参考答案和解析
正确答案: A
解析: 暂无解析
更多“It is not always easy to tell the right()the wrong.”相关问题
  • 第1题:

    There's nothing shameful about being wrong.()can be right all the time.

    A.nobody

    B.no one


    正确答案: A

  • 第2题:

    When you tell him something he always does the opposite ( ) purpose

    A、for

    B、on

    C、to

    D、from


    参考答案:B
    解析:on purpose:故意

  • 第3题:

    Everything will be all right, Jane. () easy.

    A.Take B.Let it

    C.Take it D.Keep it


    正确答案:C

  • 第4题:

    It is _______ to tell which is earth and which is sky.

    A: enough easy

    B: easily enough

    C: easy enough

    D: enough easily


    参考答案:C

  • 第5题:

    Teacher:Where is Mike this morning?

    Student:He's got a cold.

    Teacher:______

    A、He is absent.

    B、What's the matter with him?

    C、Just tell him to take it easy.

    D、What? Where is he?


    参考答案:C

  • 第6题:

    Will you please tell me ___ right now?

    A.what time be

    B.what time is it

    C.what is the time
    D.what time it is

    答案:D
    解析:
    本题考察宾语从句。题目意为“请问您能告诉我现在是什么时间吗?”tell sb. sth.是动词+间接宾语+直接宾语的结构。空格处是从句作宾语,使用陈述语序。

    考点
    名词性从句

  • 第7题:

    How was your final exam?()

    ATake it easy.

    BYou are right away.

    CI am not sure.  

    DLet's have a drink.


    C

  • 第8题:

    单选题
    If you are a good investor, ______ in the stock market.
    A

    you can always make money

    B

    you can tell exactly when the stock goes up or down

    C

    you may sometimes lose money

    D

    your gambling is always safe


    正确答案: D
    解析:
    根据第三段中No one call tell exactly whether the shares will be doing well.即“没人知道股票会怎样发展。”可排除B选项。由最后一段中的No wonder going to the stock market is often compared to gambling.即“难怪去股市经常被比作赌博。”可排除A、D选项。因此C选项正确。

  • 第9题:

    单选题
    It is not always easy to tell the right()the wrong.
    A

    from 

    B

    with

    C

    than 

    D

    to


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    单选题
    How was your final exam?()
    A

    Take it easy.

    B

    You are right away.

    C

    I am not sure.  

    D

    Let's have a drink.


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    Ships are always()on water and they are easy to rust.
    A

    float

    B

    floating

    C

    floats

    D

    floated


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    问答题
    Peter, David and Paul said following sentences:  Peter: David is a liar, Paul always tells the truth.  David: Peter is truthful.  Paul: David is a liar, Peter is truthful.  Two of these men always tell the truth, one of them sometimes tells the truth and sometimes lies. Which of these men is a liar?

    正确答案: David
    解析:
    本题可以采用推理法,锁定一个人的论断推断其他论断,如果矛盾则说明判断错误,推理通顺,则是正确的。

  • 第13题:

    It is not always easy to ___ between words which look or sound alike or which have nearly the same meaning

    A、define

    B、distinguish

    C、differ

    D、divide


    参考答案:B

  • 第14题:

    You are right. How do you analyze our weaknesses?

    ()we put less emphasis on the overall design.

    A、 I’m afraid

    B、 I tell you

    C、 I see


    参考答案:A

  • 第15题:

    It is not always so easy to tell the true ______ the false.

    A、between

    B、instead of

    C、from

    D、against


    参考答案:C

  • 第16题:

    Adam: Mmm….. This is the best pudding I've ever had!

    Celia:________ I know you'd like it.

    A、Didn't't I tell you?

    B、Did I say it right?

    C、Is what I said right?

    D、What did I say?


    参考答案:D

  • 第17题:

    - I’m sorry. I lost the key.-______________

    A、No, it’s all right.

    B、Well, it’s OK.

    C、You are welcome.

    D、You are wrong.


    正确答案:B

  • 第18题:

    It is not always easy to tell the right()the wrong.

    Afrom  

    Bwith  

    Cthan  

    Dto


    A

  • 第19题:

    It is not always easy to tell the right()the wrong.

    • A、from  
    • B、with  
    • C、than  
    • D、to

    正确答案:A

  • 第20题:

    单选题
    I always tell my students ______ on the road because it’s really dangerous.
    A

    not to play

    B

    to play not

    C

    not playing

    D

    not play


    正确答案: B
    解析:
    考查非谓语动词。句意:我总是提醒学生,不要在街上玩,那样很危险。tell sb. not to do sth.意为“告诉某人做某事”。

  • 第21题:

    单选题
    I strongly believe that understanding is more important than love, especially when it comes to parenting and intimate relationships. As a psychologist for more than twenty years I can tell you that I have never had an adult looking back at her childhood and complaining that her parents were too understanding. And similarly, I have met many divorced people who still love each other but yet they never really understood each other. The painful reality is that love is just not enough. I"ll admit that there are people who I love and who I still need to better understand. I hope I"ll continue my work to understand them. The willingness to understand is very important. It is not always easy, but healthy love is strengthened by the willingness to understand. Love without understanding will wilt like flowers without water. Our egos are what seem to get in the way of understanding those who we love and care about. Often it is our need to be right that makes what others think and feel so wrong for us. I have certainly been quite guilty of this in some of my relationships. As I have written repeatedly in my books, empathy, is truly the emotional glue that holds all close relationships together. Empathy allows us to slow down and try to walk in the shoes of those we love. The deeper our empathy, the deeper—and healthier—our love. Not all relationships are meant to be. Yet all relationships that are meant to flourish in a healthy way, must stress understanding just as much, if not more, than love.Why are we unable to understand the others sometimes
    A

    Because we are caring the others too much.

    B

    Because it is quite difficult to understand the others.

    C

    Because we believe we are always right.

    D

    Because the others have done something wrong.


    正确答案: A
    解析: [解析] 事实细节题。题干的大意是:有时候为什么我们不能够理解他人从文中第三段第二句话可知,我们总是认为自己是正确的,以至于有时候不能理解他人。故选C。

  • 第22题:

    单选题
    Ships always float on water and they are easy to ().
    A

    rust

    B

    dirty

    C

    clean

    D

    wash


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    According to the passage, which is the best title?
    A

    Nothing is impossible

    B

    Glass balls are easy to be broken

    C

    Treat your life in a right way

    D

    Things you can’t do


    正确答案: B
    解析:
    文章有多个段落以“Don’t ...”开头,通过对文章的整体理解可知,文章告诉我们要以正确的生活方式和态度对待生活,所以C项最适合做文章的标题。

  • 第24题:

    单选题
    - You are right. How do you analyze our weaknesses?一 we put less emphasis on the overall design.()
    A

    I’m afraid

    B

    I tell you

    C

    I see


    正确答案: A
    解析: 暂无解析