单选题The sentence “Children are a relatively modern invention” underlined in Paragraph 1 means that children .A were exactly the same as adults a few hundred years agoB did not exist at that time because there were no families yetC were not different from a

题目
单选题
The sentence “Children are a relatively modern invention” underlined in Paragraph 1 means that children .
A

were exactly the same as adults a few hundred years ago

B

did not exist at that time because there were no families yet

C

were not different from adults in physical appearance

D

were not different from adults


相似考题

2.Molly Wilson had been a dancer and a mother for many years when she decided to sail round the world to raise money for charity. As a child she had trained as a ballet dancer, but at 15 she had grown too tall for classical ballet, so she became a member of a pop dance team. She got married, and after she had children she retired from show business to bring them up. They grew up, and when they were 18 they left home. She says, "When I decided to do the round-the-world race, my husband thought I was bored because the children had left home. He was also worried because I had never sailed before. I was not bored, but I had met some people who told me about the race. They had taken part in it, but they had only done one section, say, from New Zealand to Australia. I wanted to do the whole ten-month journey." Before Molly left she did a lot of training, but it hadn't prepared her for the worst weather which they experienced. She tells one story. 'One night the sea was very rough and it was very cold. I had gone downstairs when a huge wave smashed into the boat and injured two men on the deck. One of the men couldn't move because he had broken his leg. They were taken to hospital by helicopter. That was the worst time.' By the end of October last year, she had raised more than ?50,000 for charity. She says, 'Sometimes I ask myself, what did I do? How did I do it? But then I think, it's the same as being a dancer. Before I left on the trip, I had trained hard. I had got very fit and had prepared myself completely. Then on the trip I was simply a good team member.'1.What does the word 'extraordinary' mean in the title?2. The sentence "?my husband thought I was bored ?" in Para. 4 meant that my husband thought I felt().3. The word 'section' in Para. 4 most probably means here ().4. Which of the following is nearest (closest) in meaning to 'rough' in the sentence 'One night the sea was very rough ?' in Para. 5?5. The last paragraph suggests that ().(1).A、very ordinaryB、very unusual and surprisingC、not special(2).A、dissatisfied because I had nothing better to do at homeB、annoyed because I had to wait long for my children to come back homeC、sad because all the children left me when they grew up(3).A、group of the jobB、part of the trainingC、part of the route of sail(4).A、not exactB、difficultC、not smooth because of huge waves(5).A、the qualities she needed for the trip were the same as those for a dancerB、many years of dancing had already prepared her for the sail completely, so she needn't do anything before the journeyC、she should not forget dancing during the trip

更多“单选题The sentence “Children are a relatively modern invention” underlined in Paragraph 1 means that children .A were exactly the same as adults a few hundred years agoB did not exist at that time because there were no families yetC were not different from a”相关问题
  • 第1题:

    Modern zoos are very different from zoos that were built fifty years ago.At that time, zoos were places (1) people could go to see animals from many parts of the world.They animals lived in cages that were made (2) Concrete with iron bars, cages that were easy to keep clean.

    Unfortunately for the animals, the cages were small and impossible to hide in.the zoos environment was anything (3) natural.Al though the zoo keepers took good care of the animals and fed them well, many of the animals did not thrive: they behaved in strange ways, and they often became ill

    In modern zoos, people can see animals in more natural habitats.The animals are(4)more freedom in large areas so that they can live more comfortably as they would in nature Even the appearance of zoos has changed, trees and grass grow in the cages, and streams of water flow (5) the areas that animals live in.(完型填空)

    A.Of

    B.But

    C.Where

    D.Over

    E.Given


    参考答案:CABED

  • 第2题:

    In the old days, the children ____________ by the mother because she did not work outside the house.

    A、took care of

    B、were taking care of

    C、taken care of

    D、were taken care of


    参考答案:D

  • 第3题:

    According to the passage, one important change in United States education by the 1920's was that ______.

    A) most places required children to attend

    B) the amount of time spent on formal education was limited

    C) new regulations were imposed on nontraditional education

    D) adults and children studied in the same classes


    正确答案:A
    答案:A
    [试题分析] 细节判断题。
    [详细解答] 文章第二段指出:By 1920 schooling to age fourteen or beyond Was compulsory in most states,and the school year Was greatly lengthened。显然,可以判断A为正确答案。

  • 第4题:

    Passage Four

    More than 6,000 children were expelled (开除) from US school last year for bringing guns and bombs to school, the US Department of Education said on May 8.

