单选题According to the author, the primary job of a critic is to ______.A rank established works in terms of their qualityB point out the flaws of long-established artists or worksC identify historical antecedents to modern worksD inform listeners about the

题目
单选题
According to the author, the primary job of a critic is to ______.
A

rank established works in terms of their quality

B

point out the flaws of long-established artists or works

C

identify historical antecedents to modern works

D

inform listeners about the merits of new works

E

summarize the most popular opinions of new works


相似考题

2.Between about 1910 and 1930, new artistic movements in European art were making themselves felt in the United States. American artists became acquainted with the new art on their trips to Paris and at the exhibitions in the famous New York gallery “291”( named after its address on Fifth Avenue) of the photographer Alfred Stieglitz. But most important in the spread of the modern movements in the United States was the sensational Armory Show of the 1913 held in New York, in which the works of many of the leading European artists were seen along with the works of a number of progressive American painters. Several of the American modernists who were influenced by the Armory Show found the urban landscape, especially New York, an appealing subject. Compared with the works of the realist painters, the works of American modernists were much further removed from the actual appearance of the city; they were more interested in the “feel “ of the city, more concerned with the meaning behind appearance. However, both the painters of the Ash Can School” and the later realists were still tied to nineteenth-century or earlier styles, while the early modernists shared in the international breakthroughs of the art of the twentieth century.The greatest of these breakthroughs was Cubism, developed most fully in France between 1907 and 1914, which brought about a major revolution in Western painting. It overturned the regional tradition that had been built upon since the Renaissance. In cubism, natural forms were broken down analytically into geometric shapes. No longer was a clear differentiation made between the figure and the background of a painting: the objects represented and the surface on which they were painted became one. The Cubists abandoned the conventional single vantage point of the viewer, and objects depicted from multiple viewpoints were shown at the same way.51.What’s the main topic of the passage?A. Modern art movements in the United States.B. The great influence of Cubism.C. Several American modernists found urban landscape an appealing subject.D. Contemporary artists in the United States.52.Which of the following is not mentioned as a means through which American artists learned about new movements?A. Trips to Paris.B. Lectures by European artists.C. The exhibitions in the famous New York gallery “291”.D. The sensational Armory Show in 1913.53.What was exhibited on the sensational Armory Show of 1913 in New York?A. Works of many leading European artists as well as works of many progressive American painters.B. Works of all the European artists and American painters.C. Works of a number of American modernists and painters of the “Ash Can School”.D. Works of European artists only.54.According to the author, which of the following was a major new movement in twentieth-century art?A. Impressionism.B. Cubism.C. The rational tradition.D. Realism.55.What do we know about Cubism?A. It made a clear differentiation between the figure and the background of a painting.B. Natural forms were broken down analytically into shape of a square.C. The object represented and the surface on which they were painted became one.D. The Cubists preserved the conventional single vantage point of the viewer.

更多“单选题According to the author, the primary job of a critic is to ______.A rank established works in terms of their qualityB point out the flaws of long-established artists or worksC identify historical antecedents to modern worksD inform listeners about the ”相关问题
  • 第1题:

    Text 2 The contempt of artists for critics is,of course,understandable.To create an artwork is to give the world a kind of gift,and no one likes having a gifi rejected,or even inspected too carefully.In a sense,artists who condemn criticism are relying on the old idea that"it's the thought that counts":Because the intention of the giver is generous and pure,any criticizing about the gift is cruelly small-minded.Yet as anyone who has received an ill-fitting or unsuitable gift knows,the thought is not the only thing that counts.Once a work of art emerges from its creator's study or studio,it becomes the possession of anyone who interacts with it,and therefore it is open to judgment:Do I actually derive pleasure and enlightenment from it?There is no way to evade this question,which is the foundation of all criticism.Every reader or viewer or listener asks it,whether they want to or not.A critic is just a reader or viewer or listener who makes the question explicit and tries to answer it publicly,for the benefit of other potential readers or viewers or listeners.No one gets to be president without wanting to write his or her name in large letters on the American psyche,but most presidents at least gesture in the direction of humility and public service.President Trump,however,has never been anything but straightforward about his egotism.He made his reputation in real estate by splashing his name in gold on almost every structure he built;now he hangs a map of his electoral victory on the White House wall.When the terms of his achievement are so personal,how could criticism fail to strike him as an egoistic injury?There is a danger when we see criticism as nothing but an expression of resentment.For in politics,as in art,the right to criticize is really the right to make an independent judgment of reality.Democracy relies on a citizenry informed and active enough to make such judgments;in a democracy,we are all critics.How to live with criticism is perhaps the hardest lesson that a liberal democracy teaches its citizens.No one really welcomes it,neither the left nor the right."If we are free to loathe Trump,xve are free to loathe his most loyal voters,"wrote Frank Rich in New York magazine in March.But as soon as our critics become our enemies-voices to be silenced and dismissed,rather than listened to-we have left the realm of politics behind 26.According to Paragraph l,the artists condemn critics because

    A.critics always rejected their gifts.
    B.artists'works should not be inspected.
    C.artists stick to old traditions.
    D.artists think nothing but thought is important.

