我们从特供商场购买食品,并加强对所购食品的检查A.We’ll buy all the food from supermarket and check all the food we buy carefullyB.We’ll buy all the food from foreign countries and check all the food we buy carefullyC.We’ll import all the food and check all the food we buy carefu

题目

我们从特供商场购买食品,并加强对所购食品的检查

A.We’ll buy all the food from supermarket and check all the food we buy carefully

B.We’ll buy all the food from foreign countries and check all the food we buy carefully

C.We’ll import all the food and check all the food we buy carefully

D.We’ll buy all the food from exclusive shops and check all the food we buy carefully


相似考题
参考答案和解析
正确答案:D
更多“我们从特供商场购买食品,并加强对所购食品的检查A.We’ll buy all the food from supermarket and check all the food we buy carefullyB.We’ll buy all the food from foreign countries and check all the food we buy carefullyC.We’ll import all the food and check all the food we buy carefu”相关问题
  • 第1题:

    —What should a healthy diet contain? —()

    A.We shouldn’t eat too much fast food because it’s rich in fat.

    B.A healthy diet should contain all the essential nutrients.

    C.A lot of food safety issues have been exposed in the food industry.


    参考答案:B

  • 第2题:

    Mother hasn’t much money and it is only by good__________that she is able to buy all we need.

    A.manages

    B.manage

    C.management

    D.managing


    正确答案:C
    句意虽然指“管理”,在介词by后作宾语,故选择其名词形式。

  • 第3题:

    共用题干
    第一篇

    irradiating(照射)fruits, vegetable, pork and chicken to kill insects and bacteria has been approved by the Food and Drug Administration over the past decade or so.Irradiation of other meats, such as beef and lamb,is being reviewed.Federal approval dose not require that industry adopt the process,and few food processors presently offer irradiated products.
    Market studies have shown that many consumers are afraid that eating irradiated food may cause cancer,despite scientific studies that prove the safety of treated food.Some people argue that more severe government inspection,higher food-safety standards,and more careful food-preparation practices by consumers are all that is needed to ensure that food is safe.Consequently,companies currently see no need to spend millions of dollars outfitting(配备)processing plants with the equipment necessary for a process that very few shoppers are in favor of.
    All supermarkets that sell irradiated food must label that food either directly on the packaging or in the case of bulk items like fruits and vegetables by placing a sign nearby. There is no requirement for the labeling of irradiated food served by chain restaurants or hospitals that buy directly from distributors,nor any regulations for products that contain irradiated ingredients.
    Presently,the FDA allows food to be treated with three types of radiation一gamma rays,highenergy electrons,and X-rays,and sets limits on doses(辐射量)depending on the type of food. The principle is that the dose to be used for a certain type of food should not exceed the amount that is sufficient to kill most harmful insects and bacteria present in it.Different types of food,because of their different molecular(分子)compositions,may require different doses of radiation.

    What does"processing plants"in the second paragraph most probably refer to?
    A:Market information processers.
    B:Food-processing factories.
    C:Business companies.
    D:Supermarket.

    答案:B
    解析:
    推理判断题。本题考查对review一词的理解。从文章第一段第一句可知,有些经过辐射处理的食品已被FDA认可;从第二句的being reviewed可知有些食品仍然正在评估中。所以选项A、B、D都太绝对或概括过度,均不正确。
    推理判断题。本题考查对复合句的理解。本题解题的关键是找出第二段结尾句中的that引导的定语从句修饰的是process,从该定语从句可推断出消费者对其持不认同的态度。由此可见,选项D是本题的答案。选项A、几C在第二段中都先后有明确提及。
    词义推断题。根据上下文,特别是outfit和equipment两个词,可知是为 processing plants配备设备。因此,可推断出processing plants指的是“食品加工厂”。
    事实细节题。第三段指出食物在哪些情况下要贴上被辐射过的标签,其中第一句提到在supermarket一定要标明哪些食品被辐射过,但对医院或餐厅出售的食物并无此规定。选项D在文中没有提及。
    主旨大意题。第一段提到,FDA认可部分食品可以用辐射方法进行处理,第二段谈到消费者对irradiated food持怀疑态度,同时符合这两条的只有选项C。

  • 第4题:

    共用题干
    第一篇

    irradiating(照射)fruits, vegetable, pork and chicken to kill insects and bacteria has been approved by the Food and Drug Administration over the past decade or so.Irradiation of other meats, such as beef and lamb,is being reviewed.Federal approval dose not require that industry adopt the process,and few food processors presently offer irradiated products.
    Market studies have shown that many consumers are afraid that eating irradiated food may cause cancer,despite scientific studies that prove the safety of treated food.Some people argue that more severe government inspection,higher food-safety standards,and more careful food-preparation practices by consumers are all that is needed to ensure that food is safe.Consequently,companies currently see no need to spend millions of dollars outfitting(配备)processing plants with the equipment necessary for a process that very few shoppers are in favor of.
    All supermarkets that sell irradiated food must label that food either directly on the packaging or in the case of bulk items like fruits and vegetables by placing a sign nearby. There is no requirement for the labeling of irradiated food served by chain restaurants or hospitals that buy directly from distributors,nor any regulations for products that contain irradiated ingredients.
    Presently,the FDA allows food to be treated with three types of radiation一gamma rays,highenergy electrons,and X-rays,and sets limits on doses(辐射量)depending on the type of food. The principle is that the dose to be used for a certain type of food should not exceed the amount that is sufficient to kill most harmful insects and bacteria present in it.Different types of food,because of their different molecular(分子)compositions,may require different doses of radiation.

    Which of the following best reflects the content of the passage?
    A:Although FDA does not approve irradiated food,consumers accept irradiated food.
    B:Neither FDA approves irradiated food,nor do consumers accept irradiated food.
    C:FDA approves irradiated food to some extend,but irradiated food is not widely accepted.
    D:Both FDA and consumers think that irradiated food is not safe.

    答案:C
    解析:
    推理判断题。本题考查对review一词的理解。从文章第一段第一句可知,有些经过辐射处理的食品已被FDA认可;从第二句的being reviewed可知有些食品仍然正在评估中。所以选项A、B、D都太绝对或概括过度,均不正确。
    推理判断题。本题考查对复合句的理解。本题解题的关键是找出第二段结尾句中的that引导的定语从句修饰的是process,从该定语从句可推断出消费者对其持不认同的态度。由此可见,选项D是本题的答案。选项A、几C在第二段中都先后有明确提及。
    词义推断题。根据上下文,特别是outfit和equipment两个词,可知是为 processing plants配备设备。因此,可推断出processing plants指的是“食品加工厂”。
    事实细节题。第三段指出食物在哪些情况下要贴上被辐射过的标签,其中第一句提到在supermarket一定要标明哪些食品被辐射过,但对医院或餐厅出售的食物并无此规定。选项D在文中没有提及。
    主旨大意题。第一段提到,FDA认可部分食品可以用辐射方法进行处理,第二段谈到消费者对irradiated food持怀疑态度,同时符合这两条的只有选项C。

  • 第5题:

    Passage 2
    The food we eat seems to have profound effects on our health. Although science has made enormous steps in making food more fit to eat, it has, at the same time, made many foods unfit to
    eat. some research has shown that perhaps eighty percent of all human illness are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well, especially cancer of the colon. Different cultures are more prone to contract certain illness because of the food that is characteristic in these cultures.
    That food related to illness is not a new discovery. In 1945, government researchers realized that nitrates and nitrites, commonly used to preserve color in meats, and other food additives, caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in
    our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful.
    The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and poultry, and because of this, penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are administered to animals not for medicinal purposes, but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the
    Food and Drug Administration (FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.

    It can inferred from the passage that___.

    A. Scientists have made all the food fit to eat.
    B. Only in recent years have people found that the food is related to one’s illness.
    C. All kinds of cancer are related to the diet.
    D. Some additives are harmful to our health.

    答案:D
    解析:

  • 第6题:

    Passage 2
    The food we eat seems to have profound effects on our health. Although science has made enormous steps in making food more fit to eat, it has, at the same time, made many foods unfit to
    eat. some research has shown that perhaps eighty percent of all human illness are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well, especially cancer of the colon. Different cultures are more prone to contract certain illness because of the food that is characteristic in these cultures.
    That food related to illness is not a new discovery. In 1945, government researchers realized that nitrates and nitrites, commonly used to preserve color in meats, and other food additives, caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in
    our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful.
    The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and poultry, and because of this, penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are administered to animals not for medicinal purposes, but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the
    Food and Drug Administration (FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.

    All of the following statements are true EXCEPT___.

