单选题The labels inside the clothes tell you how to keep them looking their best.A Right.B Wrong.C Doesn’t Say.

题目
单选题
The labels inside the clothes tell you how to keep them looking their best.
A

Right.

B

Wrong.

C

Doesn’t Say.


相似考题
更多“单选题The labels inside the clothes tell you how to keep them looking their best.A Right.B Wrong.C Doesn’t Say.”相关问题
  • 第1题:

    Passage 2

    It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for most of the misunderstandings between them. They have always complained, more or less justly, that their parents are out of touch with modern ways; that they are possessive and dominant; that they do not trust their children to deal with crises; that they talk too much about certain problems—and that they have no sense of humor, at least in parent-child relationships.

    I think it is true that parents often misunderstand their teenage children and also forget how they themselves felt when young.

    Young people often anger their parents with their choices in clothes and hairstyles, in entertainers and music. This is not their intention. They feel cut off from the adult world into which they have not yet been accepted. So they create a culture and society of their own. Then, if it turns out that their music or entertainers or vocabulary or clothes or hairstyles anger their parents, this gives them additional enjoyment. They feel they are superior, at least in a small way, and that they are leaders in style. and taste.

    Sometimes you are resistant and proud because you do not want your parents to approve of what you do. If they do approve, it looks as if you are betraying your own age group. But in that case, you are assuming that you are the underdog: you can’t win but at least you can keep your honor. This is a passive way of looking at things. It is natural enough after long years of childhood, when you were completely under your parents’ control. But this way of looking at things ignores the fact that you are now beginning to be responsible for yourself. If you plan to control your life, co-operation can be part of that plan. You can charm others, especially your parents, into doing things the way you want. You can impress others with your sense of responsibility and initiative, so that they will give you the authority to do what you want to do.

    26. The author is primarily addressing _______.

    A. teachers

    B. teenagers

    C. parents

    D. authorities


    正确答案:B

  • 第2题:

    We’re sorry to tell you that your remittance() yet.

    A、hasn’t arrived

    B、won’t arrive

    C、doesn’t arrive


    参考答案:A

  • 第3题:

    We' re sorry to tell you that your remittance()yet.

    A. won't arrive

    B. hasn't arrived

    C. doesn't arrive


    参考答案:C

  • 第4题:

    – Will you fix the TV? -- _____________.

    A、I can’t fix TV.

    B、I can tell him.

    C、I promise I will.

    D、It doesn’t matter.


    正确答案:C

  • 第5题:

    There is no reason why you shouldn't tell them beforehand that you are leaving.

    A:in advance
    B:ahead
    C:before long
    D:early

    答案:A
    解析:

  • 第6题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    The first thing for you to do before you buy clothes is__________.

    A.to look for well-made clothes
    B.to see how much money you can pay
    C.to know how to wash them
    D.to read the labels inside them

    答案:B
    解析:
    此题为直接题。从文章第一段第一句可以看出答案选B。

  • 第7题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    We learn from the reading that cheaper clothes__________.

    A.are always worse made
    B.must be dry cleaneD.
    C.can not be washeD.
    D.can sometimes fit you better

    答案:D
    解析:
    此题为推理题,文章中虽然没有直接信息,但从文章第二段及第三段很容易推断出A、B、C三项都是错误的。又从第三段最后一句话可以推断出答案选D。

  • 第8题:

    单选题
    Expensive Clothes are always better made.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: A
    解析:
    考 点:细节题。根据题干信息定位至第二段中的“Clothes that cost more money are not always better made.”可知,贵的衣服做工并不总是更好。

  • 第9题:

    单选题
    This passage tries to tell you how to ______.
    A

    avoid mistakes about money and friends

    B

    “size up” people

    C

    avoid mistakes in understanding what people tell you

    D

    keep people friendly without trusting them


    正确答案: D
    解析:
    全文都是在就讲述我们应该学会倾听他人话语背后的真正含义,只有这样才能避免犯错,C项与原文表述一致,为正确答案。

  • 第10题:

    单选题
    Cheaper clothes can sometimes fit you better.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: A
    解析:
    考 点:细节题。根据题干信息定位至第二段最后一句“Sometimes less expensive clothes look and fit better than more expensive ones.”可知,有时候不太贵的衣服看上去更好,更合身。

  • 第11题:

    单选题
    Only your best friends will tell you that you look young.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: C
    解析:
    推理题。文章最后一段说通过故意把别人的年龄说小,指出别人很年轻来达到问出真实年龄的目的,可见题干中的表述是错误的。

  • 第12题:

    单选题
    Careth: Good afternoon. I’ve just joined the library. How many books can I take out?  Eunice: You can take two books, and keep them for ten days. If you haven’t finished, you can renew them.  Careth: How do I do that? ________  Eunice: No, you can telephone. Tell us the titles of the books, and the date they are due for return.  Eunice: These two books have been lended.
    A

    Why can’t I keep them for a longer time?

    B

    Must I visit the library?

    C

    How much could I be fined?

    D

    Can I lend them to my friends?


    正确答案: D
    解析:
    从Eunice的回答“不,你可以打电话”,可以推知Careth的问题是“我必须亲自去图书馆吗?”

  • 第13题:

    —Congratulations! I just heard the news about your promotion. —______________

    A、That's all right.

    B、Thank you.

    C、It doesn't matter.


    参考答案:B

  • 第14题:

    When you go shopping and want to buy some clothes,you should think about which kind of clothes you really need and decide how_____money you can _____on them. Then look at the labels that are inside the new clothes. They tell you how to _____the clothes. The label for a shirt may tell you to wash it in warm water. A sweater label may tell you to wash it in cold water. The label on a coat may say “dry clean only” and cleaning in water may _____this coat. If you do _____the directions say on the label, you can keep your clothes looking their best.

    1.A. much

    B. many

    C. large

    2.A. cost

    B. spend

    C. take

    3.A. take place of

    B. take use of

    C. take care of

    4.A. change

    B. replace

    C. ruin

    5.A. as

    B. by

    C. for


    参考答案:子问题 1:A; 子问题 2:B; 子问题 3:C; 子问题 4:C; 子问题 5:A

  • 第15题:

    You will find as you read this book that you just can't keep some of these stories to ___. You will want to share them with a friend.

    A、itself

    B、yourself

    C、himself

    D、themselves


    参考答案:B

  • 第16题:

    B

    When your parents quarrel.what do you do? It may be terrible for you. You feel sad and angry. But that doesn't help. Here are some tips(建议) for you. Maybe they can help you.

    1.Know why they quarrel. Your father and mother have their own ideas. They don-t agree on something. So they quarrel.even fight. But it doesn- t mean that they don't Iove each other.They will make up(和解)soon. Don't worry.

    2.If both of your parents ask you who is right.never say one of them is wrong. Either of them thinks he or she is right.so even if you have an idea.be clever! Don't tell the truth.

    3.If they begin to break glasses.chairs.or fight witb each other.you should stay far. When They are angry. they think little about you. You should be careful not to get hurt.

    4.If you need help.call your grandparents.uncles.or other relatives. You can also call your neighbors or teachers

    Leachers.

    5.Look for or a friend. :tell him your feelings. Don't keep all to yourself.

    6.After your parents make up.tell them how sad and angry you felt. They'll probably not quarrel or fight again.

    7.lf your parents often quarrel.leave them alone! You can do your own things.such as do your homework or read a book.

    Everyone wants a happy family without quarreling or fighting. But sometimes.we must face something.and do something to change it.

    ( )26. How many tips does the writer give in the passage?

    A; Seven.

    B. Six.

    C. Eight.

    D. Nine.


    正确答案:A
    A【解析】全文共写了7点建议。

  • 第17题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    The best title (标题) for the reading should be__________.

    A.Buying Less Expensive Clothes
    B.Taking Enough Money When Shopping
    C.Being a Clever Clothes Shopper
    D.Choosing the Labels inside New Clothes

    答案:C
    解析:
    此题为概括题。此题考查文章的标题,主要针对文章的主题、中心思想、文章的结构层次(主题句或主题段),要求学生在理解全文后归纳短文要点,概括中心思想。考生归纳各段的主题句不难发现此题答案选择C。

  • 第18题:

    When you want to go shopping, decide how much money you can spend for new clothes.Think about the kind of clothes you really need.Then look for those clothes on sale (销售).
    There are labels (标签) inside all new clothes.The labels tell you how to take care of your clothes.The label for a shirt may tell you to wash it in warm water.A sweater label may tell you to wash by washing in cold water.The label on a coat may say "dry clean only." Washing may ruin(损坏) this coat.If you do as the directions (说明) say on the label ,you can keep your clothes looking their best.Many clothes today must be dry cleaned.Dry cleaning is expensive.When buying new clothes,check (核实) to see if they will need to be dry cleaned.You will save money if you buy clothes that can be washed.
    You can save money if you buy clothes that are well made.Well - made clothes last longer.
    They look good even after they have been washed many times.Clothes that cost more money are not always better made.They do not always fit (合身) better.Sometime less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.
    If you want to save money you can buy clothes that__________.

    A.don't fit you
    B.don't last long
    C.need to be dry cleaneD.
    D.can be washeD.

    答案:D
    解析:
    此题为理解题。从第二段“Dry cleaning is expensive.You will save money if you buy clothes that can be washed.”可以看出C不对,又可以从第三段很容易判断出A和B不对。

  • 第19题:

    单选题
    —What are you busy doing these days, Mr. Zhao?—I ______ my newborn baby. You can’t imagine how busy I am!
    A

    look after

    B

    looked after

    C

    am looking after

    D

    have been looking after


    正确答案: D
    解析:
    句意:——赵先生,这些天在忙些什么呢?——我一直在照顾我刚出身的孩子。你简直无法想象我有多忙!本题考查动词时态的用法。由题干中these days可知应用现在进行时,故C项为正确选项。

  • 第20题:

    单选题
    The labels inside the clothes tell you how to keep them looking their best.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: C
    解析:
    考 点:细节题。根据题干信息定位至第一段中的“If you do as the directions say on the label, you call keep your clothes looking their best.”可知,标签上的说明能指导你把衣服维持到最好的状态。

  • 第21题:

    问答题
    Practice 3You are required to write a letter to the post office in your university or in the nearby neighborhood to tell them that you haven't received a parcel which your friend send you for your birthday. In the letter you should cover the following information:(1) explain your situation,(2) tell them what are there in the parcel, and(3) tell them what you want them to do about it.Write at least 150 words.You do NOT need to write any addresses.

    正确答案: 【范文】
    Dear Sir or Madam,
    I am writing to express my strong dissatisfaction with the poor postal service which causes me great trouble.
    I am a student of Dalian University and I am from the south. About one month and a half ago one of my friend sent me a parcel which contains some photos we took at Xiamen. My friend now is in America. It is because he would leave that we tried our best to be together in last summer holiday. Before he left he sent these photos to me. So they are very precious to both of us.
    But to my great disappointment, I have not received these photos yet. What embarrasses me most is that your postal staff refuse to look into the matter which has made me extremely angry.
    I sincerely hope that you will improve your management system and give prompt attention to my case. I am looking forward to your favorable reply at your earliest convenience.
    Yours sincerely,
    Li Ming
    解析: 暂无解析

  • 第22题:

    单选题
    If you want to save money, you can buy clothes that need to be dry-cleaned.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: C
    解析:
    考 点:推理题。根据题干信息定位至原文第二段中的“Dry cleaning is expensive.”和“You will save money if you buy clothes that can be washed.”可知,干洗的费用很贵,所以要省钱的话,要买水洗的衣服,不要买干洗的衣服。

  • 第23题:

    单选题
    Most of men are pleased to tell others how old they are.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: A
    解析:
    推理题。文章中说许多人不喜欢谈论自己的年龄,尤其是过了三十岁的女人,但没有说明男人乐意谈论年龄。

  • 第24题:

    单选题
    The first thing for you to do before you buy clothes is to read the labels inside the clothes.
    A

    Right.

    B

    Wrong.

    C

    Doesn’t Say.


    正确答案: B
    解析:
    考 点:细节题。根据题干信息定位至第一段第一句“When you want to go shopping and decide how much money you can spend for new clothes, think about the kind of clothes you really need.”可知,“想去购物时,先决定你想花多少钱买衣服。想想你真正缺什么衣服”。