    答案:D
    解析:
    事实细节题。第一段第三句提到“在某种意义上,艺术家谴责批评是基于这样一个古老的思想:‘其中蕴含的思想才是最重要的。”’故选D项。【干扰排除】A项“批评家总是拒绝他们的礼物”,过于绝对,文中只是说“没有人希望礼物遭到拒绝”,并不能推出批评家总是拒绝艺术家的礼物,故排除;B项“艺术家的作品不应当被检查”,第一段第二句提到“创造一个艺术品是给世界带来一件礼物……更不希望其受到过于苛刻的检查”,而非作品不应当被检查,故排除;C项“艺术家坚持旧传统”,文中提到艺术家基于一种古老的思想,并没有提到艺术家坚持旧传统,故排除。

  • 第2题:

    You are installing a cisco aironet 1000 series controller-based access point. when you boot it, all the leds on the access point blink together. What does this indicate about the access point?()

    • A、duplicate ip address
    • B、code upgrade in progress
    • C、normal operation
    • D、searching for primary controller

    正确答案:B

  • 第3题:

    单选题
    Using the wlse, you are trying to push out a configuration job to a standalone access point, but the job does not start. Which of the following would cause this failure?()
    A

    invalid parameter in the template

    B

    incorrect snmp communities on the access point

    C

    pop-up blocker enabled in the browser

    D

    unsupported version of ios firmware in the access point


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第4题:

    单选题
    You are installing a Cisco Aironet 1000 Series controller-based access point. When you boot it, allthe LEDs on the access point blink together. What does this indicate about the access point?()
    A

    duplicate IP address

    B

    code upgrade in progress

    C

    normal operation

    D

    searching for primary controller


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第5题:

    单选题
    According to the author, the schooling framework often ______.
    A

    produces slow students with poor memories

    B

    ignores some parts of the official curriculum

    C

    fails to provide enough knowledge about life

    D

    gives little care to the quality of teaching materials


    正确答案: B
    解析:
    细节题。文章第二段最后提到“…but they haven’t really learned much, at least of the official curriculum. ”由此得知,学校模式下的学习忽略了正式课程中的某些部分。故选B。

  • 第6题:

    单选题
    What’s the assumption of the author about smoking restriction according to the last paragraph?
    A

    People can try out some gentler smoking bans.

    B

    The municipality could try extending the smoking bans to homes.

    C

    It will not be a personal choice to decide whether or not to smoke.

    D

    It must still be necessary to restrict smoking after several generations.


    正确答案: B
    解析:
    事实细节题。文章末尾一段第五句意思是也许国家或市政府可以尝试将禁令的有效范围扩展到家中,所以B正确。第三、四句意思是,为什么不尝试一些更严厉的禁烟令?有些地区已经限制和孩子在一起的父母在车内抽烟,但是还未看到评估这些措施的报告。这显示出作者希望尝试一些更为严厉的禁烟令,所以A错误。第七句谈到,我们可能会决定在某种程度上抽烟是否仍是个人选择,所以C错误。本段最后一句指出因为没有吸烟者,可能在几代人之后不需要禁烟了,所以D也是错误的。正确答案为B。

  • 第7题:

    单选题
    The author of the passage explicitly, disagrees with which of the following statements?
    A

    In modern society even non-artists can master techniques that great artists of the 14th century did not employ.

    B

    The ability to represent a three-dimensional object on a flat surface has nothing to do with art.

    C

    In modern society the victory of representational skills has created a problem for art critics.

    D

    The way that artists are able to represent the visible world is an area that needs a great deal more study before it can be fully understood.


    正确答案: C
    解析:
    考察与作者观点不同的内容,文章第一句作者就表明研究过去的大师的作品时,其艺术和幻觉是密不可分的。在接下来的叙述中,作者就这一观点展开论述。B选项的观点与作者的态度是相反的,选项为B。

  • 第8题:

    单选题
    Using the WLSE,you are trying to push out a configuration job to an access point,but the job doesnot start. Which of the following would cause this failure?()
    A

    invalid parameter in the template

    B

    incorrect SNMP communities on the access point

    C

    unsupported version of IOS firmware in the access point

    D

    pop-up blocker enabled in the browser


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    National parks were established_______.
    A

    to show respect to former presidents

    B

    to raise public awareness a out climate change

    C

    to preserve areas of natural beauty

    D

    to create job opportunities


    正确答案: D
    解析:

  • 第10题:

    单选题
    Karen: I’m not optimistic about finding a job after I finish college.  Joseph: Oh? Why not?  Karen: The economy is going downhill fast.  Joseph: I know. ________. It’s getting to the point where even a degree won’t help you anymore.  Karen: That’s right. And I’ll be lucky to even move out of my parents’ house.
    A

    My friend could offer me a job.

    B

    I am not sure whether I agree or not.

    C

    How do you feel about the economy?

    D

    What is this world coming to?


    正确答案: A
    解析:
    Karen的观点是“经济不断下滑,所以对找工作不太乐观”,根据Joseph后面的回答“甚至拿一个学位也无法帮助你找到工作”可以推知前面是一个表示悲观看法的句子,只有D选项符合句意,“这个世界怎么了?”是一个反问句表示悲观的情绪。

  • 第11题:

    单选题
    According to the author, Hemingway’s primary purpose in telling a story was _____.
    A

    to construct a well-told story that the reader would thoroughly enjoy

    B

    to construct a story that would reflect truths that were not particular to a specific historical period

    C

    to begin from reality but to allow his imagination to roam from “the way it was” to “the way it might have been.”

    D

    to report faithfully reality as Hemingway had experienced it


    正确答案: D
    解析:
    从第一段可以得知,海明威写作十分遵从事实与自己的经验,即“His standard of truth-telling remained… other sources than his own experience.”以及他自己所说的“I only know what I have seen”。

  • 第12题:

    单选题
    The primary purpose of the first four sentences of Passage 1 is to ______.
    A

    introduce a discussion with a story

    B

    establish the author's main thesis

    C

    define several key concepts

    D

    provide the historical background to a debate

    E

    characterize two positions on an issue


    正确答案: A
    解析:
    第一段的前四句话描述的是回收利用的支持者和反对者的立场的特点。

  • 第13题:

    Using the WLSE, you are trying to push out a configuration job to a standalone access point, butthe job does not start. Which of the following would cause this failure?()

    • A、invalid parameter in the template
    • B、incorrect SNMP communities on the access point
    • C、pop-up blocker enabled in the browser
    • D、unsupported version of IOS firmware in the access point

    正确答案:C

  • 第14题:

    单选题
    The Customer agrees to pay the full invoiced price,plus all other amounts payable to the()Repairer under these terms and conditions,relating to or arising out of the Works for the Customer.
    A

    Repairer

    B

    Customer

    C

    charterer

    D

    carrier


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第15题:

    单选题
    The author’s statement regarding how artists use the languages of art implies that _____.
    A

    artists are better equipped than art historians to provide detailed evaluations of other artist’s work

    B

    many artists have an unusually quick, intuitive understanding of language

    C

    artists can produce works of art even if they cannot analyze their methods of doing so

    D

    artists of the past, such as Giotto, were better educated about artistic issues than were artists of the author’s time


    正确答案: B
    解析:
    文章最后一句:艺术的语言是既明显又神秘,艺术家可以并不需要知道它的语法和语义就运用,就像我们使用语言一样。但其他人很少知道。由此可知,艺术家是比那些艺术历史学家更懂得如何去欣赏其他艺术作品。

  • 第16题:

    单选题
    According to the author, the primary job of a critic is to ______.
    A

    rank established works in terms of their quality

    B

    point out the flaws of long-established artists or works

    C

    identify historical antecedents to modern works

    D

    inform listeners about the merits of new works

    E

    summarize the most popular opinions of new works


    正确答案: D
    解析:
    作者提到一个评论家应提升人们听音乐的体验并告诉公众一场新的音乐会是否值得听或一个新的唱片是否值得购买。因此作者认为音乐评论家的主要职责是告知公众新的音乐作品的质量。

  • 第17题:

    单选题
    What is true about Dolly according to the text?
    A

    She was a lonely sheep in the first place.

    B

    She was manufactured out of the lab.

    C

    She was cloned from the cell of a mature sheep.

    D

    She was replaced by cloned piglets in terms of importance.


    正确答案: D
    解析:
    细节理解题。根据题干中的名字定位到第一段首句“Dolly was once an awfully lonely sheep.” ,由此可知,多利曾经是一只孤单的绵羊,但并没交代是什么阶段,A选项中的in the first place意为“起初,首先”,与文意不符;该段第二句提到“…she was the only mammal ever to be manufactured from the cell of an adult donor”,即多利是唯一一只由原体提取的细胞培养而成的哺乳动物,不能推出它是完全依靠实验室制造出来的,故B选项错误;mature sleep是adult donor的同义转述,故C选项为正确答案;文章最后一句话提到“For the present,even a little new transplant material is a big improvement over what’s available…”,即即使是一个细微的新的移植物在已有的技术基础上都将是一个重大的进步,两者都体现了科技的进步,没有将其重要性进行比较,故D选项错误。

  • 第18题:

    单选题
    According to the passage sport is positive for young people in that _____.
    A

    it can help them learn more about society

    B

    it teaches them how to set realistic goals for themselves

    C

    it enables them to find flaws in themselves

    D

    it can provide them with valuable experiences


    正确答案: A
    解析:
    细节题。根据第二段第二句“The sport setting is one where valuable experience can take place”,这与D项的体育运动给人提供有价值的经验属同义重述,故D为答案。

  • 第19题:

    单选题
    According to the author, teachers in school should _____.
    A

    allow children to learn from each other

    B

    point out children's mistakes whenever found

    C

    correct children's mistakes as soon as possible

    D

    give children more book knowledge


    正确答案: B
    解析:

  • 第20题:

    单选题
    Some people may disagree with the author on his method because they think _____.
    A

    it is not practical for adults

    B

    it is already out of date

    C

    it isn’t a primary method

    D

    it fails to cultivate creativity


    正确答案: A
    解析:
    推断题。作者在文章第三段段首提到了自己的这种练习方法,紧接着在第三句表明,也许会有人大声反对说:“但是这种方法并不能培养人的独创性!”。选项D中的cultivate creativity是对原文中to be original的同义替换。A、B、C三项在文中都没有提及,可排除。故答案为D项。

  • 第21题:

    单选题
    According to the report, what are people worried about?
    A

    The lack of international aid

    B

    The absence of infrastructural planning

    C

    The potential for diseases to spread

    D

    The damage to historical buildings


    正确答案: A
    解析:
    第一段最后一句“and there is concern that thousands more will die due to water-borne diseases and other hygiene-related health problems”提到由于洪水可能会带来传染病的发生,所以C项正确。

  • 第22题:

    单选题
    National parks were established _____.
    A

    to show respect to former presidents

    B

    to raise public awareness about climate change

    C

    to preserve areas of natural beauty

    D

    to create job opportunities


    正确答案: C
    解析:
    由原文第一段中的“...the goal was to set aside a place where Americans could enjoy the beauty of nature for years to come.”可知,建立国家公园的目的是留出一个供美国人将来欣赏自然美景的地方,即为了保护自然景观。因此C项正确。

  • 第23题:

    问答题
    Practice 6  Then came the First World War and the Second World War. (1) After each war, new ideas, new attitudes, new trades and occupations were revealed to villagers. The long-established order of society was no longer taken for granted. Electricity and the motorcar were steadily operating to make “village life” and “town life” almost alike. (2) Now with the highly developed science and technology and high-level social welfare for all, there is no point whatever in talking any longer about “village life.” It is just life, and that a better life.

    正确答案:
    (1) 每次战争后,村民们都会发现新的观点、新的态度、新的行业以及新的职业。
    (2) 现在,科学技术高度发达,全民享有高水平社会福利,完全没有任何必要再谈论“乡村生活”。
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    Which author wrote about his or her own experience in the above works?
    A

    J. K. Rowling

    B

    Marjane Satrapi

    C

    George Orwell

    D

    Harper Lee


    正确答案: C
    解析:
    文章第二段第一句提到“This is a wise, funny, and heartbreaking memory of Marjane Satrapi’s years growing up in Iran during the Islamic Revolution, and how she dealt with life while experiencing the ruinous effects of the war with Iraq.”Persepolis by Marjane Satrapi是一本关于作者玛嘉·莎塔琵在伊朗一年生活中睿智、有趣、令人心碎感动的回忆录,以及她在受到伊拉克战争的毁灭性影响后如何面对生活。故选B。