参考答案和解析
正确答案: D
解析:
If the top face of the red die is a number from 1 to 6, then the probability that the top face of the white die will have the same number is 1/6. So the probability that the top face of each die will have the same number is 1×(1/6) or 1/6.
更多“The faces of a red die and a white die are numbered from 1 t”相关问题
  • 第1题:

    Entering from sea,a daymark on the port side of the channel would be indicated on a chart by a ______.

    A.red triangle with the letter R

    B.white triangle with the letters RG

    C.green square with the letter G

    D.white square with the letters GR


    正确答案:C

  • 第2题:

    If human beings didn't perspire,they would die in five minutes.

    A:breathe
    B:eat
    C:sweat
    D:drink

    答案:C
    解析:
    本句的句意是:人类如果不出汗将会在五分钟内死亡。perspire“出汗”。breathe“呼吸”,例如:The dying person is hardly breathing.这个弥留之际的人几乎不呼吸了。 eat“吃”,例如She enjoys eating fruit.她喜欢吃水果。 sweat“出汗”最符合题意,例如:I felt so nervous that my palms were sweating.我很紧张,手心都出汗了。drink “喝”,例如:He is drinking coffee.他正在喝咖啡。

  • 第3题:

    He always adopts () in face of difficulties.

    Aa never saying die attitude

    Ban attitude to say never die

    Can attitude of saying never die

    Dan attitude of never saying die


    D

  • 第4题:

    He always adopts () in face of difficulties.

    • A、a never saying die attitude
    • B、an attitude to say never die
    • C、an attitude of saying never die
    • D、an attitude of never saying die

    正确答案:D

  • 第5题:

    单选题
    Die beste Überschrift für den Text ist: „______“.
    A

    Gründe für die Zugverspätungen in Deutschland

    B

    Die Stiftung Warentest

    C

    Pünktlichkeit der deutschen Bahn

    D

    Reaktion der Deutschen Bahn AG auf die Untersuchung der Stiftung Warentest


    正确答案: C
    解析:
    全文作者都围绕着“Pünktlichkeit der deutschen Bahn”来讨论。故C项为适合的为文章标题。

  • 第6题:

    单选题
    A vessel engaged in trawling will show identification lights of().
    A

    a red light over a white light

    B

    a white light over a red light

    C

    a green light over a white light

    D

    two red lights in a vertical line


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第7题:

    单选题
    The faces of a red die and a white die are numbered from 1 to 6. Both dice are rolled. What is the probability that the top face of each die will have the same number?
    A

    1/3

    B

    1/6

    C

    1/12

    D

    1/36

    E

    1/72


    正确答案: E
    解析:
    If the top face of the red die is a number from 1 to 6, then the probability that the top face of the white die will have the same number is 1/6. So the probability that the top face of each die will have the same number is 1×(1/6) or 1/6.

  • 第8题:

    问答题
    WindenergieAnders als Öl, Kohle und Gas ist die Windenergie eine ganz andere, saubere Energie, die die Umwelt weniger belastet. Allerdings ist die Windenergie nicht problemlos. Erstens sind die geeigneten Flächen für Windkraftanlagen auf dem Festland immer knapper. Für das Gebiet in der Nordsee und Ostsee gilt aber nicht nur das deutsche Recht, sondern auch das internationale Recht. Zweitens sind Windanlagen sehr wetterabhängig. Außerdem haben sie auch negative Auswirkungen auf die Vogelwelt und die geschützten Arten.

    正确答案:
    【参考译文】首先,陆地上适合建造风能设备的场地越来越紧缺,而北海和波罗的海上的区域,不仅德国法律起作用,国际法律也起作用。其次,风力设备非常依赖天气。
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    “John killed Bill but Bill didn’t die” is a (n) ().
    A

    entailment

    B

    presupposition

    C

    anomaly

    D

    contradiction


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第10题:

    单选题
    Für wen sind Technische Universitäten besonders geeignet?
    A

    Studierende, die in Zukunft Wissenschaftler werden möchten.

    B

    Studierende, die kein Interesse an Geistes- und Sozialwissenschaften haben.

    C

    Studierende, die Natur- und Technikwissenschaften studieren möchten.

    D

    Studierende, die sich für wissenschaftliche Fragen im Bereich der Technik sehr interessieren.


    正确答案: B
    解析:
    根据第三段首句可知,工业大学适合那些对科学有着极大热情的学生,故选D。

  • 第11题:

    单选题
    It can be inferred from the passage that ______.
    A

    malaria and yellow fever have been reported this year

    B

    no new cases of smallpox have been reported this year

    C

    smallpox victims no longer die when they contract the disease

    D

    smallpox is not transmitted from one person to another


    正确答案: D
    解析:
    推断题。第四段首句提到“到1978年4月世界卫生组织已隔离了所知的最后一个病例”。该段最后两句指出“如今,天花已不再对人类构成威胁。全球范围内也已停止了对天花疫苗的常规注射”。由此可以选项B推断正确。

  • 第12题:

    单选题
    Wodurch verschlechterte sich die Situation der Familie Grimm?
    A

    Durch die Ausbildung von Jakob und Wilhelm.

    B

    Durch den Tod des Vaters.

    C

    Die Mutter machte eine Ausbildung.

    D

    Die Familie musste für die fünf Kinder sorgen.


    正确答案: B
    解析:
    第一段提到格林兄弟的父亲去世后,兄弟二人无忧无虑的童年就结束了。由此可知,父亲的死让家里的情况变得糟糕,故选B项。

  • 第13题:

    When a lady customer intends to buy a coat with white stripes, what is she supposed to_______place an emphasis on if she says to the shop assistant?

    A.I'd like a red coat with white stripes.
    B.I'd like a red coat with white stripes.
    C.I'd like a red coat with white stripes.
    D.I'd like a red coat with white stripes.

    答案:C
    解析:
    考查句子重音。句意为“如果一个女顾客想要买一件带白色条纹的上衣,她应该把语气的重音放在哪部分话语上 ”。A项说“我想买一件红色的上衣”,强调的是颜色。B项强调的是我喜欢什么款式的上衣。强调喜爱。C项强调的是带白色条纹的上衣,强调的是白色条纹。D项强调的是想要一件上衣。故选C。

  • 第14题:

    If people didn't perspire,they would die in five minutes.

    A:breathe
    B:eat
    C:sweat
    D:drink

    答案:C
    解析:
    本句意思:人如果不排汗,会在五分钟内死去。perspire排汗。sweat出汗;breathe呼吸; eat吃;drink喝。

  • 第15题:

    “John killed Bill but Bill didn’t die” is a (n) ().

    Aentailment

    Bpresupposition

    Canomaly

    Dcontradiction


    D

  • 第16题:

    Which isn’t paint?()

    • A、Red lead.
    • B、Primer.
    • C、Thinner.
    • D、White paint.

    正确答案:C

  • 第17题:

    单选题
    In the Uniform Cardinal System of Buoyage,a buoy in the eastern quadrant from a danger could().
    A

    be black and white horizontally striped

    B

    be black and white vertically striped

    C

    have a red top mark

    D

    be any of the above


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第18题:

    问答题
    Die Ungleichheit beim Einkommen ist in Deutschland gewachsen. Zu diesem Ergebnis kommt die neue Studie der Organisation für Wirtschaftliche Entwicklung und Zusammenarbeit (OECD). Die Gutverdienenden bekommen im Durchschnitt etwa achtmal so viel Geld wie die Geringverdiener. Die Armen werden ärmer, die Reichen werden reicher. Ein Grund dafür ist, dass immer mehr Leute nur noch im Niedriglohnsektor Jobs finden. Selbst dort können sie weniger Arbeitsstunden leisten und daher weniger als früher verdienen.

    正确答案:
    【参考译文】经济发展合作组织的新研究表明,高薪人员的收入平均为低薪人员收入的8倍。富人变得更富,穷人变得更穷。其中一个原因是,越来越多的人只在低收入部门找工作。即使在那些领域,他们能承担的工作时间变少了,因而比以前赚得更少了。
    解析: 暂无解析

  • 第19题:

    问答题
    Ohne die Kurzarbeit hätte es 2009 noch mehr Arbeitslose gegeben, sagt die Nürnberger Bundesagentur für Arbeit (BA). Viele Firmen, denen es wirtschaftlich schlecht geht, haben ihren Angestellten Kurzarbeit angeboten. Die Angestellten arbeiten weniger Stunden. Sie werden aber nicht gekündigt (解雇). Das Unternehmen spart so Geld. Wenn es der Firma wieder besser geht, endet die Kurzarbeit und die Angestellten arbeiten wieder mehr.

    正确答案:
    【参考译文】很多经营不善的公司向他们的员工提供短时工作。员工们的工作时间缩短,但不被解雇。企业通过这种方式来节支。当公司的状况重新改善时,短时工作便结束,员工们重新延长工时。
    解析: 暂无解析

  • 第20题:

    问答题
    Kinder brauchen die Natur. Leider verbringen die Kinder heutzutage zu viel Zeit vor Fernsehern oder Computern. Waren in den 1970er Jahren Kinder täglich noch drei bis vier Stunden an der frischen Luft, so wurde 2010 kaum eine Stunde erreicht. Folgen sind unter anderem mangelnde Fitness, Übergewicht und Konzentrationsstörungen. Darüber hinaus fehlt den Kindern die Neugier, nämlich die Neugier für das Schöne und für die ungeheure Vielfalt der Natur.

    正确答案:
    【参考译文】可惜如今的孩子花在电视和电脑上的时间太多了。如果说在20世纪70年代孩子们每天还有三到四个小时接触新鲜空气,那么在2010年则连一个小时都接触不到了。这导致的后果包括体质差、体重超重和缺乏注意力。此外孩子们还缺少好奇心,即对美和对大自然惊人的多样性的好奇心。
    解析: 暂无解析

  • 第21题:

    单选题
    A die whose faces are numbered from l to 6 is rolled. Which of the following statements must be true?Ⅰ. The probability of getting a 4 on the top face is 2/3.Ⅱ. The probability of getting an odd number on the top face is 1/2.Ⅲ. The probability of getting a prime number on the top face is 1/2.
    A

    Ⅰand Ⅱ only

    B

    Ⅱ and Ⅲ only

    C

    Ⅰ and Ⅲ only

    D

    Ⅱ only

    E

    Ⅰ, Ⅱ, and IⅢ


    正确答案: E
    解析:
    There are total six different results when the die is rolled. Since any one of the six numbers many show up on the top face, the probability of getting a 4 on the top face is 1/6. Hence, Roman numeral Ⅰ is not true. Statement Ⅱ is true. Since there are three prime numbers, the probability is 3/6 or 1/2. Hence, Roman numeral Ⅲ is true.

  • 第22题:

    单选题
    On entering from seaward,a starboard side daymark will().
    A

    show a fixed red light if lighted

    B

    show a Morse (A) white light

    C

    be square in shape

    D

    have an even number if numbered


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    Nach der Beobachtung eines Korrekturassistenten an der Hamburger Uni _____.
    A

    kopieren die Studenten aus der Fachliteratur Sätze, statt selbst zu schreiben.

    B

    sitzen die Studenten oft in der Uni-Bibliothek.

    C

    bewerten die Studenten Sätze aus der Fachliteratur.

    D

    können die Studenten lange Hausarbeiten schreiben.


    正确答案: A
    解析:
    根据第四段“Die Studenten können heute viele Seiten füllen, ohne selbst zu schreiben”,可知,A项为此句的同义改写,故选A。

  • 第24题:

    单选题
    “We must win or we will die.” What the leader of the scots said means _____.
    A

    they were sure to win

    B

    they couldn’t escape from death

    C

    they would win and then they would die

    D

    they must try hard to win, otherwise they would be killed


    正确答案: D
    解析:
    文中第二段最后一句提到“Tomorrow we will fight one more battle. We must win or we will die.”。明天会有生死攸关的一场战斗。我们不赢则亡。故选D。