    The department gave a report to the expulsions (开除) as saying handguns accounted for 58 percent of the 6,093 expulsions in 1996 and 1997, against 7 percent for rifles (步枪) or shotguns and 35 percent for other types of firearms.

    "The report is a clear sign that out nation's public schools are cracking down (严惩) on students who bring guns to school," Education Secretary Richard Riley said in a statement. "We need to be tough-minded about keeping guns out of our schools and do everything to keep our children safe."

    In March 1997, an 11 years old boy and 13 years old boy using handguns and rifles shot dead four children and a teacher at a school in Jonesboro, Arkansas. In October, two were killed and seven wounded in a shooting at a Mississippi school. Two months later, a 14 years old boy killed three high school students and wounded five in Dasucah, Kentucky.

    Most of the expulsions, 56 percent, were from high school, which have students from about age 13.34 percent were from junior high schools and 9 percent were from elementary schools, the report said.

    46. From the first paragraph we can infer that in the US schools ______.

    A. students enjoy shooting

    B. students are eager to be solider

    C. safety is a problem

    D. students can make guns


    正确答案:C

    46.答案为C。根据第一段,for bringing guns and bombs to school作出该项选择。

  • 第5题:

    共用题干
    Step Back in Time Do you know that we live a lot longer now than the people who were born before us?One hundred years ago the average woman lived to be 45 .But now,she can live until at least 80. One of the main reasons for people living longer is that we know how to look after ourselves better. We know which foods are good for US and what we have to eat to make sure our bodies get all the healthy things they need.We know why we sometimes get ill and what to do to get better a-gain .And we know how important it is to do lots of exercise to keep our hearts beating healthily. But in order that we don't slip back into bad habits,let's have a look at what life was like 100 years ago. Families had between 15 and 20 children,although many babies didn't live long. Children suffered from lots of diseases, especially rickets (佝偻病)and scurvy(坏血病),which are both caused by bad diets.This is because many families were very poor and not able to feed their chil-dren well. Really poor families who lived in crowded cities like London and Manchester often slept standing up,bending over a piece of string,because there was no room for them to lie down. People didn't have fridges until the 1920s.They kept fresh food cold by storing it on window-sills(窗台板),blocks of ice , or even burying it in the garden. Some children had to start work at the age of seven or eight to earn money for their parents. If you had lived 100 years ago, you might well be selling matchsticks(火柴杆)(a job done by many children) or working with your dad by now.

    A hundred years ago many kids died at an early age.
    A: Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:A
    解析:
    文章第一段虽然提到现在女性的寿命要比一百年前长得多,但并没有提及一百年前女性是否比男性寿命要长。


    文章第二段明确介绍了现在的人们比过去长寿的原因。


    文章第四段第一句便说一百年前,许多孩子很小便天折了。


    文章第四段提到,询楼病与坏血病都是饮食不良引发的。


    文章第五段提到,人们过去之所以站着睡觉是因为房子太小,而并非出于喜欢。


    文章第六段只是说,直到20世纪20年代人们才有了冰箱可用,但并没有说明冰箱是谁发明的。


    从文章第四段以及最后一段不难看出,一百年前,生活对许多孩子来说都是十分不易的。

  • 第6题:

    There were many different cultures in the ancient world,but the two that had the most influence?on European and American civilizations were the Greek and the Roman.Often these two eultures are?lumped together in our minds,as if they were really exactly alike.But that is not the case.In many?ways the Greeks and the Romans could not have been more different.
    The Greeks were truly democratic,often without a single leader but instead governed by a group?of men chosen by the people.The Romans were semi-democratic.They had a governing Senate,but?the political power was mostly or completely in the hands of a single emperor.
    Both cultures were great builders.But the construction interests of the two cultures were also?different.The Greeks tended to be more artistic.Their buildings were well constructed and they were?especially interested in temples,columns,and decorative forms.The Romans,on the other hand,were more engineers than artists.They concentrated their efforts on urban planning,well-functioning?water pipes,and the best roads.
    Only in cooking and eating habits are the two cultures really similar.Both peoples ate very well?indeed:lots of fish,fresh vegetables and fruits,healthy meals,holding at the same time long?discussions and tasting excellent wines.
    In fact,it would probably be fair to say that they both loved life in their warm,
    sea-oriented?climates,and they both lived a full life.

    What is the first paragraph about?

    A.The Greek and the Roman were similar.
    B.People misunderstood European civilization.
    C.Greek civilization was quite different from Roman civilization.
    D.European civilization influenced American civilization greatly.

    答案:C
    解析:
    【考情点拨】主旨大意题。
    【应试指导】文章第一段首先说人们将希腊和罗马文化混为一谈是错误的,最后一句又强调了两者是非常不同的。所以本段主要讲的是希腊文化和罗马文化两者有巨大差异,故选C。

  • 第7题:

    共用题干
    The Bilingual Brain When Karl Kim immigrated to the United States from Korea as a teenager,he had a hard time learning English.Now he speaks it fluently,and he had a unique opportunity to see how our brains adapt to a second language.As a graduate student,Kim worked in the lab of Joy Hirsch,a neuroscientist in New York.______(46)They found evidence that children and adults don't use the same parts of the brain when they learn a second language. The researchers used an instrument called an MRI(magnetic resonance imaging)scanner to study the brains of two groups of bilingual people.______(47)The other consisted of people who,like Kim, learned their second language later in life.People from both groups were placed inside the MRI scanner.This allowed Kim and Hirsch to see which parts of the brain were getting more blood and were more active.They asked people from both groups to think about what they had done the day before,first in one language and then the other.They couldn't speak out loud because any movement would disrupt the scanning. Kim and Hirsch looked specifically at two language centers in the brain-Broca's area,which is believed to control speech production,and Wernicke's area,which is thought to process meaning.Kim and Hirsch found that both groups of people used the same part of Wernicke's area no matter what language they were speaking. ______(48) People who learned a second language as children used the same region in Broca's area for both their first and second languages.People who learned a second language later in life used a different part of Broca's area for their second language.______(49)Hirsch believes that when language is first being programmed in young children,their brains may mix the sounds and structures of all languages in the same area.Once that programming is complete,the processing of a new language must be taken over by a different part of the brain. A second possibility is simply that we may acquire languages differently as children than we do as adults.Hirsch thinks that mothers teach a baby to speak by using different methods involving touch'sound, and sight.______(50)

    ______(46)
    A:But their use of Broca's area was different.
    B:One group consisted of those who had learned a second language as children.
    C:How does Hirsch explain this difference?
    D:We use special parts of the brain for language learning.
    E:And that is very different from learning a language in a high school or college class.
    F:Their work led to an important discovery.

    答案:F
    解析:
    空格后的“found”与选项F中的“discovery”的意义相近,且空格后的句子是对F的进一步解释。
    空格前一句表明要对两组使用双语的人员的大脑进行研究,空格后的句子“The other…”讲的是一组人员的情况。由此可推测出,空格处讲的应是另一组人员的情况,B项符合题意。
    整段讲的是Kim和Hirsch对大脑的两个语言中心的分析,空格前讲的是他们对Wernicke's area的使用情况的研究发现,空格处应为被测试者使用Broca's area的情况。A项符合题意。
    空格前两句表明了成人学习第二语言与儿童学习第二语言时对Broca's area的不同使用情况,后面的“Hirsch beheves…”是Hirsch对这一现象的解释,根据上下文语境可知,空格处应选择C项。
    最后一段第一句指出,儿童和成人学习语言的方式不同,空格前的句子讲的是母亲怎样教儿童学习说话,可知空格处应说明这与成人学习语言的不同,E项与这一语境最符合。

  • 第8题:

    Why were the French troops in Canada defeated by the British during theSeven Years.War?()

    • A、Because they were not used to the weather in Canada.
    • B、Because they did not get support from the local people.
    • C、Because they did not receive the supplies they needed so badly.
    • D、Because the British had larger and better settlements in Canada.

    正确答案:C

  • 第9题:

    单选题
    According to the author, economists were confused because _____.
    A

    people’s behavior was disorderly on the Titanic

    B

    people did not act in their own interest on the Titanic

    C

    most men did not act in their own interest on the Lusitania

    D

    women and children could not climb into the lifeboats


    正确答案: B
    解析:
    根据文章第一段中“This behavior is puzzling to economists, who like to believe that people tend to act in their own self-interest”以及后面的“There was no pushing”和“very, very orderly behavior”可知经济学家感到不解的是,泰坦尼克号上秩序尽然,人们没有根据自己的利益来行事,而是遵循了一定的社会规范,这与选项B的说法一致。

  • 第10题:

    问答题
    Few people would defend the Victorian attitude of children,       (1) _______but if you were a parent in those days, at least you know where         (2) _______you stood; children were to be seen and not heard. Freud andcompany did away with all that and parents have been bewilderedever since. The child’s happiness is all-important, the psychologists say,but what about the parents’ happiness? Parents suffer constantly with     (3) _______fear and guilt while their children gaily romp about pull the          (4) _______place apart. A good old-fashion spanking is out of the question         (5) _______no modern child-rearing manual would permit such barbarity.The trouble is you are not allowed even to shout at: Who knows          (6) _______what deep psychological wounds you might inflict? The poorchild may recover from the dreadful traumatic experience. Soit is that parents bend over backwards to avoid to give their          (7) _______children complexes which a hundred years ago hadn’t even beenheard of. Certainly a child needs love, and a lot of it. But theexcessive permissiveness of modern parents is surely doing moreharm than good. Psychologists have succeeded in underminingparents’ confidence in their own authority. And it has taken children      (8) _______long to get wind of the fact. There are countless articles inmagazines and newspapers. With so much unsolicited advicefly about, parents do nothing at all. And the children take complete      (9) _______control. What else can the poor parents do but obey? But thepsychologists have much to answer. They should keep their mouths        (10) _______shut and let the parents get on with the job. This will at least helpthe children to develop vigorous views of their own and give themsomething positive to react against.

    正确答案:
    1.of改为to/toward attitude后使用介词to或toward表示“对……的态度”。
    2.know改为knew 此处讲的是维多利亚时期的情况,应用过去时态。
    3.with改为from
    suffer from是固定搭配,意为“受……之苦”。
    4.pull改为pulling 现在分词短语作状语,表示伴随。
    5.old-fashion改为old-fashioned 复合形容词的构成应是“形容词+名词-ed形式”。
    6.去掉at
    at后应该跟动作发生的对象,此处没有针对对象。
    7.to give改为giving 动词avoid后面只能跟动名词而不能跟不定式作宾语。
    8.将has改为hasn’t 句意:没多久孩子们就发现了这一事实。可见助动词应用否定式。
    9.fly改为flying 此处为“with+ sth.+ v-ing”构成的独立分词结构,作状语。
    10.在answer后加for
    answer for对……负责。
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    It can be inferred from the passage that ______.
    A

    most movie theaters had a pianist, a hand or an orchestra

    B

    sound-effects machines were common because they were more effective

    C

    full-scale orchestras could effectively synchronize sound with pictures

    D

    gramophones came into being about the same time as moving pictures did


    正确答案: A
    解析:
    首段第三句提到电影最早于1896开始公开播放,而该段倒数第三句指出早在1896年,新发明的gramophone(留声机)就被作为音响系统使用,可知留声机和电影几乎同时出现。D项中的moving pictures指的就是电影,因此该项正确。

  • 第12题:

    单选题
    The sentence “In Kids Country we do not permit middle-aged” underlined in Paragraph 2 means that middle-aged .
    A

    are not permitted to live in America

    B

    are not welcome in America

    C

    become old too quickly

    D

    have already been overtaken by children


    正确答案: C
    解析:
    语义题。划线部分之前的内容指出“美国是孩子的王国,孩子是文明的中心”。结合下文提到的“三十岁被升格为五十岁,但三十岁的人知道他们的时代也会被取代”,可指划线部分指“中年人在美国不受欢迎”,因此选B。

  • 第13题:

    In“If it were not for the rain, the crops would become withered.”the underlined part means closest to“____”.

    A.Without the rain

    B.Because of the rain

    C.Since the rain

    D.Despite the rain


    答案:A

    解析:题干句意为:在句子“如果不是因为这场雨,庄稼就会枯萎。”中划线部分的意思最接近()。A选项表示“没有这场雨的话”,B、C选项都表示“因为这场雨”,C选项despite意为“尽管”,所以答案选A,“没有这场雨的话,庄稼就会枯萎。”,与题干句子意思相同。

  • 第14题:

    翻译句子Several years passed on Earth, which were only a few days in heaven. Niu Lang and Zhi Nv lived happily together and had two children before the Queen of Heaven discovered Zhi Nv's absence.


    参考答案:天上数日,地上数年。牛郎织女幸福地生活,而且还有了两个孩子。后来,王母娘娘发现了织女不在天庭。

  • 第15题:

    A It was a village in India . The people were poor. However , they were not unhappy .After all, their forefathers had lived in the same way for centuries.

    Then one day. Some visitors from the city arrived. The told the villagers there were some people elsewhere who liked to eat frog’s legs . However , they did not have enough frogs of their own ,and so they wanted to buy frogs from other place.

