Chartwells,the company that prepares food for dining halls at Ohio Wesleyan University in the state of Ohio,offers microwaveable meals that students can take away,as well as a program where students can have food individually prepared.Or they can even do their own cooking.
    This fall,Sarah Lawrence College in New York will offer students on its meal plan a chance to pick up groceries in the cafeteria as an alternative to a cooked meal.
    "Students want things that are easy to make,things that don't take long and will still taste good,"said Rachel Holcomb,a University of Massachusetts Amherst student who updated recipes for the new edition of The Healthy College Cookbook.
    Angelo Berti,a chef at the College of the Holy Cross in Worcester,Massachusetts,teaches cooking in dorm kitchens.But Berti says he's not just teaching recipes.He is encouraging students to use dining together as a way to socialize and as a means of self-expression."The meal is your canvas,"Berti said."You paint what you want."
    That is why at the College of William&Mary in Virginia,students produce a cooking show filmed in a dorm called"Everyday Gourmet".One episode was"Date Night Cooking:A 3-Course meal for under $20,"featuring grilled chicken stuffed with goat cheese and basil.

    Which of the following statements is true according to the author?
    A:The salad bar is still the most interesting food to them up to now.
    B:Today Pizza remains the most popular food to US college students.
    C:Colleges have made no changes to、 meet students' needs.
    D:US college students expect more flexible and personalized choice in dining.

    答案:D
    解析:
    文章第二段提到“Mini-refrigerators and microwaves in dorm rooms are as essential as laptops",就是没有提到电视,所以选B。
    第四段最后一句说到“student demands for more flexible and personalized dining options",学生要求更加灵活、更个性化的就餐选择,因此D正确。
    第四段提到了越南汤面、山羊奶酪色拉和.墨西哥鸡肉,唯独没有意大利比萨饼。尽管文章一开头说到了比萨饼但它不在索迪斯2009年最佳校园食谱上。
    安吉洛?贝蒂作为一名校园厨师,他鼓励学生一起用餐,因为这是“a way to socialize and as a means of self-expression." ( socialize:社交)
    文中提到安吉洛?贝蒂相信烹调是表达自我的一种方式,他把在画布上画画与烹调比较,说明学生在厨房里可以挥洒自我。

  • 第20题:

    For some years after his graduation, he()some of his classmates, but as times went by, he dropped them one by one

    Acaught up with

    Bkept in touch with 

    Ckept up

    Dmade up with


    B

  • 第21题:

    单选题
    Carl is studying ______ food science at college and hopes to open up meat processing factory of his own one day.
    A

    / ; a

    B

    / ;the

    C

    the; a

    D

    the; the


    正确答案: A
    解析:
    句意:卡尔现在正在大学学习食物科学,他希望有朝一日能开一家自己的肉类加工厂。本题考查冠词的用法。food science“食物科学”是专有名词,不需加冠词;“开一家自己的肉类加工厂”,此处需要“一家”的概念,所以选A。

  • 第22题:

    单选题
    Successful people suggest doing what one loves because _____.
    A

    work makes one feel pain

    B

    one tends to enjoy his work

    C

    one gives up his work easily

    D

    it takes a lot of time to succeed


    正确答案: B
    解析:
    根据文章第二段的最后两句话“one needs to spend at least 10,000 hours studying and practicing. To become great at certain things, it’ll require even more time, time that most people won’t put in.”,结合第三段首句“This is a big reason why many successful people advise you to do something you love.”句中的this就是指代上文的内容,表示要成功需要花费大量的时间,因此要选择自己喜欢的事情。

  • 第23题:

    单选题
    It is certain that no food is as good as ______ earned by one’s own labor, whether physical or mental.
    A

    such

    B

    that

    C

    what

    D

    one


    正确答案: A
    解析:
    没有比通过自己劳动获得的食物更好了,无论体力劳动还是脑力劳动都是一样的。用that指代前文出现过的food这一名词,避免重复。such也可以作代词,代替上述的人或事物,表示有同样特征,但此处要表达的正是不同特征的食物,故不能使用such。what在此处无法指代food。由于food为不可数名词,也不能用one代替。综上,只有选项B是正确的。

  • 第24题:

    单选题
    So, Hayes reached his$28,000 target(目标)and ______ to get money for his degree in food science from the University of Illinois.
    A

    kept on

    B

    called on

    C

    went on

    D

    put on


    正确答案: A
    解析:
    由上文可知,钱还在不断地有人捐助他,继续应该用go on来表示,因此答案为C。