更多“The number of students of this school()large.”相关问题
  • 第1题:

    The number of the newly admitted students ______over 300, but a number of them ______not arrived yet.

    A. is, has

    B. are, have

    C. is, have

    D. are, has


    正确答案:C

    参考译文:新近录取的学生的数量超过300人,但是他们很多人还没有到达。a number of+名词复数+谓语复数,the number of+名词复数+谓语单数。

  • 第2题:

    The school was moved out of downtown as the number of students had grown too_______.

    A.small

    B.few

    C.1arge

    D.many


    正确答案:C

  • 第3题:

    What is not the disadvantage of the Western system of education?

    A、Students learn more math and science.

    B、Students study more hours each day and more days each year.

    C、Students cannot think themselves.

    D、Students haven’t studied as many basic rules and facts as students in other countries on high school graduation.


    参考答案:ABC

  • 第4题:

    ()students are playing on the ground.

    A. The number of

    B. A number of

    C. A number


    参考答案:B

  • 第5题:

    ______ students in my class like singing very much.

    A The number

    B The number of

    C A number

    D A number of


    参考答案B

  • 第6题:

    If the 10% rule is applied, ______.

    [A]the best white high school students can get into colleges

    [B]public universities can get excellent students

    [C]students from poor rural families can go to colleges

    [D]good minority students can get into public universities


    正确答案:D

    本题考查事实细节。根据题干关键词the 10% rule定位到第四段。该段提到,该规则将使公立大学录取在高中毕业班排名前10%的学生。这种方法也使公立大学能招收到一般城市学校中名列前茅的少数民族学生。因此[D]正确。[A]和[B]本身表述并没有错,但都是泛泛而谈,没有具体提到“公立大学”或“少数民族学生”。[C]在文中根本没有涉及。

  • 第7题:

    13._______ the students in the primary school is about three thousand,and of them are girls.

    A. A number of ;two third

    B. The number of ;two thirds

    C. A number of ;two thirds

    D. The number of; two third


    正确答案:B
    13.B【解析】句意:这所小学的学生数量大约是3,000.其中2/3是女生。由句中的three thousand知道本题要表达的是数量,the numher of指“……的数量一,a number of表“许多”;在分数表达中,若分数的分子超过1,则分母应变复数,2/3应表达为two thirds。

  • 第8题:

    The number of students of this school()large.

    Aare 

    Bare not

    Cisn't 

    Daren't


    C

  • 第9题:

    单选题
    There were a_____number of students on the playground.
    A

    few

    B

    little

    C

    short

    D

    small


    正确答案: A
    解析:

  • 第10题:

    单选题
    All students are _____ to the rules of the school.
    A

    obeying

    B

    object

    C

    subject

    D

    according


    正确答案: B
    解析:

  • 第11题:

    单选题
    A

    To interest students in finding jobs.

    B

    To ask more companies to hire college students.

    C

    To help student find part-time jobs.

    D

    To ask students work in school offices.


    正确答案: C
    解析:
    [考点]目的题。录音开头提到,由于学费的提高,很多大学生去找兼职工作,为了让他们找起来更容易,我们提供一系列当地兼职工作的服务。C项与之意思一致。

  • 第12题:

    单选题
    A total of 250 students participate in five different school-sponsored clubs. The bar graph below shows the number of students who participate in each club. 40% of the members of Club A are in Club B. How many of the members in Club A are not in Club B?
    A

    28

    B

    32

    C

    42

    D

    48

    E

    52


    正确答案: E
    解析:
    40% of the students in Club A are in Club B. That means 60% of the students in Club A are not in Club B. Find 60% of 70. 0. 60×70 = 42 students in Club A are not in Club B.

  • 第13题:

    28. What has happened to students these years according to the passage?

    A. The students don't have to think anymore.n school.

    B. The students use calculators in math class.

    C.The students used to walk to school,but now they don't.

    D.All of the above.


    正确答案:D
    28.D【解析】由文章第三段可知,A、B、C三项均是学生的变化,故选D。

  • 第14题:

    Despite laws designed to keep cigarettes away from kids, 15 percent of U.S.high school students and 34 percent fo middle school students use tobacco products, fovernment health officials say.()

    此题为判断题(对,错)。


    正确答案:×

  • 第15题:

    This Chinese-English dictionary is useful ( ) high school students.

    A、with

    B、to

    C、by

    D、at


    参考答案:B

  • 第16题:

    The number of the students in the class () limited to thirty.

    A、have

    B、are

    C、is

    D、will


    参考答案:C

  • 第17题:

    According to the passage, "special cases" refers to cases where ______.

    A) students attend a school only part -time

    B) students never attended a school they listed on their application

    C) students purchase false degrees from commercial firms

    D) students attended a famous school


    正确答案:B
    答案:B
    [试题分析]细节推理题。
    [洋细解割文中提到了三种某些名校因为不情愿谴责而对弄虚作假的委婉的说法,其实都是指同一个事实,那就是在求职表上造假。因此,B项应为正确答案。

  • 第18题:

    The payment for online programs of NYU is based on.

    A.the number of classes a student attends

    B.the number of students a professor instructs

    C.the number of semesters a student spends

    D.the number of presentations a student makes


    正确答案:A

  • 第19题:

    共用题干
    第二篇

    Bullying at school can have serious and harmful negative effects.Because it causes such a problem for many schools,it is important that schools take the appropriate action to minimize its harmful effects.
    One of the most influential steps that a school can take against bullying is to research and develop a firm understanding of the specific types of bullying the students at the school are facing. Administrators should conduct monthly surveys that ask students about their experiences with bullying, such as whether they were bullied in the past month,whether they witnessed bullying and issues that they think the school administrators should have known about. Administrators should also survey the school's teachers to find out what they know about bullying.
    Another step that a school administration can take to prevent bullying is to train its teachers, administrators and students' parents about bullying. Hold seminars in your school district to teach parents about ways to communicate with their children if they are bullied at school.Conduct workshops with professional speakers or psychology experts about recognizing the signs of bullying in the classroom for teachers and administrators in your school district.Create newsletters for parents about detail strategies your school is taking to combat bullying or discuss new research on bullying in schools.
    Last but not least school administrators,teachers and school board members should work together to create a disciplinary plan to use when situations of bullying arise.Make teachers work together in groups to discuss the strategies that they use for dealing with bullying in their individual classrooms.Developing a plan when bullying arises is important in helping students realize that they will face consequences if they choose to bully their peers.Having a disciplinary system in place can help prevent bullying before it even begins.

    What is one of the most influential steps schools can take against bullying?
    A:To keep the bullied students at home.
    B:To teach students the types of bullying.
    C:To research and understand types of bullying students face.
    D:To work with parents in order to better protect students.

    答案:C
    解析:
    本题是细节考查题。原文是:" One of the most influential steps that a school can take against bullying is to research and develop a firm understanding of the specific types of bullying the students at the school are facing."
    本题是细节考查题。原文是:" Administrators should conduct monthly surveys that ask students about their experiences with bullying,such as whether they were bullied in the past month,whether they witnessed bullying and issues that they think the school administrators should know about".
    本题是细节考查题。原文是:" Conduct workshops with professional speakers or psychology experts about recognizing the signs of bullying in the classroom for teachers and administrators in your school district."
    本题是细节考查题。原文是:" Developing a plan when bullying arises is important in helping students realize that they will face consequences if they choose to bully their peers.“
    本题考查的是综合概括能力。文章的中心内容是针对校园暴力的对策。

  • 第20题:

    The number of students of this school()large.

    • A、are 
    • B、are not
    • C、isn't 
    • D、aren't

    正确答案:C

  • 第21题:

    单选题
    A

    They will be the first tours that get out of the earth’s orbit.

    B

    The number of tourists will be reduced.

    C

    They are less dangerous than travelling to Mars.

    D

    The number of tourists will not be too large.


    正确答案: D
    解析:
    对话接近尾处时女士问道“So what about getting out of the earth’s orbit…”,男士的回中指出有这方面的计划,并提到“下一步是使大量的人参与到moon tours之中”。由此可见moon tours将是首批在地球轨道之外旅行的游客。
    【录音原文】
    W: Welcome to the Holiday Show. Today with me in the studio I have Richard Bennet, a travel consultant who’s going to tell us about the holiday for those who have been everywhere. So Richard, what’s the next frontier for the fearless traveller?
    M: We’re already working on plans that will get tourists into space within the next ten years.
    W: So do you think that in a few years’ time we’ll be having hotels on the moon?
    M: Well, possibly, but the first step will probably be suborbital trips. That’s staying within the earth’s orbit.
    W: Then how will the tourists travel?
    M: It’s about a hundred times as high as a jet plane usually goes and to get that high you’d need rocket planes, or capsules boosted by rockets.
    W: That must be exciting. Do tourists need any kind of training on earth?
    M: Yes, because there’ll be tremendous G-forces during one minute or so, and then a few minutes’ experience of weightlessness at zero gravity before the rocket returns to earth. They need a couple of days’ training to get used to them through.
    W: So can you tell us who’s going to be interested in trips like this?
    M: Well, we hope the general public will be interested in hearing about it, but it’s hardly for those wanting rest and recreation and in fact the sort of person who will probably want to do this is quite easy to target. They’re basically risk-takers.
    W: So you don’t expect all that many people to go on these trips in the beginning?
    M: No, we don’t think many people are going to pay out such large sums of money for just a few minutes. So the next stage is likely to be keeping them up there in the orbit for three or four hours.
    W: What can they do during this period?
    M: They’ll have the chance to see our planet from space, and also to see the darkness of space, and really spectacular sunsets and sunrises one after another.
    W: So what about getting out of the earth’s orbit and doing some real space tourism-holidays on Mars, for example?
    M: Well, yes, there are plans, and the next step is involving a really quite sizeable number of people in moon tours.
    W: So are we talking about hotels on the moon here?
    M: As on a cruise, your hotel is your means of transport. So it would involve taking a shuttle up to a spaceship. And passengers could even suit up and go outside space walking if they wanted.
    W: That will be marvellous!
    Questions 1 to 5 are based on the conversation.
    Q1. What is this conversation about?
    Q2. What is being planned for tourism in the beginning phase of the next ten years?
    Q3. What is said about the training?
    Q4. Who will be the potential tourists?
    Q5. What is said about moon tours?

  • 第22题:

    单选题
    The number of students of this school()large.
    A

    are 

    B

    are not

    C

    isn't 

    D

    aren't


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    Passage1Soon after starting his job as superintendent of the Memphis,Tenn.,public schools,Kriner Cash ordered an assessment of his new district's 104,000 students. The findings were depressing:nearly a third had been held back at least one academic year. The high school graduation rate had fallen to 67%.One in five dropped out. But what most concerned him was that the number of students considered highly mobile,meaning they had moved at least once during the school year,had ballooned to 34,000,partly because of the home-foreclosure crisis. At least 1,500 students were homeless-probably more.I had a whole array of students who were angry,depressed,not getting the rest they needed,Cash says. It led him to consider an unusual proposition: What if the best way to help kids in impoverished urban neighborhoods is to get them out?Cash is now calling for Memphis to create a residential school for 300 to 400 kids whose parents are in financial distress,with a live-in faculty rivaling those of elite New England prep schools. If Cash's dream becomes a reality,it will probably look a lot like SEED,a charter school in Southeast Washington,which stands for Schools for Educational Evolution and Development. Its  320 students-seventh-to 12th-graders-should live on campus five days a week. They are expected to adhere to a strict dress code and keep their room tidy. There are computers in the dorm's common areas, and each student in grades 10 and above is given a desktop computer. At 11:30 every night it's lights out.In his plan for Memphis, Cash wants even more time. Perhaps the most provocative aspect of his proposal is to focus on students in grades 3 through 5 for homelessness is growing sharply among kids at that critical age, when much of their educational foundation is set, Cash says. His aim: to prevent illiteracy and clear other learning roadblocks early, so the problem won't migrate into middle and high school. Students will remain on campus year-round. The school would cost up to S50,000 a day to operate-three times the cost of a traditional day school with more than twice as many students.It sounds very exciting, but the devil is in the details. says Ellen Bassuk, president of the National Center on Family Homelessness in Newton, Mass.What is Kriner Cash worried about most after knowing the result of the assessment?
    A

    The falling rate of high school graduation.

    B

    Middle school student's dropping out at a very high speed every year.

    C

    Students being held back an academic year.

    D

    The growing number of students moving frequently during the school year.


    正确答案: A
    解析:

  • 第24题:

    单选题
    According to the passage, what have some school done to help their students get enough sleep?
    A

    Educating their students about the importance of sleep.

    B

    Monitoring their students' late-night activities.

    C

    Delaying school start times.

    D

    Setting strict rules.


    正确答案: C
    解析: