单选题1This new style of sports shoes is very popular and it is ______ in all sizes.A importantB activeC availableD famous

题目
单选题
1This new style of sports shoes is very popular and it is ______ in all sizes.
A

important

B

active

C

available

D

famous


相似考题

1.Popular breakfast foods in the United States, as in many other countries around the world, include coffee, milk, juice, eggs and bread. Some other breakfast items served in the United States are thought by many to be traditionally American. However, they actually come from other countries.A very popular breakfast food in America is the pancake---a thin, flat cake made out of flour and often served with maple syrup. The idea of the pancake is very old. In fact, pancakes were made long ago in ancient China.Bagels, a round thick bread with a hole in the middle, are also popular for breakfast in America. Polish people in the late 1600s came up with the idea for the first bagels and this new kind of bread soon took off across Eastern Europe.In the late 1800s, thousands of Jews from Eastern Europe traveled to the United States and brought the recipe for bagels with them. Today, New York bagels are said to be the best in the world. Many people have them with cream cheese for breakfast on the go.Doughnuts (usually spelled “donut” in the United States) came from France. They were served to American soldiers in France during World War Ⅰ(第一次世界大战). After the war, American soldiers asked cooks in the United States to make doughnuts for them. Now, served with coffee, they are a very popular breakfast food across the United States.41. This reading is mainly about _______.A. famous places in the United States to eat breakfastB. popular American breakfast foods coming from ChinaC. the most popular types of pancakes in the United StatesD. the history of popular breakfast foods in the United States

更多“单选题1This new style of sports shoes is very popular and it is ______ in all sizes.A importantB activeC availableD famous”相关问题
  • 第1题:

    The American love of sports (11) to a pitch never before known. (12) the middle of the century we were practically without sports and even until some fifteen years ago there (13) very little enthusiasm aroused by sports (14) the fever that has within the past decade and a half swept over the country.

    (15) the passionate fervor has been increasing,and the coming season promises to be the most enthusiastic of all.

    (16) England the Romans brought their sports;then the Saxons and the Normans added others,and there were football matches and archery games.

    In 1618 King James I issued a book of sports stating what sports were (17) after church service on Sundays;but intense anger was (18) among those who strictly observed the principles of the Bible,and in 1644 the Long Parliament ordered the book (19) by the public executioner,and all sports forbidden or strongly (20) .

    A. have raised

    B. has raised

    C. have risen

    D. has risen


    正确答案:D
     [解析] raise为及物动词,“举起,引起”,可排除,应用单三形式/has+动词过去分词。

  • 第2题:

    37. She wants to buy________- for her.

    A. a new hat

    B. a new jeans

    C. a new sweater

    D. new shoes


    正确答案:C
    37.C【解析】第二句是本题答案依据.

  • 第3题:

    共用题干
    Brotherly Love

    Adidas and Puma have been two of the biggest names in sports shoe manufacturing for over half a centuly.
    Since 1928 they have supplied shoes for Olympic athletes,World Cup-winning football heroes,Muhammad
    Ali,hip hop stars and rock musicians famous all over the world.But the story of these two companies begins
    in one house in the town of Herzogenaurach,Germany.
    Adolph and Rudolph Dassler were the sons of a shoemaker. They loved sports but complained that they
    could never find comfortable shoes to play in.Rudolph always said,"You cannot play sports wearing shoes
    that you'd walk around town with."So they started making their own.In 1920 Adolph made the first pair of
    athletic shoes with spikes(钉),produced on the Dasslers'kitchen table.
    On 1st July 1924 they formed a shoe company,Dassler Brothers Ltd and they worked together for many
    years.The company became successful and it provided the shoes for Germany's athletes at the 1928 and
    1932 Olympic Games.
    But in 1948 the brothers argued.No one knows exactly what happened,but family members have sug-
    gested that the argument was about money or women.The result was that Adolph left the company.His nick-
    name was Adi,and using this and the first three letters of the family name,Dassler,he founded Adidas.
    Rudolph relocated across the River Aurach and founded his own company,too.At first he wanted to
    call it Ruda,but eventually he called it Puma,after the wild cat.The famous Puma logo of the jumping cat
    has hardly changed since.

    After the big split of 1948 Adolph and Rudolph never spoke to each other again and their companies
    have now been in competition for over sixty years.Both companies were for many years the market leaders,
    though Adidas has always been more successful than Puma.A hip hop group,Run DMC,has even written。
    song called"My Adidas"and in 2005 Adidas bought Reebok,another big sports shoe company.
    The terrible family argument should really be forgotten,but ever since it happened,over sixty years
    ago,the town has been split into two.Even now,some Adidas employees and Puma employees don't talk to
    each other.

    People in town have forgotten their argument.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:B
    解析:
    文章第五、六段讲到,1948年两兄弟吵架之后分别成立了公司:阿迪达斯和彪马。由此可知,阿迪达斯和彪马是在19世纪中期开始生产鞋的。
    由文章第三段第一句话可知,Adolph和Rudalph的父亲是一个鞋匠。
    文章最后一段提到自两兄弟吵架后的60年里,他们所在的城镇就分成了两部分,直到…现在一些阿迪达斯的员工和彪马的员工都还不说话。由此可知,两兄弟是在家乡做鞋的。
    根据文章第五段第二句话“but family members have suggested that thea堪ument Was aboutmoney or women"可知,两兄弟吵架不是为了鞋。
    由文章第五、六段可知,两兄弟各自开了公司。
    文章中没有提到耐克这一运动品牌的情况。
    从文章最后一段可知,人们并没有忘记两兄弟的吵架。

  • 第4题:

    共用题干
    Brotherly Love
    Adidas and Puma have been two of the biggest names in sports shoe manufacturing for over half a century.
    Since 1928 they have supplied shoes for Olympic athletes,World Cup一winning football heroes,Muhammad Ali,hip hop stars and rock musicians famous all over the world.But the story of these two companies begins in one hoise in the town of Herzogenaurach,Germany.
    Adolph and Rudolph Dassler were the sons of a shoemaker.They loved sport but complained that they could never find comfortable shoes to play in.Rudolph always said,“You cannot play sports wearing shoes that you'd walk around town with.”So they started making their own.In 1920 Adolph made the first pair of athletics shoes with spikes(钉),produced on the Dasslers,kitchen table.
    On 1st July 1924 they formed a shoe company,Dassler Brothers Ltd and they worked together for many years.The company became successful and it provided the shoes for Germany's athletes at the 1928 and 1932 Olympic Games.
    But in 1948 the brothers argued.No one knows exactly what happened,but family mem-bers have suggested that the argument was about money or women.The result was that Ad-olph left the company.His nickname was Adi,and using this and the first three letters of the family name,Dassler,he founded Adidas.
    Rudolph relocated across the River Aurach and founded his own company too.At first he wanted to call it Ruda,but eventually he called it Puma,after the wild cat.The famous Pu-ma logo of the jumping cat has hardly changed since.
    After the big split of 1948 Adolph and Rudolph never spoke to each other again and their companies have now been in competition for over sixty years.Both companies were for many years the market leaders,though Adidas has always been more successful than Puma.A hip hop group,Run DMC,has even written a song called“My Adidas”and in 2005 Adidas bought Reebok,another big sports shoe company.
    The terrible family argument should really be forgotten,but ever since it happened, over sixty years ago,the town has been split into two.Even now,some Adidas employees and Puma employees don't talk to each other.

    The brothers argued about the shoes.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mention

    答案:B
    解析:
    题干意为“阿迪达斯和彪马自19世纪末开始做鞋。”文章第二段“Since 1928 they have supplied shoes for Olympic athletes,World Cup-winning football heroes”表明,从1928年开始两个公司就开始为奥林匹克运动员等提供鞋了,故此题说法为“错误”的。
    题干意为“这两兄弟的父亲是做球的。”文中第三段第一句“Adolph and Rudolph Dassler were the sons of a shoemaker.”说明两兄弟是一个鞋匠的儿子。故此题说法为“错误”的。
    题干意为“这两兄弟在家里做鞋。”文中第三段最后一句“In 1920 Adolph made the first pair of athletics shoes with spikes,produced on the Dasslers'kitchen table”说明他们的第一双鞋是在家里的餐桌上做出来的。故此题说法为“正确”的。
    题干意为“两兄弟因为鞋争吵。”文中第五段对于争吵有描写“No one knows exactly what happened,but family members have suggested that the argument was about money or women”虽然没人知道到底发生了什么,但是家庭成员觉得两人是为了金钱和女人起了争执。故此题说法为“错误”的。
    题干意为“争吵之后兄弟俩决定建立各自的公司。”第五、六两段分别写了两人争吵之后建立公司的细节。故此题说法是“正确”的。
    题干意为“耐克做的鞋比阿迪达斯多。”文章只写了阿迪达斯和彪马两个公 司的事,没有提及耐克。故此说法为“未提及”的。
    题干意为“镇子里的人忘记了他们的争吵。”从最后一段我们可以看出,不但两兄弟吵架了,两兄弟各自公司的员工也互不理睬。第一句“The terrible family argument should really be forgotten.”说明争吵应该被遗忘,但是接着以but来转折,故此题说法为“错误”的。

  • 第5题:

    Uncle Sam sent him a()bicycle as a birthday present.

    Ared sports new

    Bsports new red  

    Cnew sports red   

    Dnew red sports


    D

  • 第6题:

    Uncle Sam sent him a()bicycle as a birthday present.

    • A、red sports new
    • B、sports new red  
    • C、new sports red   
    • D、new red sports

    正确答案:D

  • 第7题:

    单选题
    It happened to be very cold()the morning of our sports meet.
    A

    at

    B

    of

    C

    on


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第8题:

    单选题
    According to paragraph 2, which of the following was true of the Fore people of New Guinea?
    A

    They did not want to be shown photographs.

    B

    They were famous for their story-telling skills.

    C

    They knew very little about Western culture.

    D

    They did not encourage the expression of emotions.


    正确答案: D
    解析:
    第二段“All groups including the Fore, who had almost no contact with Western culture, agreed on the portrayed emotions.”可知,Fore部落几乎与西方文化毫无接触,也就是很少了解西方文化。

  • 第9题:

    单选题
    Uncle Sam sent him a()bicycle as a birthday present.
    A

    red sports new

    B

    sports new red  

    C

    new sports red   

    D

    new red sports


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    单选题
    —The programme is very popular.—______. We all like it.
    A

    That’s right

    B

    Not at all

    C

    It doesn’t matter

    D

    You’re welcome


    正确答案: A
    解析:
    句意:—这个节目非常受欢迎。—没错,我们都喜欢它。本题考查情景交际。A项意为“没错”;B项意为“一点也不”;C项意为“没关系”;D项意为“不客气”。这里是表示赞同他人的看法,所以选A项。

  • 第11题:

    单选题
    Whom do you think is the most popular sports star at the moment?
    A

    Whom

    B

    do you think

    C

    most

    D

    at


    正确答案: A
    解析:

  • 第12题:

    单选题
    According to the passage, Argentina is world-famous because of its _____.
    A

    large number of sports fans and supporters

    B

    success in the football World Cup

    C

    obvious position on the map

    D

    excellence at most important sports


    正确答案: C
    解析:

  • 第13题:

    We need shoes for sports.(改为一般疑问句)

    ________ ________ ________shoes for sports?


    正确答案:
     44. Do you need

  • 第14题:

    In the last but one paragraph,the writer indicates that the“white-haired boy”________.

    A.is loved by all people

    B.is not very popular among ordinary people

    C.is easy to get along with

    D.is too hard on the employees


    正确答案:B
    这段文字说出了普通人对得宠者的忿忿不平的心情。

  • 第15题:

    共用题干
    Brotherly Love

    Adidas and Puma have been two of the biggest names in sports shoe manufacturing for over half a centuly.
    Since 1928 they have supplied shoes for Olympic athletes,World Cup-winning football heroes,Muhammad
    Ali,hip hop stars and rock musicians famous all over the world.But the story of these two companies begins
    in one house in the town of Herzogenaurach,Germany.
    Adolph and Rudolph Dassler were the sons of a shoemaker. They loved sports but complained that they
    could never find comfortable shoes to play in.Rudolph always said,"You cannot play sports wearing shoes
    that you'd walk around town with."So they started making their own.In 1920 Adolph made the first pair of
    athletic shoes with spikes(钉),produced on the Dasslers'kitchen table.
    On 1st July 1924 they formed a shoe company,Dassler Brothers Ltd and they worked together for many
    years.The company became successful and it provided the shoes for Germany's athletes at the 1928 and
    1932 Olympic Games.
    But in 1948 the brothers argued.No one knows exactly what happened,but family members have sug-
    gested that the argument was about money or women.The result was that Adolph left the company.His nick-
    name was Adi,and using this and the first three letters of the family name,Dassler,he founded Adidas.
    Rudolph relocated across the River Aurach and founded his own company,too.At first he wanted to
    call it Ruda,but eventually he called it Puma,after the wild cat.The famous Puma logo of the jumping cat
    has hardly changed since.

    After the big split of 1948 Adolph and Rudolph never spoke to each other again and their companies
    have now been in competition for over sixty years.Both companies were for many years the market leaders,
    though Adidas has always been more successful than Puma.A hip hop group,Run DMC,has even written。
    song called"My Adidas"and in 2005 Adidas bought Reebok,another big sports shoe company.
    The terrible family argument should really be forgotten,but ever since it happened,over sixty years
    ago,the town has been split into two.Even now,some Adidas employees and Puma employees don't talk to
    each other.

    Nike makes more shoes than Adidas.
    A:Right
    B:Wrong
    C:Not mentioned

    答案:C
    解析:
    文章第五、六段讲到,1948年两兄弟吵架之后分别成立了公司:阿迪达斯和彪马。由此可知,阿迪达斯和彪马是在19世纪中期开始生产鞋的。
    由文章第三段第一句话可知,Adolph和Rudalph的父亲是一个鞋匠。
    文章最后一段提到自两兄弟吵架后的60年里,他们所在的城镇就分成了两部分,直到…现在一些阿迪达斯的员工和彪马的员工都还不说话。由此可知,两兄弟是在家乡做鞋的。
    根据文章第五段第二句话“but family members have suggested that thea堪ument Was aboutmoney or women"可知,两兄弟吵架不是为了鞋。
    由文章第五、六段可知,两兄弟各自开了公司。
    文章中没有提到耐克这一运动品牌的情况。
    从文章最后一段可知,人们并没有忘记两兄弟的吵架。

  • 第16题:

    共用题干
    Recreation and Sports

    1."All work and no play makes Jack a dull boy."is a popular saying in the United States. Other countries have similar sayings.It is true that all of us need recreation,We cannot work all the time if we are going to maintain good health and enjoy life.Good physical and mental health in fact enables us to work more efficiently.
    2.Everyone has his own way of relaxing. Perhaps the most popular way is to participate in sports.There are team sports,such as baseball,basketball and football.There are individual sports, also,such as golf and swimming. In addition,hiking,fishing,skating and mountain climbing have a great attraction for people who like to be outdoors.Chess,card-playing,and dancing are forms of indoor recreation enjoyed by many people.
    3.Not everyone who enjoys sporting events likes to participate in them. Many people prefer to be spectators,either by attending the games in person,watching them on television,or listening to them on the radio.When there is an important baseball game or boxing match,it is almost impossible to get tickets;everyone wants to attend.
    4.It doesn't matter whether we play a fast game of ping-pong,concentrate over the bridge table (桥牌桌),or go walking through the woods on a brisk(清新的)autumn afternoon. It is important for everyone to relax from time to time and enjoy some form of recreation.