    This seemed like money for nothing .There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they had to do was catch them .Agreement was reached ,and the children were sent into the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time , the people were able to dream of a batter future ,But the dream didn’t last long.

    The change was hardly noticed at first, but it seemed as if the crops were not doing so well. More worrying was that the children fell ill more ofen, and, there seeemed to be more insects aroud lately.

    The vilagers decided that they couldn’t just wait to see the crops failing and the children getting weak. They would have to use the money earned to buy pesticides(杀虫剂) and medicines.Soon there was no money left.

    Then the peaple realized what was happening. It was the frog. They hadn’t been useless.They had been doing an important job---eating insects. Now with so many frogs killed, the insects were

    Increasing more rapidly. They were damaging the crops and spreading diseases.

    Now, the peaple are still poor.But in the evenings they sit in the village square and listen to sounds of insects and frogs.These sounds of the night now have a much deeper meaning .

    from paragraoh I we learn that the villagers __________.

    A.worked very hard for centuries

    B.dreamed of having a better life

    C.were poor but somewhat content

    D.lived a different life from their forefathers


    正确答案:C

  • 第16题:

    共用题干
    Step Back in Time

    Do you know that we live a lot longer now than the people who were born before us?One
    hundred years ago the average woman lived to be 45.But now,she can live until at least 80.
    One of the main reasons for people living longer is that we know how to look after
    ourselves better. We know which foods are good for us and what we have to eat to make
    sure our bodies get all the healthy things they need.We know why we sometimes get ill and
    what to do to get better again.And we know how important it is to do lots of exercise to
    keep our hearts beating healthily.
    But in order that we don't slip back into bad habits,let's have a look at what life was
    like 100 years ago.
    Families had between 15 and 20 children,although many babies didn't live long.
    Children suffered from lots of diseases , especially rickets(佝偻病)and scurvy(坏血病),
    which are both caused by bad diets.This is because many families were very poor and not
    able to feed their children well.
    Really poor families who lived in crowded cities like London and Manchester often slept
    standing up,bending over a piece of string,because there was no room for them to lie down.
    People didn't have fridges until the 1 920s.They kept fresh food cold by storing it on
    windowsills(窗台板),blocks of ice, or even burying it in the garden.
    Some children had to start work at the age of seven or eight to earn money for their
    parents. If you had lived 1 00 years ago , you might well be selling matchsticks(火柴杆)(a
    job done by many children)or working with your dad by now.

    Life was not easy for many children living 100 years ago.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:A
    解析:

  • 第17题:

    共用题干
    Step Back in Time

    Do you know that we live a lot longer now than the people who were born before us?One
    hundred years ago the average woman lived to be 45.But now,she can live until at least 80.
    One of the main reasons for people living longer is that we know how to look after
    ourselves better. We know which foods are good for us and what we have to eat to make
    sure our bodies get all the healthy things they need.We know why we sometimes get ill and
    what to do to get better again.And we know how important it is to do lots of exercise to
    keep our hearts beating healthily.
    But in order that we don't slip back into bad habits,let's have a look at what life was
    like 100 years ago.
    Families had between 15 and 20 children,although many babies didn't live long.
    Children suffered from lots of diseases , especially rickets(佝偻病)and scurvy(坏血病),
    which are both caused by bad diets.This is because many families were very poor and not
    able to feed their children well.
    Really poor families who lived in crowded cities like London and Manchester often slept
    standing up,bending over a piece of string,because there was no room for them to lie down.
    People didn't have fridges until the 1 920s.They kept fresh food cold by storing it on
    windowsills(窗台板),blocks of ice, or even burying it in the garden.
    Some children had to start work at the age of seven or eight to earn money for their
    parents. If you had lived 1 00 years ago , you might well be selling matchsticks(火柴杆)(a
    job done by many children)or working with your dad by now.

    A.hundred years ago many kids died at an early age.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:A
    解析:

  • 第18题:

    共用题干
    Generation Gap A few years ago,it was fashionable to speak of a generation gap,a division between young people and their elders.Parents complained that children did not show them proper respect and obedience,while children complained that their parents did not understand them at all.
    What had gone wrong?Why had the generation gap suddenly appeared?Actually,the generation gap has been around for a long time.Many critics argue that it is built into the fabric of our society.
    One important cause of the generation gap is the opportunity that young people have to choose their own life styles.In more traditional societies,when children grow up,they are expected to live in the same area as their parents,to marry people that their parents know and approve of, and often to continue the family occupation.
    In our society,young people often travel great distances for their education,most out of the family home at an early age,marry or live or choose occupations different from those of their parents. In our upwardly mobile society,parents often expect their children to do better than they did:to find better jobs,to make more money,and to do all the things that they were unable to do.
    Often,however,the ambitions that parents have for their children are another cause of the division between them.Often they dis-cover that they have very little in common with each other. Finally,the speed at which changes take place in our society is another cause of thie gap between the generations.In a traditional culture,elderly people are valued for their wisdom,but in our society the knowledge of a lifetime may become obsolete overnight.
    The young and the old seem to live in two very different worlds,separated by different skills and abilities, No doubt,the generation gap will continue to be a feature of American life for some time to come.Its causes are rooted in the freedoms and opportunities of our society,and in the rapid pace at which society changes.

    The word"around"in Paragraph 1 means______.
    A:on all sides
    B:in every direction
    C:near
    D:in existence

    答案:D
    解析:
    文章第一段主要讲述了美国社会中所存在的代沟问题:父母抱怨孩子们不够尊敬和服从他们;孩子们抱怨父母不理解他们。实际上,该问题已经存在了很长一段时间。评论家认为代沟已经成为美国社会结构的一部分。由此可见,代沟是美国的一种特征。因此B为正确答案。
    由文章第一段倒数第二句话可知,代沟问题已经存在了很长时间。around在此处意思是“存在”,与in existence(存在)意思相近。因此D为正确答案。
    文章从三方面讲述了代沟形成的原因。由第二段第一句话可知,形成代沟的一个重要原因是年轻人必须选择自己的生活方式;由第三段第一句话可知,父母对孩子期望过高也是代沟形成的一个原因;由第四段第一句话可知,社会的快速变化也是导致代沟形成的原因。而文中并未提到现代教育使得孩子与父母想法不同的问题。因此D为正确答案。
    由文章第三段最后一句话可知,父母和孩子会发现彼此之间几乎没有相似之处。因此D为正确答案。
    文章主要讲的是美国社会中所存在的代沟问题及其形成的原因,并没有提到如何解决这一问题,因此排除A.B选项;而D项(美国社会应该避免代沟问题)文中也未提及.由文章第三段可知,父母对孩子期望过高也是形成代沟的原因。因此C为正确答案。

  • 第19题:

    Technologically,the modern buildings are more advanced.The sentence means_____.

    A.the ancient architects had no technology
    B.the modern architects use more advanced technology
    C.the modern buildings are advanced because they are completely different from the ancient buildings
    D.the modern buildings are more beautiful

    答案:B
    解析:

  • 第20题:

    单选题
    Of 654 respondents with children, 64% said _____.
    A

    they were often too busy to play with their children

    B

    they were often so tired that they couldn’t play with their children

    C

    they were often so sad that they didn’t want to play with their children

    D

    they were often ill and they couldn’t play with their children


    正确答案: A
    解析:
    由第五段的第二句“Worryingly, of 654 respondents (离婚被告) with children, 64% said they were often too tired to play with them”可知,有64%的人觉得自己太累不能陪孩子玩耍。因此B项正确。

  • 第21题:

    单选题
    We know from this passage that over one hundred seventy years ago ______.
    A

    no women worked outside their homes

    B

    women were considered as children by the law

    C

    women cared nothing about how their family lives were

    D

    women were not allowed to decide how to spend their money or how to teach children


    正确答案: D
    解析:
    推理判断题。题干意为“从文章中我们可以知道170年前,美国的妇女是怎样的”。从文章的第一段最后一句话Decisions about family matter sand about the children were made by her husband, the‘head of the family’. 可知,当时,美国的妇女根本没有权利过问家庭事务,甚至是孩子的抚养等问题。所以本题的正确答案为D。

  • 第22题:

    单选题
    Hundreds of years ago, life was much harder than it is today because _____.
    A

    there were not modern machines

    B

    there was no modern medicine

    C

    both A and B

    D

    there were not many people


    正确答案: B
    解析:
    根据第一段可知,人们在一百多年前既没有现代化的药品,也没有现代化的机器。

  • 第23题:

    单选题
    We are told that in a family in about 1900_______.
    A

    seven or eight children lived to be more than ten

    B

    few children died before they were five

    C

    the youngest child would be fifteen

    D

    four or five children died when they were five


    正确答案: C
    解析: