更多“How is your mother these days? Oh,()”相关问题
  • 第1题:

    What is probably the best title for the passage?

    A How to Help Your Child Help Others

    B How to Educate a Shy Child

    C How to Communicate with Your Child

    D How to Help Your Child Make Friends


    正确答案:D

  • 第2题:

    —How was your trip to London, Jane? — ___________.

    A Oh, wonderful indeed ;

    B By plane and by bus ;

    C The guide showed me the way


    参考答案:A

  • 第3题:

    - Oh, but how long will it take to reach LA -()

    A、It takes a long time to reach LA.

    B、Usually it takes around 12 days.

    C、LA is very far from here.


    参考答案:B

  • 第4题:

    Peter: Hello, Frank!______?

    Frank. Pretty good. Oh, Frank, how are you doing with your assignment?


    正确答案:A

  • 第5题:

    请阅读短文,完成此题。
    More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle youabout: getting exercise, eating more slowly or brushing your teeth. Now one company has decided toembrace that image--it has named its product "Mother".
    The device, from a firm called Sense, caught my eye at a press preview for the 2014 ConsumerElectronics Show in Las Vegas, in part because of its unique design. It looks like a cross betweenWALL-E's girlfriend EVE and Russian nesting dolls. Mother has slightly creepy glowing eyes--butsurely has your best interest at heart? Mother's potential use is intriguing: Each Mother unit talkswirelessly to a set of smaller tracking devices, dubbed cookies, which can sense motion andtemperature. You can put cookies on things and people--on your body to gather data about how muchyou walk, on your coffee machine to track many espressos you drink, on your front door to trackwhenever it is opened, on your toothbrush to see how often and how long you brush ... and so forth.
    Whenever the cookies get close to the Mother unit, they wirelessly send back their data to theInternet.
    The company says users of Mother, which is supposed to start shipping in the spring, will beable look at all their information at once, or drill down on certain topics. And if something is reallyimportant, you can have an alert sent to your phone when a sensor detects a change.
    So what does all that data do for you? That's a question that bedevils many Internet of Thingsgadgets on display here at CES. Mother's makers say the data she tracks can help you gain peaceof mind by answering specific questions in your life, such as,"Am I drinking enough water?" or,"Did somebody open my secret drawer?"
    Lots of companies want to connect parts of your body, home and life to the Internet--a trendcalled the "Internet of Things". Mother's maker, Rafi Haladjian, told me he thinks having separatedevices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can't talk to eachother."There are not so many needs that are worth $200" for a distinct Internet-connected device,he said.
    Mother, which costs $222 for a base unit and four cookies, is designed to be repurposed asnew challenges or needs spring to mind, he said. It's kind of like a mobile device that can run anever-changing array of apps.
    Where did the name come from? "We need a device that does all sort of things," Haladjiansaid. "The metaphor that matched this noble caring figure is the mother. She is not a nurse, agardener or a cop--she is everything at the same time."

    What are the disadvantages of "Things of Internet" according to Raft Haladjian?
    查看材料

    A.Different things can't communicate with each other.
    B.They are too expensive and without utility.
    C.The safety of them can't be ensured.
    D.They may threaten people's privacy.

    答案:B
    解析:
    根据题目中的“Things of Internet”和Rafi Haladjian可定位至文章第六段第二句“Mother’S maker.Raft Haladjian,told me he thinks having separate devices for all these things is too expensive and too cumbersome because thev can’t talk to each other.”,由此可知。Rafi Haladjian认为“物联网”太昂贵,而且不同设备之问不能相互交流,可见不实用。B项符合题意。

  • 第6题:

    请阅读短文,完成此题。
    More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle youabout: getting exercise, eating more slowly or brushing your teeth. Now one company has decided toembrace that image--it has named iom a firm called Sense, caught my eye at a press preview for the 2014 ConsumerElectronics Show in Las Vegas, in part because of its unique design. It looks like a cross betweenWALL-E's girlfriend EVE and Russian nesting dolls. Mother has slightly creepy glowing eyes--butsurely has your best interest at heart? Mother's potential use is intriguing: Each Mother unit talkswirelessly to a set of smaller tracking devices, dubbed cookies, which can sense motion andtemperature. You can put cookies on things and people--on your body to gather data about how muchyou walk, on your coffee machine to track many espressos you drink, on your front door to trackwhenever it is opened, on your toothbrush to see how often and how long you brush ... and so forth.
    Whenever the cookies get close to the Mother unit, they wirelessly send back their data to theInternet.
    The company says users of Mother, which is supposed to start shipping in the spring, will beable look at all their information at once, or drill down on certain topics. And if something is reallyimportant, you can have an alert sent to your phone when a sensor detects a change.
    So what does all that data do for you? That's a question that bedevils many Internet of Thingsgadgets on display here at CES. Mother's makers say the data she tracks can help you gain peaceof mind by answering specific questions in your life, such as,"Am I drinking enough water?" or,"Did somebody open my secret drawer?"
    Lots of companies want to connect parts of your body, home and life to the Internet--a trendcalled the "Internet of Things". Mother's maker, Rafi Haladjian, told me he thinks having separatedevices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can't talk to eachother."There are not so many needs that are worth $200" for a distinct Internet-connected device,he said.
    Mother, which costs $222 for a base unit and four cookies, is designed to be repurposed asnew challenges or needs spring to mind, he said. It's kind of like a mobile device that can run anever-changing array of apps.
    Where did the name come from? "We need a device that does all sort of things," Haladjiansaid. "The metaphor that matched this noble caring figure is the mother. She is not a nurse, agardener or a cop--she is everything at the same time."

    The best title of the passage may be
    查看材料

    A.A New "Mother" to Digitally Nag You
    B.A New Electronic Device Come into Being
    C."Mother" is Better than Other Devices
    D."Mother" is to Care for You

    答案:A
    解析:
    文章主要介绍了一款名为“母亲”的电子产品,介绍了“母亲”的外观、工作原理和设计理念等。A项意为“一款颓的电子产品——‘母亲’将会在你身边唠叨”,包含了文章的主旨大意;B项意为“一款新的电子产品上市”,并没有提到本文的中心词“母亲”;C项意为“‘母亲’比其他电子设备更好”,文章并没有提到;D项意为…母亲’将会关心你”,并未提及“母亲”是什么产品。因此,正确答案是A。

  • 第7题:

    It was a case of emergency.The four-year-old girl awoke and smelled smoke.She couldn't wake her mother,so she dialed"zero",An operator immediately called the fire department.Help was sent,and a tragedy avoided.
    Days before this emergency,the mother had taught her child how to telephone for help.Children as young as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations.Here are some points.
    Memorizing certain facts is important.Teach your children their names,and the section of town where you live.Try to keep what they learn within their abilities.Simple information,learned well,is better than difficult information only partly learned.
    Be sure your children know how to use the telephone.They should be taught to dial"zero"for the operator,at the very least.And they should be taught to dial"911"if it is used in your town.
    Practice over a period of several days.Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.
    If you would like a booklet giving instructions on calling for help,write Telephone For Help,Box 99,Bowling Green Station,New York,NY 10004.

    Paragraph 4 talks about dialing"911".This number is probably

    A.the operator
    B.an emergency number
    C.a practice number for children
    D.used to keep children calm

    答案:B
    解析:
    本文讲的是教小孩打电话是为了在紧急情况下求助,并且专门提到应当教他们拨打911。由此推断,911是一个救急电话。

  • 第8题:

    It was a case of emergency.The four-year-old girl awoke and smelled smoke.She couldn't wake her mother,so she dialed"zero",An operator immediately called the fire department.Help was sent,and a tragedy avoided.
    Days before this emergency,the mother had taught her child how to telephone for help.Children as young as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations.Here are some points.
    Memorizing certain facts is important.Teach your children their names,and the section of town where you live.Try to keep what they learn within their abilities.Simple information,learned well,is better than difficult information only partly learned.
    Be sure your children know how to use the telephone.They should be taught to dial"zero"for the operator,at the very least.And they should be taught to dial"911"if it is used in your town.
    Practice over a period of several days.Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.
    If you would like a booklet giving instructions on calling for help,write Telephone For Help,Box 99,Bowling Green Station,New York,NY 10004.

    Based on this passage,over-learning is good because__.

    A.simple information is used
    B.children should know their names
    C.it helps children act automatically
    D.difficult information is only partly learned

    答案:C
    解析:
    如何教孩子打电话的第三点说明中提到,反复地练习有助于孩子在紧急情况下下意识的操作。

  • 第9题:

    How is your mother these days? Oh,()

    AShe is good 

    BShe is not very well

    CNever  mind

    DThat's all right


    B

  • 第10题:

    There are no major differences between how one reads in one’s mother tongue and how one reads in a foreign language.()


    正确答案:错误

  • 第11题:

    单选题
    How many days a week is the sports center open late?
    A

    Two days

    B

    Three days

    C

    Four days


    正确答案: C
    解析:
    从对话中女孩提到的”On Tuesday, Thursday and Friday it stays open late—till 10 o’clock”,可知一周内有三天(周二、周四和周六)体育馆会关门比较晚。

  • 第12题:

    单选题
    Mother: You’re watching too much TV, Emily.  Emily: Oh, come on, Mom.  Mother: ________ And you’re eating too many snacks.  Emily: I only had some popcorn and some potato chips.
    A

    I mean it.

    B

    You’re excused.

    C

    Where’s your radio?

    D

    I don’t want to know it.


    正确答案: D
    解析:
    I mean it!是口语常见的表达方式,其含义是“我是说真的!”母亲对孩子的请求表示反对,英文中用这种方式来表达。B和D选项是地道的英文表达方法,C选项与题意不符。

  • 第13题:

    —How long will your trip take? —_______

    A.It’will start tomorrow.

    B.It has two days.

    C.It took two weeks.

    D.It will take about two weeks.


    参考答案:D

  • 第14题:

    LIU HUI:Hi, Mei.(1)Are you settling in well here in this city

    BAI MEI:Well, thank you very much for asking. Everything is going OK.

    LIU HUI:(2)Did they all join you living here BAI MEI:

    Oh no. My parents have their own lives because my father has a grocery store. So he must take care of his business and my mother stays with him.

    LIU HUI:Oh, I got it.(3)Are they in their school years

    BAI MEI:Yes, they all attend the international schools here, but I still teach them Chinese at home.

    LIU HUI:(4)What kind of food do you usually have with your family

    BAI MEI:Everyone in the family loves Chinese food. But we have western food on some special occasions, you know, I have an American hubby.

    LIU HUI:Right.(5)

    BAI MEI:Pleasure.

    A. Thank you for sharing this with me.

    B. That's very interesting.

    C. How is everything

    D. How about your children

    E. How is your family _Bai Mei: tells Liu Hui about her family_. …


    参考答案:1:C; 2:E; 3:D; 4:B; 5:A

  • 第15题:

    — ______— Oh, it's a piece of cake、I love writing.

    A、Do you like the writing class

    B、How do you feel about your writing class

    C、have another piece of cake

    D、Could you help me


    参考答案:B

  • 第16题:

    请阅读短文,完成此题。
    More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle youabout: getting exercise, eating more slowly or brushing your teeth. Now one company has decided toembrace that image--it has named its product "Mother".
    The device, from a firm called Sense, caught my eye at a press preview for the 2014 ConsumerElectronics Show in Las Vegas, in part because of its unique design. It looks like a cross betweenWALL-E's girlfriend EVE and Russian nesting dolls. Mother has slightly creepy glowing eyes--butsurely has your best interest at heart? Mother's potential use is intriguing: Each Mother unit talkswirelessly to a set of smaller tracking devices, dubbed cookies, which can sense motion andtemperature. You can put cookies on things and people--on your body to gather data about how muchyou walk, on your coffee machine to track many espressos you drink, on your front door to trackwhenever it is opened, on your toothbrush to see how often and how long you brush ... and so forth.
    Whenever the cookies get close to the Mother unit, they wirelessly send back their data to theInternet.
    The company says users of Mother, which is supposed to start shipping in the spring, will beable look at all their information at once, or drill down on certain topics. And if something is reallyimportant, you can have an alert sent to your phone when a sensor detects a change.
    So what does all that data do for you? That's a question that bedevils many Internet of Thingsgadgets on display here at CES. Mother's makers say the data she tracks can help you gain peaceof mind by answering specific questions in your life, such as,"Am I drinking enough water?" or,"Did somebody open my secret drawer?"
    Lots of companies want to connect parts of your body, home and life to the Internet--a trendcalled the "Internet of Things". Mother's maker, Rafi Haladjian, told me he thinks having separatedevices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can't talk to eachother."There are not so many needs that are worth $200" for a distinct Internet-connected device,he said.
    Mother, which costs $222 for a base unit and four cookies, is designed to be repurposed asnew challenges or needs spring to mind, he said. It's kind of like a mobile device that can run anever-changing array of apps.
    Where did the name come from? "We need a device that does all sort of things," Haladjiansaid. "The metaphor that matched this noble caring figure is the mother. She is not a nurse, agardener or a cop--she is everything at the same time."

    What can we infer from the first paragraph?
    查看材料

    A.The company that produces "Mother" is better than others.
    B.The electronic devices today are more and more humanized.
    C."Mother" can do everything what your mothers can.
    D."Mother" must be more caring than other similar devices.

    答案:B
    解析:
    文章第一段讲到,“如今,越来越多的电子设备正学着扮演母亲的角色,提醒你多锻炼、吃慢点、去刷牙。现在有家公司干脆决定用“母亲”给一款新产品命名了。”可见,如今的电子产品越来越人性化了。故答案为B。A项没有根据;C项文章未提到;D项属于过度推测。

  • 第17题:

    请阅读短文,完成此题。
    More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle youabout: getting exercise, eating more slowly or brushing your teeth. Now one company has decided toembrace that image--it has named its product "Mother".
    The device, from a firm called Sense, caught my eye at a press preview for the 2014 ConsumerElectronics Show in Las Vegas, in part because of its unique design. It looks like a cross betweenWALL-E's girlfriend EVE and Russian nesting dolls. Mother has slightly creepy glowing eyes--butsurely has your best interest at heart? Mother's potential use is intriguing: Each Mother unit talkswirelessly to a set of smaller tracking devices, dubbed cookies, which can sense motion andtemperature. You can put cookies on things and people--on your body to gather data about how muchyou walk, on your coffee machine to track many espressos you drink, on your front door to trackwhenever it is opened, on your toothbrush to see how often and how long you brush ... and so forth.
    Whenever the cookies get close to the Mother unit, they wirelessly send back their data to theInternet.
    The company says users of Mother, which is supposed to start shipping in the spring, will beable look at all their information at once, or drill down on certain topics. And if something is reallyimportant, you can have an alert sent to your phone when a sensor detects a change.
    So what does all that data do for you? That's a question that bedevils many Internet of Thingsgadgets on display here at CES. Mother's makers say the data she tracks can help you gain peaceof mind by answering specific questions in your life, such as,"Am I drinking enough water?" or,"Did somebody open my secret drawer?"
    Lots of companies want to connect parts of your body, home and life to the Internet--a trendcalled the "Internet of Things". Mother's maker, Rafi Haladjian, told me he thinks having separatedevices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can't talk to eachother."There are not so many needs that are worth $200" for a distinct Internet-connected device,he said.
    Mother, which costs $222 for a base unit and four cookies, is designed to be repurposed asnew challenges or needs spring to mind, he said. It's kind of like a mobile device that can run anever-changing array of apps.
    Where did the name come from? "We need a device that does all sort of things," Haladjiansaid. "The metaphor that matched this noble caring figure is the mother. She is not a nurse, agardener or a cop--she is everything at the same time."

    Which of the following is not the design goal of "mother"?
    查看材料

    A.To answer the questions suddenly appeared in users' mind.
    B.To meet users' needs anywhere and anytime.
    C.To fulfil users' ever-changing requirements.
    D.To attract more users by its name--"Mother".

    答案:D
    解析:
    根据题目中的“the design goal of‘mother…可定位至第七段“Mother,which costs$222 for a base unit and four cookies,is designed to be repurposed as new challenges or needs spring to mind,he said.It’s kind oflike a mobile device that can run an ever.changing array of apps.”,由此可知,A、B、C三项均符合原文文意,D项文章未提到,故选择D。

  • 第18题:

    --How about going out for a picnic on Sunday morning?
    --Hmm.__________. The weather is quite warm these days.

    A.Well, no way
    B.Oh, never mind
    C.Yes, why not
    D.Sure, no doubt

    答案:C
    解析:
    本题大意为——周日早上出去野餐怎么样 ——嗯,去吧。最近天气确实很暖和。whynot是用来回答提建议的日常用语,符合此处语境,故选C。

  • 第19题:

    It was a case of emergency.The four-year-old girl awoke and smelled smoke.She couldn't wake her mother,so she dialed"zero",An operator immediately called the fire department.Help was sent,and a tragedy avoided.
    Days before this emergency,the mother had taught her child how to telephone for help.Children as young as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations.Here are some points.
    Memorizing certain facts is important.Teach your children their names,and the section of town where you live.Try to keep what they learn within their abilities.Simple information,learned well,is better than difficult information only partly learned.
    Be sure your children know how to use the telephone.They should be taught to dial"zero"for the operator,at the very least.And they should be taught to dial"911"if it is used in your town.
    Practice over a period of several days.Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.
    If you would like a booklet giving instructions on calling for help,write Telephone For Help,Box 99,Bowling Green Station,New York,NY 10004.

    From this passage,why is it a good idea for children to learn how to use the telephone?

    A.Children have fun dialin
    B.Emergencies happen without warnin
    C.Children can wake their parent
    D.Dialing can help children with their math stud

    答案:B
    解析:
    从第一段推断,通常许多紧急情况的发生都是不可预料的。第二段描述母女幸免于难,是因为母亲教4岁的孩子拨打紧急电话。由此可见,教小孩子打电话是个好主意,因为突发事件是不可预料的。

  • 第20题:

    --How was your job interview yesterday?
    --Oh, I couldn′t feel__________. I couldhardly answer most of the questions they asked.

    A.better
    B.good
    C.worse
    D.bad

    答案:C
    解析:
    考查形容词比较级。句意为“——昨天你的工作面试怎么样?——噢,我感觉没有__________,我几乎不能回答他们问的大部分问题”。根据答语后半句可知感觉没有比这更糟糕的了,worse是bad的比较级,意为“更糟糕的”,此句中与否定词not连用,表示最高级的含义。故选C。

  • 第21题:

    How was your trip to London, Jane?()

    • A、Oh, wonderful indeed.
    • B、I went there alone.
    • C、The guide showed me the way.
    • D、By plane and by bus.

    正确答案:A

  • 第22题:

    How is your mother these days? Oh,()

    • A、She is good 
    • B、She is not very well
    • C、Never  mind
    • D、That's all right

    正确答案:B

  • 第23题:

    单选题
    How is your mother these days? Oh,()
    A

    She is good 

    B

    She is not very well

    C

    Never  mind

    D

    That's all right


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    —Who told you that?—It’s a friend of your ______. —If that, it’s not the friend of my ______.
    A

    mother; mother

    B

    mother’s; mother’s

    C

    mother; mother’s

    D

    mother’s; mother


    正确答案: D
    解析:
    句意:—谁告诉你的?—你妈妈的一个朋友。—如果是那样的话,这人就不是我妈妈的那位朋友。第一个空格表示的是“你妈妈诸多朋友中的一个”,即one of your mother’s (friends),为双重所有格。第二个空表示的是“我妈妈的那位朋友”,不用所有格。因此选D项。