单选题For what was the doctor in the passage charged?A For his incompetence.B For his unnecessary services to the patients.C For unusually large number of night visits.D All the above.

题目
单选题
For what was the doctor in the passage charged?
A

For his incompetence.

B

For his unnecessary services to the patients.

C

For unusually large number of night visits.

D

All the above.


相似考题
更多“单选题For what was the doctor in the passage charged?A For his incompetence.B For his unnecessary services to the patients.C For unusually large number of night visits.D All the above.”相关问题
  • 第1题:

    A

    His name is Ken Jordan. His first name is Ken. His family name is Jordam His phone number is 303-6574. This is his basketball. What's that? It's a notebook.It isn't his notebook. It-s Eli-s notebook. '

    ( )21. His last name is________

    A.Ken

    B.Jordan

    C. Ken Jordan

    D. Eli


    正确答案:B
    21.B【解析】英语中的last name是姓,应在后边。

  • 第2题:

    I want to know().

    A. what is his name

    B. what his name is

    C. what his name is


    参考答案:C

  • 第3题:

    He ()all his problems to me last night.

    A、poured out

    B、poured off

    C、poured with

    D、poured at


    参考答案:A

  • 第4题:

    —What (happen) to Herry last night? .

    —He_________ (fall) down and_________ (hurt) his leg.


    正确答案:
    39. happened;fell;hurt

  • 第5题:

    He has been charged( )murdering his wife.
    with


    答案:
    解析:
    charge“控告,指控”,其用法为:charge sb.with sth.因某事而控告某人。

  • 第6题:

    Mike has been using RIS (Remote Installation Services), to install all new workstations on his network. A new Service Pack has recently been released from Microsoft and he wants to update his new image. He brings up his test workstation that has Windows 2000 Professional on it and installs the new Service Pack.  What is the next step Mike must take?()

    • A、Slipstream this Service Pack to the CD image on the RIS Server.
    • B、Use xcopy to copy all files to the RIS server.
    • C、Run Riprep.exe
    • D、Run Sysprep.exe

    正确答案:A

  • 第7题:

    单选题
    From the passage, we learn what Mr. Hughes lacked in his life was_____.
    A

    education

    B

    love

    C

    money

    D

    good looks


    正确答案: B
    解析:

  • 第8题:

    单选题
    So much _____ about his ships on the sea that he didn’t sleep for a single minute all night.
    A

    did he worry

    B

    he did worry

    C

    he worried

    D

    worried he


    正确答案: B
    解析:
    句意:他如此担心他在海上的船,以至于一晚上连一分钟都没有睡。此题考查倒装句。当so,such位于句首时句子要部分倒装,部分倒装的形式为:So+倒装部分+助动词+主谓结构。所以本题句型为So much+did+he worry about ...,因此此题答案选A。

  • 第9题:

    单选题
    For what was the doctor in the passage charged?
    A

    For his incompetence.

    B

    For his unnecessary services to the patients.

    C

    For unusually large number of night visits.

    D

    All the above.


    正确答案: B
    解析:
    本题是细节题。第十段第二句话提到选项A的内容;第一段第二行及第四段第一句提到选项B的内容,即“控告他对病人不必要的服务”;第七段第一句中提到”inordinate and extraordinary number” of night visits,即选项C的内容;因此D为答案。

  • 第10题:

    单选题
    According to the passage, the Concordia’s captain has been charged with causing the crash and
    A

    drug use

    B

    alcohol abuse

    C

    abandoning his post

    D

    setting fire


    正确答案: B
    解析:

  • 第11题:

    单选题
    The phrase “call-outs” in the passage is used to____________.
    A

    cancelled NHS

    B

    emergent visits to his patients at any time

    C

    night visits to the home of his patients

    D

    night walks out of his home


    正确答案: A
    解析:
    本题是词义题。第一段第一句提到:A family doctor charged the Night Home Service(NHS)more than £500,000 in seven years for night visits that his patients did not need,…(一个家庭医生被控告七年里因收取病人本不需要的夜间出诊的夜间出诊服务费多达500000多镑……),第二段第一句提到:名叫Jagdeep Gossain的医生被控告一个月做了多达540次紧急call-outs),所以选项C“到病人家里进行夜间出诊”为答案。

  • 第12题:

    单选题
    Mike has been using RIS (Remote Installation Services), to install all new workstations on his network. A new Service Pack has recently been released from Microsoft and he wants to update his new image. He brings up his test workstation that has Windows 2000 Professional on it and installs the new Service Pack.  What is the next step Mike must take?()
    A

    Slipstream this Service Pack to the CD image on the RIS Server.

    B

    Use xcopy to copy all files to the RIS server.

    C

    Run Riprep.exe

    D

    Run Sysprep.exe


    正确答案: D
    解析: Mike should only slipstream this service pack to the CD image on the RIS server.   You cannot apply the service pack to the image by just using the xcopy command.   Riprep.exe is used to create a complete RIS image.   Sysprep.exe is used to create and image for disks duplication.

  • 第13题:

    His dog is chained in the day time,but is ______at night.

    A. at large

    B. so large

    C. very large

    D. in large


    正确答案:A
     [解析] at large为固定用法,意为自由的,未被捕,未缚住的,此句意为他的狗白天被拴着,但一到晚上便放开了。故选A。

  • 第14题:

    () Owen should have married his cousin is not at all surprising.

    A、Whether

    B、That

    C、Why

    D、What


    参考答案:B

  • 第15题:

    Passage Five

    A warm-hearted nurse on her first day's work came to a patient who had come to London for a visit to the famous doctor. She asked the patient whether there was anything that she could do for him. But he only waved his hand, shook his head and said something she couldn't understand. With a pleasing smile she asked him again and he just kept doing the same and saying the same words, but in about 3 minutes, he closed his eyes. the nurse felt his pulse and found out that the patient had died.

    The nurse felt so sorry for the poor patient who had ended his llfe very far away from his home that she ran to the doctor in a hurry and repeated to the doctor the sounds she had heard. "My dear girl," said the doctor after listening to what she repeated,"you've just killed him. He was saying, You've been standing on my oxygen pipe."

    52. The patient had come to London ______.

    A. to see whether he could make friends with the nurse

    B. to get the medical treatment from the doctor

    C. to do some business to make money

    D. to visit the world-famous city


    正确答案:B
    本题属理解分析题。由文章第一句中的“for a visit to the famous doctor”可知:病人拜访这个
    著名的医生的目的就是看病。

  • 第16题:

    共用题干
    1.Nursing at Beth Israel Hospital produces the best patient care possible.If we are to solve the nursing shortage(不足),hospital administration and doctors everywhere would do well to follow Beth Israel's example.
    2.At Beth Israel each patient is assigned to a primary nurse who visits at length with the patient and constructs a full-scale health account that covers everything from his medical history to his emotional state.Then she writes a care plan centered on the patient's illness but which also includes everything else that is necessary.
    3.The primary nurse stays with the patient through his hospitalization,keeping track with his progress and seeking further advice from his doctor. If a patient at Beth Israel is not responding to treatment,it is not uncommon for his nurse to propose another approach to his doctor. What the doctor at Beth Israel has in the primary nurse is a true colleague.
    4. Nursing at Beth Israel also involves a decentralized(分散的)nursing administration; every floor,every unit is a self-contained organization.There are nurse-managers instead of head nurses; in addition to their medical duties they do all their own hiring and dismissing,employee advising, and they make salary recommendations.Each unit's nurses decide among themselves who will work what shifts and when.
    5.Beth Israel's nurse-in-chief ranks as an equal presidents of the hospital. She also is a member of the Medical Executive Committee,which in most hospitals includes only doctors.

    What the doctor at Beth Israel has in the primary nurse is a_________.
    A:true college
    B:nursing shortage
    C:head nurse
    D:doctor
    E:what shifts and when
    F: employee

    答案:A
    解析:
    第一段第一句“Nursing at Beth Israel Hospital produces the best patient care possible.”是该段的中心句。
    第二段第一句“At BeTh Israel each patient is assigned to a primary nurse..." 是该段主旨句。该段主要讲,在贝丝医院,每位病患都被指定了一名专属护士。
    第三段讲的是专属护士的职责范围。
    第四段介绍贝丝医院护理体制的特点。
    答案在第一段第二句:" If we are to solve the nursing shortage(不足),hospital administration and doctors everywhere would do well to follow Beth Israel's example."
    答案在第三段最后一句:" What the doctor at Beth Israel has in the primary nurse is a true colleague."
    答案在第四段第二句:"There are nurse-managers instead of head nurses"。
    答案在第四段最后一句:" Each unit's nurses decide among themselves who will work what shifts and when."

  • 第17题:

    Mr.Smith was a wealthy industrialist,but he was not satisfied with life.He did not sleep well?and his food did not agree with him.This situation lasted for some time.Finally,after several sleepless nights,he decided to consult his doctor.The doctor advised a change of surroundings."Go?abroad,"he said."But I′m not good at foreign language,"said Mr.Smith."It doesn′t matter,"said the doctor.":It won′t hurt you to talk a little less.Go on a voyage.Take plenty of exercise.Try?to reduce your weight.Avoid rich food."
    Mr.Smith went to Switzerland.He did not know French or German,and had to communicate?through gestures.He attended a physical training′course.The instructor made him bend his knees,swing his arms,stretch his neck and shake his head rapidly.He had to lie on the ground and raise?his right and left legs alternately.After a time?his muscles grew hard and firm.He forgot the financial?crisis and the importance of raising the level of production.He even began to notice individual trees?and individual birds.
    Finally he returned home.But unfortunately his improvement was only temporary.Soon he was a?normal businessman again,worried about his property;his profits,his savings,his advancement in?a technological society,and things in general.

    When he traveled abroad,Mr.Smith__________《》()

    A.learned boxing
    B.forgot all about his business
    C.raised the level of production
    D.shook his head all the time

    答案:B
    解析:
    【考情点拨】事实细节题。【应试指导】文章第二段讲述了史密斯先生到瑞士后参加了身体锻炼项目,其间他忘掉了企业的所有烦恼(He forgot the financial crisis and the?importance of raising the level of production)。

  • 第18题:

    单选题
    — ______?  —I know he spends at least much time watching TV as he does doing his lessons.
    A

    Do you know what Tom does all day

    B

    Do you know how Tom does his lessons

    C

    How do you like Tom’s holiday

    D

    What does Tom do with his TV


    正确答案: A
    解析:
    句意:——你知道Tom整天做什么吗?——我知道他每天至少花同样的时间看电视和做作业。根据答语可知,此处询问Tom做什么,do you know之后是宾语从句,要用陈述句语序。故答案是A项。

  • 第19题:

    单选题
    According to the passage, the Concordia´s captain has been charged with causing the crash and______.
    A

    drug use

    B

    alcohol abuse

    C

    abandoning his post

    D

    setting fire


    正确答案: A
    解析:
    细节理解题。根据第三段最后一句话“The Concordia’s captain is currently on trial for causing a shipwreck and abandoning his ship.”可知:目前,船长正在因为造成船只倾覆以及弃船而受审,本题C选项abandoning his post(放弃岗位,擅离职守),与原文弃船意义一致。

  • 第20题:

    单选题
    In order to know what he says, the writer want us to ______.
    A

    feel his words

    B

    repeat his words

    C

    just listen to his words

    D

    ignore his words


    正确答案: A
    解析:
    文中第五段提到 “Don’t just listen to what he says with your ears but feel the words he uses with your head”,即我们应该用大脑去思考他人所用的词,所说的话,而不是只用耳朵去听。A项正确。

  • 第21题:

    单选题
    Why did the professional conduct committee delay its heating of the case under question?
    A

    Because the committee said it had been too busy then.

    B

    Because the doctor said that he had hurt his back.

    C

    Because the doctor was too busy with his NHS to his patients.

    D

    Because the committee was different on the doctor’s behavior.


    正确答案: D
    解析:
    本题是细节题。第四段最后一句话提到:他还欺骗了GMC这个专业行为委员会,因他谎称他的后背受损使他无法出席,GMC将对他的听证会延期了四次。因此答案为选项B。

  • 第22题:

    单选题
    What do you think of his suggestion _____ we all attend the meeting?
    A

    which

    B

    whether

    C

    that

    D

    what


    正确答案: B
    解析:
    本题考查同位语从句。句意:为什么不考虑他的建议呢?也就是说我们都去参加这个会议。同位语从句跟在某些名词(如suggestion, news, idea, fact, promise, hope, message等)的后面,用以说明该名词所表达的具体内容。名词后用that连接同位语从句,that只起连接作用,不作任何语法成分。

  • 第23题:

    单选题
    What does the woman mean?    
    A

    She likes all of his novels

    B

    She likes none of his novels

    C

    She likes his latest novel very much


    正确答案: B
    解析: 对话中女士提及直到最后一章看完,她才把他最新的小说放下,因此可知,女士很喜欢那部小说。
    【录音原文】
    M: Do you like Ben Brown’s novels?
    W: I couldn’t put his latest one down until the last chapter.

  • 第24题:

    单选题
    The part of the sentence: his ability to provide competent daytime services “was compromised” may mean.
    A

    his being unable to provide competent daytime services

    B

    his ability to provide competent daytime services was discredited

    C

    his qualification as a doctor was suspected

    D

    his NHS practice is no more than a cheat to the patients


    正确答案: C
    解析:
    本题是词义题。第十段最后一句提到:人们还被告知他能否胜任白天职务也受到损害(怀疑),也即是人们怀疑他白天工作的能力(It is also said that his ability to provide competent daytime services “was compromised”)。答案为选项B。