    Participating indoor sports or outdoor sports is a good way______.
    A:must be very boring
    B:some kind of recreation
    C:participating in them
    D:to relax oneseff
    E:to choose one's own way of relaxing
    F:Good physical and mental health

    答案:D
    解析:
    本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段首先通过说明很多国家都有类似于“All work and no play makes Jack a dull boy.”的谚语,说明我们所有的人都需要娱乐活动,一定的娱乐活动对我们的身心健康是必要的。
    本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段首先指出体育活动是一种很重要的娱乐方式,然后重点通过举例的方式说明各种形式的运动,如个体运动和团体运动、户外运动和户内运动。
    本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段主要讲述相比较于亲自参加体育活动,有些体育运动爱好者宁愿当观众,他们乐意通过亲自去现场看比赛、观看电视、收听广播等方式获得乐趣。
    本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段主要告诉我们娱乐的形式不是特别重要,最重要的是无论通过哪种方式我们都可以经常放松一下。
    本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第二段第一句:Everyone has his own way of relaxing.
    本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第三段前两句话:Not everyone who enjoys sporting events likes to participate in them.Many people prefer to be spectators,either by attending the games in person,watching them on television,or listening to them on the radio.
    本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第一段第一句话:All work and no play makes Jack a dull boy.
    本题考查的是对阐述文章的主旨事实与细节的了解。依据是第一段最后一句话:Good physical and mental health in fact enables us to work more efficiently.

  • 第17题:

    Sorry. I have taken your sports shoes by mistake.()

    AThat's right 

    BYou're welcome

    CIt doesn't matter 

    DAll right


    C

  • 第18题:

    Sorry. I have taken your sports shoes by mistake.()

    • A、That's right 
    • B、You're welcome
    • C、It doesn't matter 
    • D、All right

    正确答案:C

  • 第19题:

    单选题
    1This article is well written because special attention ______ to the choice of words and style of writing.
    A

    had been paid

    B

    has been paid

    C

    will be paid

    D

    will have been paid


    正确答案: D
    解析:
    本题考察动词的时态和语态。在本句中动词pay和attention之间是一种动宾关系,应使用被动语态,且主句使用的是现在时,从句也应使用现在时,正确答案为B。句意:这篇文章写的很好,因为它特别注意遣词造句和写作风格。

  • 第20题:

    单选题
    Sorry. I have taken your sports shoes by mistake.()
    A

    That's right 

    B

    You're welcome

    C

    It doesn't matter 

    D

    All right


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    This new style of sports shoes is very popular and it is _____ in all sizes.
    A

    important

    B

    active

    C

    available

    D

    famous


    正确答案: C
    解析:
    句意:这种新型的运动鞋很受欢迎,各种尺码都有货。本题考查形容词词义辨析。important的意思是“重要的、首要的”,active的意思是“积极的、活泼的”,available的意思是“可获取的、可购得的,有空的”,famous的意思是“出名的、有名的”。根据句意,正确答案为C。

  • 第22题:

    单选题
    According to the first paragraph, Jack Welch, as a CEO, is famous for his _____.
    A

    technical knowledge

    B

    overseas experience

    C

    family background

    D

    management style


    正确答案: D
    解析:
    由第一段第一句可知,Jack Welch的管理风格成为全国商学院的课堂教学内容,因此他以管理风格而著称。故D项为正确答案。

  • 第23题:

    单选题
    Which of the following about The Times is not true?
    A

    The circulation is very small.

    B

    This is the most famous of all British papers.

    C

    The most important British people all over the world still read it.

    D

    It is most critical of established interests.


    正确答案: B
    解析:
    The Times《泰晤士报》是英国第一主流大报,也是英国历史最悠久的日报,发行量很大,对世界政治、经济、文化有重大影响。选项A与事实不符,为正确答案。