    A. Forty percent of cancer is caused by problems related to food.
    B. Researchers have known about the potential danger of food additives for many years.
    C. We eat some of the food additives directly and some indirectly.
    D. Drugs are always given to animals for medicinal purposes

    答案:D
    解析:

  • 第7题:

    Passage 2
    The food we eat seems to have profound effects on our health. Although science has made enormous steps in making food more fit to eat, it has, at the same time, made many foods unfit to
    eat. some research has shown that perhaps eighty percent of all human illness are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well, especially cancer of the colon. Different cultures are more prone to contract certain illness because of the food that is characteristic in these cultures.
    That food related to illness is not a new discovery. In 1945, government researchers realized that nitrates and nitrites, commonly used to preserve color in meats, and other food additives, caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in
    our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful.
    The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and poultry, and because of this, penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are administered to animals not for medicinal purposes, but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the
    Food and Drug Administration (FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.

    What is the main topic of the passage?

    A. food and our health
    B. food and additives
    C. food and cancer
    D. food and culture

    答案:A
    解析:

  • 第8题:

    The refrigerator is()we must buy some food.

    Abare

    Bblank

    Chollow

    Dempty


    D

  • 第9题:

    The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue. Which of the following statements is NOT ture?()

    • A、Drugs are always given to animals for medical reasons
    • B、Some of the additives in our food are added to the food itself and some are given to the living animals
    • C、Researchers have known about the potential dangers of food additives for over thirty-five years.
    • D、Food may cause forty percent of cancer in world.

    正确答案:A

  • 第10题:

    单选题
    The refrigerator is()we must buy some food.
    A

    bare

    B

    blank

    C

    hollow

    D

    empty


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue. Which of the following statements is NOT ture?()
    A

    Drugs are always given to animals for medical reasons

    B

    Some of the additives in our food are added to the food itself and some are given to the living animals

    C

    Researchers have known about the potential dangers of food additives for over thirty-five years.

    D

    Food may cause forty percent of cancer in world.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    问答题
    Practice 3  Directions:  Read the text below. Write an essay in about 120 words, in which you should summarize the key points of the text and make comments on them. Try to use your own words.  All of us should keep a kitchen diary, showing how much food is left uneaten as garbage. In China, enough food is wasted in restaurants every year to feed 200 million people. In the United States, 40 percent of food is wasted from farm to fork. Each year, the amount of food thrown away in rich countries is almost the same as that produced in sub-Saharan Africa. This raises some important questions.  In developing countries, food is lost because farmers do not have appropriate cooling, storage or market access for their crops. Their grains, fruits and vegetables dry up and rot away. In developed countries, the picture is different, and food is wasted in supermarkets, restaurants and at home. China faces both problems, significant losses in farms, as well as at the sale and consumption stages. And the amount of food wasted by Chinese consumers is rapidly increasing.  Consumer culture has filled China and urban residents can get quality food from anywhere in the country and from across the planet. Chinese consumers are as particular about their food as those in other countries. In supermarkets, they refuse to buy vegetables that don’t look fresh or have an irregular shape, or milk and other products close to their expiry (失效) date. Should Chinese consumers take more responsibility for the waste they create? Everyone deserves to have enough food to eat. Despite China’s impressive success in reducing hunger over the past three decades, the job is not completed yet.

    正确答案: 【范文】
    Food wasting exists both in developing and developed countries. The rich countries waste their food because they buy a mount of items more than they need and always choose the best products, leaving other products out of date. The developing countries waste their food because they don’t have appropriate methods to store and distribute their food. Nevertheless, China has both problems and still need to make efforts to reduce hunger.
    With the rapid development of economy, people’s standard of living increases, but waste phenomena also appear. Therefore, in my opinion, the whole society must work together to solve this problem. For government, they can continue to carry out some activities like “Clean Plate Campaign” and arouse the public’s awareness of saving food. For individuals, we should practice thrifty as a virtue. When buying our food in a restaurant or in a supermarket, we should remind ourselves that many people in the world still have no food to eat.
    解析: 暂无解析

  • 第13题:

    We'll have to______ how much food we'll need for the party.

    A、work out

    B、work up

    C、work in

    D、work on


    参考答案:A

  • 第14题:

    共用题干
    第一篇

    irradiating(照射)fruits, vegetable, pork and chicken to kill insects and bacteria has been approved by the Food and Drug Administration over the past decade or so.Irradiation of other meats, such as beef and lamb,is being reviewed.Federal approval dose not require that industry adopt the process,and few food processors presently offer irradiated products.
    Market studies have shown that many consumers are afraid that eating irradiated food may cause cancer,despite scientific studies that prove the safety of treated food.Some people argue that more severe government inspection,higher food-safety standards,and more careful food-preparation practices by consumers are all that is needed to ensure that food is safe.Consequently,companies currently see no need to spend millions of dollars outfitting(配备)processing plants with the equipment necessary for a process that very few shoppers are in favor of.
    All supermarkets that sell irradiated food must label that food either directly on the packaging or in the case of bulk items like fruits and vegetables by placing a sign nearby. There is no requirement for the labeling of irradiated food served by chain restaurants or hospitals that buy directly from distributors,nor any regulations for products that contain irradiated ingredients.
    Presently,the FDA allows food to be treated with three types of radiation一gamma rays,highenergy electrons,and X-rays,and sets limits on doses(辐射量)depending on the type of food. The principle is that the dose to be used for a certain type of food should not exceed the amount that is sufficient to kill most harmful insects and bacteria present in it.Different types of food,because of their different molecular(分子)compositions,may require different doses of radiation.

    According to the passage,killing insets and bacteria present in food by irradiating_________.
    A:has been completely approved by the FDA
    B:is being reviewed by the FDA
    C:is not completely approved by the U.S. government
    D:has been widely adopted in the U.S.

    答案:C
    解析:
    推理判断题。本题考查对review一词的理解。从文章第一段第一句可知,有些经过辐射处理的食品已被FDA认可;从第二句的being reviewed可知有些食品仍然正在评估中。所以选项A、B、D都太绝对或概括过度,均不正确。
    推理判断题。本题考查对复合句的理解。本题解题的关键是找出第二段结尾句中的that引导的定语从句修饰的是process,从该定语从句可推断出消费者对其持不认同的态度。由此可见,选项D是本题的答案。选项A、几C在第二段中都先后有明确提及。
    词义推断题。根据上下文,特别是outfit和equipment两个词,可知是为 processing plants配备设备。因此,可推断出processing plants指的是“食品加工厂”。
    事实细节题。第三段指出食物在哪些情况下要贴上被辐射过的标签,其中第一句提到在supermarket一定要标明哪些食品被辐射过,但对医院或餐厅出售的食物并无此规定。选项D在文中没有提及。
    主旨大意题。第一段提到,FDA认可部分食品可以用辐射方法进行处理,第二段谈到消费者对irradiated food持怀疑态度,同时符合这两条的只有选项C。

  • 第15题:

    共用题干
    第一篇

    irradiating(照射)fruits, vegetable, pork and chicken to kill insects and bacteria has been approved by the Food and Drug Administration over the past decade or so.Irradiation of other meats, such as beef and lamb,is being reviewed.Federal approval dose not require that industry adopt the process,and few food processors presently offer irradiated products.
    Market studies have shown that many consumers are afraid that eating irradiated food may cause cancer,despite scientific studies that prove the safety of treated food.Some people argue that more severe government inspection,higher food-safety standards,and more careful food-preparation practices by consumers are all that is needed to ensure that food is safe.Consequently,companies currently see no need to spend millions of dollars outfitting(配备)processing plants with the equipment necessary for a process that very few shoppers are in favor of.
    All supermarkets that sell irradiated food must label that food either directly on the packaging or in the case of bulk items like fruits and vegetables by placing a sign nearby. There is no requirement for the labeling of irradiated food served by chain restaurants or hospitals that buy directly from distributors,nor any regulations for products that contain irradiated ingredients.
    Presently,the FDA allows food to be treated with three types of radiation一gamma rays,highenergy electrons,and X-rays,and sets limits on doses(辐射量)depending on the type of food. The principle is that the dose to be used for a certain type of food should not exceed the amount that is sufficient to kill most harmful insects and bacteria present in it.Different types of food,because of their different molecular(分子)compositions,may require different doses of radiation.

    Irradiated food has to be labeled when_________.
    A:it is sold at the supermarket
    B:it is served at the restaurants
    C:it is provided in the hospitals
    D:it is produced at the factories

    答案:A
    解析:
    推理判断题。本题考查对review一词的理解。从文章第一段第一句可知,有些经过辐射处理的食品已被FDA认可;从第二句的being reviewed可知有些食品仍然正在评估中。所以选项A、B、D都太绝对或概括过度,均不正确。
    推理判断题。本题考查对复合句的理解。本题解题的关键是找出第二段结尾句中的that引导的定语从句修饰的是process,从该定语从句可推断出消费者对其持不认同的态度。由此可见,选项D是本题的答案。选项A、几C在第二段中都先后有明确提及。
    词义推断题。根据上下文,特别是outfit和equipment两个词,可知是为 processing plants配备设备。因此,可推断出processing plants指的是“食品加工厂”。
    事实细节题。第三段指出食物在哪些情况下要贴上被辐射过的标签,其中第一句提到在supermarket一定要标明哪些食品被辐射过,但对医院或餐厅出售的食物并无此规定。选项D在文中没有提及。
    主旨大意题。第一段提到,FDA认可部分食品可以用辐射方法进行处理,第二段谈到消费者对irradiated food持怀疑态度,同时符合这两条的只有选项C。

  • 第16题:

    The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.
    Which of the following statements is NOT ture?

    a.Drugs are always given to animals for medical reasons
    b.Some of the additives in our food are added to the food itself and some are given to the living animals
    c.Researchers have known about the potential dangers of food additives for over thirty-five years.
    d.Food may cause forty percent of cancer in world.

    答案:A
    解析:

  • 第17题:

    The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.
    What is the best possible title of the passage?

    a.Drug and Food
    b.Cancer and Health
    c.Food and Health
    d.Health and Drug

    答案:C
    解析:

  • 第18题:

    I have a bilateral____with the grocery store , where 1 buy lots of food and they buy nothing from me.

    A、deficit
    B、surplus
    C、risk
    D、absence

    答案:A
    解析:
    我和杂货店属于双向的XX关系,我从杂货店那买了很多东西,然而杂货店没从我这买任何东西。根据题干逻辑可推测,这属于deficit"亏损、逆差"行为,原理类似于:“贸易逆差”,指进口额大于出口额的现象,因此本题选A. surplus贸易顺差: BCD都不符合题干逻辑。本题选A。

  • 第19题:

    In Money Everything
    I don’t think money is everything,but we can’t do without it.Fox example,money can’t buy us happiness and a good education.And for another example,money can’t buy us good health and a long life.But we can not live without money.We need it for our daily necessities such as food,clothes and transportation.What’s more,we need it to live a better life.In short,we should learn the value of money and make the most of its advantages.


    答案:
    解析:
    For this part,you are allowed 20 minutes to write a composition of about 80 words according to the following topic.金钱是一切吗 (Is Money Everything )

  • 第20题:

    The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue. What is the best possible title of the passage?()

    • A、Drug and Food
    • B、Cancer and Health
    • C、Food and Health
    • D、Health and Drug

    正确答案:C

  • 第21题:

    单选题
    We all enjoy _____.
    A

    having only reliable income

    B

    having reliable income and extra income

    C

    having nothing more than food and clothing

    D

    having nothing more than reliable income


    正确答案: D
    解析:
    推理题。第一段提到满足人的基本需要要有稳定的收入,第二段又提到“We all enjoy extra income to ...”,因此推断B选项为正确答案。

  • 第22题:

    单选题
    In England, some food companies have been told to ______ urgently.
    A

    stop making beef products

    B

    test all their beef products

    C

    test all their products

    D

    remove all their products from sale


    正确答案: D
    解析:
    【文章大意】本文是一篇新闻报道。在英国,一些食品公司被通知所有牛肉产品应进行紧急检验,原因是一些食品公司用马内去制作牛肉产品。
    细节理解题。根据第一段第一句“In England, some food companies across the whole country have been told to carry out urgent (紧急的) tests on all beef products.”可知,在英国,一些食品公司被通知,所有牛肉产品应进行紧急检验。故选B。

  • 第23题:

    问答题
    练习15  (1) Whatever its underlying reason, there is no doubt that much of the pollution caused could be controlled if only companies, individuals and governments would make more efforts. In the home there is an obvious need to control litter and waste. Food comes wrapped up three or four times in packages that all have to be disposed of; drinks are increasingly sold in bottles or tins which cannot be reused. (2) This not only causes a litter problem, but also is a great process by persuading many of us not only to buy things we neither want nor need, but also to throw away much of what we do buy. Pollution and waste combine to a problem everyone can help to solve by cutting out necessary buying, excess consumption and careless disposal of the products we use in our daily lives.

    正确答案:
    (1) 不管有什么内在原因,毫无疑问,只要公司、个人和政府更加努力,很多污染就可以得到控制。
    (2) 这不仅导致垃圾问题,而且是一个艰巨的过程,不仅要说服我们当中的许多人买一些既不想要也不需要的东西,而且还要劝说我们扔掉买的很多东西。
    解析: 暂无解析